Arkadaşlar bebeğiniz kaç aylıkken başlıyorsunuz diyet yapmaya bende çok istiyorum ama sütüm azalıyor hemen yemedimmi 4 aylık bebeğim şu anda .
Süt durumunuz ne oldu acabaBen 4. Aydan itibaren basladim 5 ayligiz.
Süt durumunuz ne oldu acaba
Ben 5 aylık olduktan sonra başlamıştım canım sütüm etkilenmedi bol su yeşillik özellikle dereotu kuruyemiş ve Protein ağırlıklı yedim hep şükür bi sıkıntım olmasıArkadaşlar bebeğiniz kaç aylıkken başlıyorsunuz diyet yapmaya bende çok istiyorum ama sütüm azalıyor hemen yemedimmi 4 aylık bebeğim şu anda .
Anladım canım şimdide sürekli evdeyiz malum durumdan dolayı iyice insanın yiyesi geliyor sıkıntıdan .Benimde doğumdan sonra 10 kilom var fazladan onu verebilirsem iyi olacakBen 5 aylık olduktan sonra başlamıştım canım sütüm etkilenmedi bol su yeşillik özellikle dereotu kuruyemiş ve Protein ağırlıklı yedim hep şükür bi sıkıntım olması
Canım bende tam tersi ya yemezsem kilo veremiyorum . Az yersem kabızlık gibi oluyo bağırsaklarım çalışmıyo sanki kilomdada oynama olmuyo. Mesela eşim işe gideceği için akşam yemeğini 16:45 de yedim şimdi acıktım 1 dilim tam buğday ekmeğini ikiye bölüp 1dilim kaşarla tost yaptım bunu yemesem yarın kilom da oynama olmaz hayatta her bunye farklı demekkiSeda sayanndiyo ya acim anam acim diye iste ben de tam olarak unlu dusunurun sozune katiliyorumay vallahi bi daha bu iskenceye katlanmak istemiyorum verim su popoma yapismis kilolalari geriye sadece kiloyu korumak kalsin bi daha basa donersem yapmixam cunku rejim
Valla canım birinci çocukta kazarada olsa aman olursa olur diyordum ikinci çocuktada aman olursa olur diyordum çok dikkat etmiyordum ama artık çok korkuyorum hayal bile etmek istemiyorum 3.çocuğu çünkü zor bir hamilelik yaşadım tansiyon problemi falan oldu .. Ve ikiside planlı oldu çok şükür kaza yaşamadık ..Kızlar bide benim en büyük korkum ne biliyo musunuz gene herşey Allahtan tabi de büyük de konusmak istemiyorum tam verdik kiloları fit olduk ohh dedik bi bakıyo muşuz sonra kazara hamile kalıyomuşuz
Iki evladın arası ne kadar peki yadadeneyimli biri olarak iki kardeşin arası kaç yaş olmalı senceValla canım birinci çocukta kazarada olsa aman olursa olur diyordum ikinci çocuktada aman olursa olur diyordum çok dikkat etmiyordum ama artık çok korkuyorum hayal bile etmek istemiyorum 3.çocuğu çünkü zor bir hamilelik yaşadım tansiyon problemi falan oldu .. Ve ikiside planlı oldu çok şükür kaza yaşamadık ..
Anladim canim o tostu ben yesem kilo verme ihtimalim olmaz demekki farkli ialiyor metabolizmalarCanım bende tam tersi ya yemezsem kilo veremiyorum . Az yersem kabızlık gibi oluyo bağırsaklarım çalışmıyo sanki kilomdada oynama olmuyo. Mesela eşim işe gideceği için akşam yemeğini 16:45 de yedim şimdi acıktım 1 dilim tam buğday ekmeğini ikiye bölüp 1dilim kaşarla tost yaptım bunu yemesem yarın kilom da oynama olmaz hayatta her bunye farklı demekki
6 aydan sonra baslalmami istemisti doktor canimArkadaşlar bebeğiniz kaç aylıkken başlıyorsunuz diyet yapmaya bende çok istiyorum ama sütüm azalıyor hemen yemedimmi 4 aylık bebeğim şu anda .
Sabah:
2 dilim tam bugday
1 yumurta
1 tatli kasigi bal
1 tatli kasigi tereyagi
Peynir
6 adt zeytin
2 adt hindi fume
Ogle:
Yarim muz
Aksam:
5 adt kofte
Kerevizli havuclu tarator 1 kase
Spoe:
Mola
İzlenim:
2. Disimiz cikti bugun cok huysuzdu kosturmaktan ara ogun falan hicbi sey yiyemedim suan baya acim ama artik gecede oldu bisey yiyemem zaten istahim acilmaya basladi yiyecekler kafamda donuyo 2 gundur insallah bozmam diyeti direnixem yani
Canim benim bebegim de 4.5 aylik ve benim de sutum yememekten etkileniyor. Baslangicta hemen vereyim diye dusunsem de o moddan ciktim. Su an yavas yavas vermek istiyorum.en azindan almayayim diye bu grubu birakmak istemiyorum.hatirlatiyor en azindanArkadaşlar bebeğiniz kaç aylıkken başlıyorsunuz diyet yapmaya bende çok istiyorum ama sütüm azalıyor hemen yemedimmi 4 aylık bebeğim şu anda .
Kilolari veremeden kazara hamile kalmaktan iyidir benceKızlar bide benim en büyük korkum ne biliyo musunuz gene herşey Allahtan tabi de büyük de konusmak istemiyorum tam verdik kiloları fit olduk ohh dedik bi bakıyo muşuz sonra kazara hamile kalıyomuşuz
Buda bi güzel bakış açısı canım mantıklıKilolari veremeden kazara hamile kalmaktan iyidir benceust uste binmemis olur kilolar
Bizim de alt canim zaten ilk alttan basliyo sira olarak acatip isuriyo bazen kasiyo disini bideCanim bizim de alt 2 disimiz cikti yeni daha cok minik. Sizin hangi disler cikti? Cok korkuyorum simdiden canim cok yaniyor bazen. Isiriyor mu