Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Gunaydiin kahvalti;

Tereyagli 1 omlet
1 dilim dil peyniri
2 tatli kasigi ceviz ezmesi
1 minik muz
2 dilim tam bugday ekmegi
Cay

Öğle yemeği =

Zeytinyağlı mantar sote
1 kase yoğurt

Ara öğün =

Şekersiz türk kahvesi
1portakal

Akşam yemeği =

Izgara kuşbaşı
Patlıcan salatası
1bardak ayran

2 litre su 45 dk leslie

Sabah:
2 corba kasesi sutlu kirmizi meyveli musli
Ustune birwz nesQuik

Ogle:
Yarim armut
Bi avuc musli
3 ceviz

Aksam:
1 porsiyon doner
2 adt lavas
1 yemek k. Patates kizartmasi
2 yk bulgur pilavi
1 meyvasuyu

Spor:
30 dk.hiphop tabata

İzlenim:
Hagtanin 1 gunu 1 ogun istedigimi bi yemegi yiyorum diyetin basindan beri bu diyeti biraz daha devam ettirilebilir kiliyor... Ustune tatli matli yemiyorum 1 ogunle birakiyorum... Bugun aetik gercekren disari cikmak istedim annemlere de gidemedim yani diyeti birajip yiyeceklere saldirmamak icin kendimi zor tutuyorum bunaldim cunku motivasyonum dusuyor gezmem lazim

Iki evladın arası ne kadar peki yadadeneyimli biri olarak iki kardeşin arası kaç yaş olmalı sence😊 bende iki çocuktan yanayım Allah da gönlüme göre versin InşAllah iki olsun benim olsun😍😍
Benimkilerin arasında 7 yaş fark var .Büuük oğlum tabi herşeyin farkında öyle çok kıskanma vurma tarzı şeyler yok bana çok yardim ediyor zaten birde kendi işini kendi hallettiği için rahatım o yüzden. Ama tabi oğlum arkadaş aradı çok 7 yaşına kadar o yüzden bizi rahatsız etti .Kardeşi olsa bizi yormazdı bu konuda. Uzmanlar aradaki yaş 4 olmalı diyor gerçekten katılıyorum en ideali 4 yaş bencede ..

Benimkilerin arasında 7 yaş fark var .Büuük oğlum tabi herşeyin farkında öyle çok kıskanma vurma tarzı şeyler yok bana çok yardim ediyor zaten birde kendi işini kendi hallettiği için rahatım o yüzden. Ama tabi oğlum arkadaş aradı çok 7 yaşına kadar o yüzden bizi rahatsız etti .Kardeşi olsa bizi yormazdı bu konuda. Uzmanlar aradaki yaş 4 olmalı diyor gerçekten katılıyorum en ideali 4 yaş bencede ..
Allah bagislasin evlatlarinizi ikinciye hamileyken surec nasil geciyor hani buyuk oglan ilgi bekliyo hamileligin verdigo halsizlikler oluyo evin isleri var sonudta yapilmasi gereken o donemi nasil.atlattoniz... bide lohusalik doneminde buyuk oglanla ilgilenme nasil oluyor

Evet bencede 4 yaş uygundur Rabbim herkesin evladını kendine bağışlasın InşAllah iyi günlerini görelim hep evlatlarimizin❤❤

Ya bu hava neden guzel yineeeeee :KK43:
Sende evde güzel vakit geçirmeye bak bence canım evde de yapılabilecek çok güzel şeyler var. Evin müsaitti sanırım aç bi müzik oyna spor yap balkona çık kahveni iç. balkona salıncak kurduk bizde şimdi hem oğlan hava alıcak bizde oturup kahvelerimizi icip güneşlenicez ohh miss😍😍😍😍

Sende evde güzel vakit geçirmeye bak bence canım evde de yapılabilecek çok güzel şeyler var. Evin müsaitti sanırım aç bi müzik oyna spor yap balkona çık kahveni iç. balkona salıncak kurduk bizde şimdi hem oğlan hava alıcak bizde oturup kahvelerimizi icip güneşlenicez ohh miss😍😍😍😍
Valla canim dovru diyosun ama 10 gundur bu dediklerinin benzerini yapiyorum artik cidden skildigjmi hissettim ki kolay kolay skilan viri degilim evde

Sabah:
2 dilim.tam bugday
Peynir
1 tatli kasigi tereyagi
2 tatli kasigi findik ezmesi sekerli
1 kupa cay sekerli
7 adt zeytin
5 dilim sucuk
1 yumurta

Oglen:
2 adr muz
1 sekerli turk kahve
6 adt kayisi

Aksam:
1 konserve ton baligi
Yarim domates 1 biber

Spor:
Yarim.saat yuruyus

İzlenim:
Pazar kahvaltisi borek ve patates kizartmasi hazirlamistim onlardan yiyemedim esim krep istedi oglen ondan da yiyememis oldum ama can skintisindan acayip istahim acik yani baya bisey yiyesim var nasil devam edicem bilmiyorum adam gbi doymak istiyorum ve skintidan yemek istiyorum motivasyonum dusuyor

X