Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Sabah:
1 kase kirmizi meyveli musli sutli
3-4 ceviz

Ogle:
1 sekeeli turk kahvesi
6 adt kayisi

Aksam:
İcinde 1 adt pirasa, peynir 1 adt hindi fume ve 2 yumurtanij bulundugu omlet
1 kase yayla corbasi

Spor:
30 dakika agirlastirilmis tabata

İzlenim:
Yaptigim spordab suan bacaklarim harkeet etmiyor karnim aciyor artik ne kadar su ictim hatirlamiyorum bile suan... Tartilmadim tartildigim anda diyeti birakicam cunku cuma gunu tartilicam duruma gore bir plan yapacagim... Su yapisik son 5linin gitmesi lazim... Beyaz ekmek manyagiyken beyaz ekmegin tadini da unuttugumu farkettim bu sabah

Arkadaslar ne fark ettim. Tamamen cocuklu 2 katli eviyle ilgilenen bir kadin olunca meger spor yapilmiyormus normalde eve gelen yardimcim var temizlige ben dokunmuyordum ama malum coronadan dolayi almiyorum su an ama bu nedir ya! Ne utusu ne yemegi ne temizligi ne camasiri ne bebege bakmasi bitiyor. Kicim yer gormuyor resmen ciglik aticiim. Valla kadinlarin isi cok zor kimse de calismayan kadinlara tek kelime etmesin hayat beni cok yordu corona gunlerinde

Maalesef canim oyle hic yardimci almadim her gune bir is koyuyorum artik yapabildigimiz kadar napacan bosver madalya asmiyolar yapincada elinden geldihi kadar

Maalesef canim oyle hic yardimci almadim her gune bir is koyuyorum artik yapabildigimiz kadar napacan bosver madalya asmiyolar yapincada elinden geldihi kadar

Ya sporumla cocugumla ilgilenemiyorum gercekten. Kaliteli vakit gecirmeye birlikte oyunlar oynamaya ozen gosteren biriyim. Simdi ana bakimlarini yapip kostur kostur mutfaga oraya buraya

Merhaba canım. Bende bitiğim. 2 çocuk da bende var. Yardımcıyı da almadım bu hafta. Bu neymiş ya yetişemiyorum işlere. Bide regl oldum iştahım açılmasa iyiyim. Cumaya süper eksiyle gelirim bence

Öğle yemeği=

2 hhaşlanmış yumurta
1 dilim kasar
5 zeytin
Yeşillik
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara öğün=

Şekersiz türk kahvesi
Yarım portakal

Akşam yemeği=

Kabak mücver
1 kase mercimek çorbası
4 kasık yoğurt
Maden suyu

2 litre su

Gunaydin kizlar ac karnina leslie yaptim 30 dk malum yarin tarti gunu elimden gelemi yapim kilo veremediysemde rotami degistiricem oglen yine agirlastirilmis tabataya drvam

Yaw kizlar forumun ilk sayfasina baktim.ne kadar cok katilim varmis naptiniz siz aaaaa emekleriniz.bosa mi gitsin bu iskence bir daha cekilir mi Allah askina su kilolari verip kurtulalim sonra sadece korumasi kalacak lutfen birakanlar donsun 1 kilo 1 kilodur basladik artik bi kere bitirmeden olmaz... Abuk subuk diyet malzemelerini koyun tabaginiza cekin fotografini salatamla mutluyum pozu verin koyun instagrama alin size motivasyon

Aslinda buraya foto koysak daha motive oluruz tabaklarin fotolarini koysak mi ki

Günaydın Kızlar bende döndüm. Pztesiden beri sağlıklı besleniyorum. Çok mutluyum. Bide regl oldum salı günü. Şu an feci ödemim var. Yarına biraz rahatlamış olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…