Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Öğle =

2 haşlanmış yumurta
Dereotu
1 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin

Ara öğün =

Sekersiz türk kahvesi
Maden suyu

Akşam yemeği =

1 tabak zeytinyağlı pırasa
1 kase yoğurt
2dilim tahin helva

45dk leslie 2 litre de su içtim

Canim sen neden kahvalti yapmiyorsun

Kahvalti;

1 yumurtali sade omlet
1 dilim peynir
2 tatli kasigi balli fistik ezmesi
2 dilim cavdar ekmegi
Cay
Dereotu
Yarim minik muz

Oglen kiymali uzum sarmasi yemegi dusunuyorum. Arada da yogurt ve minik bir meyve aksam da corba salata aklimda. Bakalim degisiklik olursa yazarim.

Amaninn cok gecmis. Gec deyince 11 falan diyeceksin sandim ben dogdugundan beri 8 de yatirmaya alistirdim simdi 6 demeden son uyanmasini yapiyor
Bende 4 aylıkken uyku eğitimi verdim odasını ayırdım oğlumun desteksiz uyumayı biliyo ama uykusunu belli saatlere ayarlamadım çünkü düzenli bi hayatım yok 1 ay evdeysem 20 gün memleketteyim kayinvalidemlerdeyim orda ordayım yani saat düzenlemek yerine uyku aralığına dikkat ediyorum ayı itibariyle 4 saat arayla uyuyo bu dönem . Şimdilik bu gidişattan bende çok memnunum kuzumda bakalım sonrası nasıl olur

Bugyb biraz dha motiveyim en azindan dunku yiyecekleri yemedin patates ve krebi... Havanin kotu olmasi bebi iyi etkiliyor

Merhaba Kızlar sabah doktora gittim hemoroid artık dayanılmaz oldu (şu zamanda hastaneye girmek en çok korktuğum şeydi) perşembe kolonoskopi cuma ameliyat olacağım. epey ağrılı olduğu ve 2 aydır iyileşmediği için acil ameliyat diye açtılar diğer tüm işlemler ve ameliyatlar nisan sonuna erteleniyormuş. yarın ve çarşamba hiç katı ve tanecikli yemek yök sadece çay kahve komposto ayran içebilirim.
sabah hastaneden gelince 11:00 de kahvaltı yaptım
1 sahanda yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
2 dilim beyaz ekmek
2 parça tahin helvası
dünden zeytinyağlı pırasa ve mercimek çorbası var salata yaparom sadece yanına. Bir de 3 gün dengelemeye çalıştığım tatlı isteği artarak devam ediyor offf offff

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifanı versin en kısa sürede

Canim gecmis olsun insallah sıkıntısız gecer bizi de haberdar et.

Öğle yemeği=

1 su bardağı süt
4 kasık yulaf
1 kivi

Ara öğün=

Şekersiz türk kahvesi

Akşam yemeği=

1 kase mercimek çorbası
Brokoli salatası
1 tavuk but

3 litre su 45 dk leslie

Geçmiş olsun maalesef ben de o konudan muzdariptim ilk hamileliğimden beri.Müdahale sonunda çok iyiyim şükür darısı sana olsun canım.Çok zor bir hastalık.

20 gunluk lohusayken kolonoskopu olmak zorunda kalmistim Allah yardimcin olsun canim sen zaten zayiflarsin kolonoskopi diyetiyle

Benim avantajım oğlumun büyük olması o yüzden beni hiç zorlamadı zaten okula gidiyordu gelince de bizim site çok güvenli rahatça aşağı inip arkadaşlarıyla oynuyordu. Babamızda çok ilgili zaten doğmadan öncede sonrada çok rahattım .Yaş aralığının avantajı aslında .7 yaş var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…