Neymis sorunun canin simdi tam olarakKızlar merhaba ben bugün genel anestezi ile kolonoskopi oldum. Normalde yarın ameliyat olacaktım ama doktor şu an için yapmayalım dedi ama rahatlamam için botoks yaptı o bölgeye.
4-5 güne etkisi başlar dedi 5-6 ay da rahatlarsın hala düzelme olmazsa değerlendirip ameliyata karar veririz dedi.
Üç gündür açtım elim ayağım titredi Dünden beri. Sabah 76 kg ile gittim hastaneye sıvı kaybından büyük ihtimalle. Yarın ve öbür gün anestezinin şişliği ödemi olur dedi
Kızlar merhaba ben bugün genel anestezi ile kolonoskopi oldum. Normalde yarın ameliyat olacaktım ama doktor şu an için yapmayalım dedi ama rahatlamam için botoks yaptı o bölgeye.
4-5 güne etkisi başlar dedi 5-6 ay da rahatlarsın hala düzelme olmazsa değerlendirip ameliyata karar veririz dedi.
Üç gündür açtım elim ayağım titredi Dünden beri. Sabah 76 kg ile gittim hastaneye sıvı kaybından büyük ihtimalle. Yarın ve öbür gün anestezinin şişliği ödemi olur dedi
eveeeettGözümüz dönüyor çünkü
çok geçmiş olsunKızlar merhaba ben bugün genel anestezi ile kolonoskopi oldum. Normalde yarın ameliyat olacaktım ama doktor şu an için yapmayalım dedi ama rahatlamam için botoks yaptı o bölgeye.
Maşallah ne güzel. Evet ya şaşırtmak çok önemli. İlk hamileliğimden sonra 74lere kadar inmiştim. Kaç ay boyunca durakladım kaldım. Sonrada boşverdim. 5 ayda 80 oluverdimKahvaltı=
1 su bardağı süt
4 kasık yulaf
1 muz
Az tarcın
Ara öğün=
Şekersiz türkkahvesi
2dilim ananas
Öğleyemeği =
1 kase mercimek çorbası
Yarım portakal
Akşam yemeği =
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
Salata
2 litre su
bugün meyve günü oldu sankiaşağı yukarı 7 kilo verdim vücudumun yorulduğunu hissediyorum duraksama dönemime girdim yarın ki durumuma göre şaşırtırcam vücudumu et istiyo canım eti tavuğu abarticam
Menü güzel süpersin maşallahSabah:
2 dilim tam tahil
Peynir
6 adt zeytin
1 tatli kasigi bal
1 cay kasigi tereyagi
1 yumurta
Ogle:
Elma
6 adt kayisi
2 adt ceviz
Aksam:
1 kase yayla corbasi
1 adt patlicani kozlenmis karniyarik
Spor :
30 dk leslie
30 dk agirlastirilmis tabata
İzlenim:
Yarini bekliyoruz...
Çok iyi bence. Naptın canım toparlanabildinmiHerkese selam. Yarin tarti gunumuz bu yuzden aksam yemegim sadece yogurtlu bugday corbasi olacak
Sabah:
2 dilim tam tahil
Peynir
6 adt zeytin
1 tatli kasigi bal
1 cay kasigi tereyagi
1 yumurta
Ogle:
Elma
6 adt kayisi
2 adt ceviz
Aksam:
1 kase yayla corbasi
1 adt patlicani kozlenmis karniyarik
Spor :
30 dk leslie
30 dk agirlastirilmis tabata
İzlenim:
Yarini bekliyoruz...
InşAllah azalır canım bünyeden bünyeye de fark edebiliyo benim adetten 3 gün sonra azalır mesela ödemimAkşam ıspanak gratenle yoğurt çorbası yedim. İnş çok kilo yapmaz. Yarın Reglimin 4. Günü. Ödemim azalır mi sizce?
Bence önemli olan duraksama dönemlerini sabırla atlatmak çünkü hassas bi durum bence veremiyosun ya sabırsızsın kilom düşmüyorsa diyetin ne anlamı var deyip yemeye başlayabilirsin öf valla ne zor işimiz var yaeveeeett
çok geçmiş olsun
Maşallah ne güzel. Evet ya şaşırtmak çok önemli. İlk hamileliğimden sonra 74lere kadar inmiştim. Kaç ay boyunca durakladım kaldım. Sonrada boşverdim. 5 ayda 80 oluverdim
Yani izlenim mizlenim hikaye yarin gorecez ne yaptik ne ettik hesap gunuIzlenim bölümündeki yorumuna çok güldüm canım InşAllah yarın herkes için çok güzel olucak
Sagol canim yarin ise yarayip yaramadigini gorucez bakalimMenü güzel süpersin maşallah
Durdum valla canim yanina yarim sogan yesil biber ve domates dogradim napim valla biyle boyle gidecek.Kiz aksam azda salata ye bari 3 kofteyle nasil.durucan icime dert oldu
benim adetimde 7 gün sürüyor. O yüzden emin olamıyorum. Bide yeni adet olmaya başladım bu 3. Ayım. O yüzden kafalar karışıkInşAllah azalır canım bünyeden bünyeye de fark edebiliyo benim adetten 3 gün sonra azalır mesela ödemim
Beni anlattın şu an. Aynen öyle yaptımBence önemli olan duraksama dönemlerini sabırla atlatmak çünkü hassas bi durum bence veremiyosun ya sabırsızsın kilom düşmüyorsa diyetin ne anlamı var deyip yemeye başlayabilirsin öf valla ne zor işimiz var ya
Durdum valla canim yanina yarim sogan yesil biber ve domates dogradim napim valla biyle boyle gidecek.
Ara ogun yaptim ama simdi.
3 hurmanin icine badem koyuyirum sonra onlari da kakoaya bandiriyorum leziz oluyor kesin deneyin kizlar
Çok iyi bence. Naptın canım toparlanabildinmi
Ayyy esimin getirdigi tulumba tatlilari kremaliymis frambuazli portakalli karamelli ye bitir Rtik dedim yiyecektim zaten az daha ramak kaldi bitirttim hepsinj%50 ye %50 diyelim. Az once instagramda islak kek videosu gordum hafizamdan silmeye calisiyorum.