Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Anladim csnim.cok guzel

Sabah:
2 kase kirmizi meyveli musli sutlu
3 ceviz

Ogle:
1 sekerli turk kahvesi
6 adt kayisi

Aksam:
1 kase ezogelin
5 adt kucuk kofte
1 kase narli coleslaw salata

Spor:
30 dk hiphop tabata

İzlenim:
Hawa soguk oldugy icin bugun diyet yaapmak.daha kolaydi istah cok acik kesjnlikle 0 doyma diyelim ama diyete devam

Merhaba kahvaltı geç olmuştu zaten 14:00 gibi bir kase mercimek çorbası 17:00 akşam yemeği ekte. Sonra kızıma köfte pişirince 1 tane de köfte yedim
Evde sadece normal yürüyüş 11bin adım oldu daha da olur

Eklentiler

• C13DC90B-758C-4FAF-818A-4FDF3AED3DE0.jpeg
    151,7 KB · Görüntüleme: 21
  • 0072C85D-3D45-43CC-8895-52CDE03BE58C.jpeg
    83,9 KB · Görüntüleme: 30
Allah sifa versin gecmis olsun

Selam kızlar

Öğle yemeği =

3 yumurtalı menemen
2 dilim tam buğday ekmeği
Dereotu
5 zeytin

Ara öğün =

Şekersiz türk kahvesi
1 çay bardağı kefir

Akşam yemeği =

1 tabak zeytinyağlı bakla
6 kaşık bulgur pilavı
Salata

3 litre su 45dk leslie

Kizlar benim.kilo vermem durdu suan hergun tartieiliyorum hatta kilo aliyorum bazen sonra 63.7 ye geri donuyorum suan ixin vermiyorum kilo spor yapsamda ve diyete devam etsemde... Cok yakin bi akrabam suan ayca kayayla kilo veriyor ona soedurttum bu durum olabilirmis 1 2 hafta hatta surebilirmis diyete devam edin deniyor ve sporu arttirin sporu arttiramam benim bebis izin vermez ama diyete devam ederken bir gun vucudu sasietacak sekilde karnimi doyurabilirim simdilik cumaya kadar beklicem ve tartilmicam tartiliesam bi daha diyeti keserim cunku biliyoeum baktim cumada kilo veremedim sadece bie ogun karnimi istedigim bi sekilde doyurucam anladigim kadariyla diyette midem kendini korumaya aldi

Doğrudur canım vücut ara ara böyle tepkiler verebiliyo kendimden biliyorum bi dönem çok güzel veriyorum sonra duruyo sanki yoruldum diyo vücudum bu süre 1 haftayı buluyo ondan sonra eski düzenine geri dönüyo

Oy bulgur pilavını kaçırdım biraz midem küçülmüş sanki sığınamıyorum şu an

Doğrudur canım vücut ara ara böyle tepkiler verebiliyo kendimden biliyorum bi dönem çok güzel veriyorum sonra duruyo sanki yoruldum diyo vücudum bu süre 1 haftayı buluyo ondan sonra eski düzenine geri dönüyo
Evet canim az biraz sabir gostermem lazim

Sabah:
2 tam bugday
Peynir
1 yumueta
1 tatli kasifu bal
6 zeytin
1 tatli kasi tereyagi

Ogle
Sekerli turj kahve
6 adt kayisi
3 ceviz
1 portakal

Aksam:
1 adet yumurta ve 1 adt pirasadna yapilmis omlet
Yarim kase ezogelin

İzlenim:yazrim yukarida

Canim benim motivasyonum pilatesmis onu anladim. Ne yedigimi takip ediyorum ne bir sey. Kaciriyor muyum onu bile bilmiyorum arada kosu bandinda yuruyus yapiyorum ama yok reformeri tutmuyor. Napacagim bilmiyorum
Anladim canim ne diim butun dunya simdi evde workout yaoiyo instagramda takip.ediyo musun bilmiyorum belki.motivasyonun artar

O ayarliyor. Ama verdigi listeye pek uymuyorum. Kacamak derken ne abur cubur yerim ne agir yagli yiyecek ne de karbonhidrat. Kacamagim hurma sanirim
Hurmadan bişey olmaz canım ya miss gibi lifli gıda doğal şeker seni mutlu ediyosa ye geçende bende iki dilim tahin helva istedi canım kendimce dedim ki bunu yicem ama yediğim için vicdan azabı çekmeyip mutlu olucam bana şifa olucak mutlu bi şekilde yedim nefsimi körelttim ertesi gün eksiydim tartıda . yiyip vicda azabı çekseydim emin ol artı görürdüm o yüzden sakıncalı bişey yemiyomussun ferah tut gönlünü fayda etsin sana da❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…