- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Evet arkadaslar evde suan ne var bilin bakalim.tulumba tatlisi almis esimbuzdolabina kaldirdim ama yani suan iskence cekiyorim
Maalesef canim oyle hic yardimci almadim her gune bir is koyuyorum artik yapabildigimiz kadar napacan bosver madalya asmiyolar yapincadaArkadaslar ne fark ettim. Tamamen cocuklu 2 katli eviyle ilgilenen bir kadin olunca meger spor yapilmiyormusnormalde eve gelen yardimcim var temizlige ben dokunmuyordum ama malum coronadan dolayi almiyorum su an ama bu nedir ya! Ne utusu ne yemegi ne temizligi ne camasiri ne bebege bakmasi bitiyor. Kicim yer gormuyor resmen ciglik aticiim. Valla kadinlarin isi cok zor kimse de calismayan kadinlara tek kelime etmesin hayat beni cok yordu corona gunlerinde
Maalesef canim oyle hic yardimci almadim her gune bir is koyuyorum artik yapabildigimiz kadar napacan bosver madalya asmiyolar yapincadaelinden geldihi kadar
Haklisin canim ne diimYa sporumla cocugumla ilgilenemiyorum gercekten. Kaliteli vakit gecirmeye birlikte oyunlar oynamaya ozen gosteren biriyim. Simdi ana bakimlarini yapip kostur kostur mutfaga oraya buraya
Merhaba canım. Bende bitiğim. 2 çocuk da bende var. Yardımcıyı da almadım bu hafta. Bu neymiş ya yetişemiyorum işlere. Bide regl oldum iştahım açılmasa iyiyim. Cumaya süper eksiyle gelirim benceArkadaslar ne fark ettim. Tamamen cocuklu 2 katli eviyle ilgilenen bir kadin olunca meger spor yapilmiyormusnormalde eve gelen yardimcim var temizlige ben dokunmuyordum ama malum coronadan dolayi almiyorum su an ama bu nedir ya! Ne utusu ne yemegi ne temizligi ne camasiri ne bebege bakmasi bitiyor. Kicim yer gormuyor resmen ciglik aticiim. Valla kadinlarin isi cok zor kimse de calismayan kadinlara tek kelime etmesin hayat beni cok yordu corona gunlerinde
Aslinda buraya foto koysak daha motive oluruz tabaklarin fotolarini koysak mi kiYaw kizlar forumun ilk sayfasina baktim.ne kadar cok katilim varmis naptiniz siz aaaaa emekleriniz.bosa mi gitsin bu iskence bir daha cekilir mi Allah askina su kilolari verip kurtulalim sonra sadece korumasi kalacak lutfen birakanlar donsun 1 kilo 1 kilodur basladik artik bi kere bitirmeden olmaz... Abuk subuk diyet malzemelerini koyun tabaginiza cekin fotografini salatamla mutluyum pozu verin koyun instagrama alin size motivasyon
Tabiki motive olunuyo o şekilde bide porsiyonlarını görüyosun sen ne kadar yiyosun arkadaşın nene kadar ne yiyo çok iyi oluyo benceAslinda buraya foto koysak daha motive oluruz tabaklarin fotolarini koysak mi ki
Yemek sırasında foto çekmek hiç aklıma gelmiyorTamam o zaman koyabilen arkadaslar koysun o zaman. Bende koyabildigim kadat koyayim
Gözümüz dönüyor çünküYemek sırasında foto çekmek hiç aklıma gelmiyor
Ben foto kymayi kk da pek beceremiyorum ama koymaya calisim canimGözümüz dönüyor çünkü
Kiz aksam azda salata ye bari 3 kofteyle nasil.durucan icime dert olduAra ogun
1 portakal 5 badem
Aksama
3 kofte ekmek yok 3 kasik yoğurt
Ara
3 tane hurma