Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım InşAllah hepimizin kandili mübarek olsunHerkese hayirli kandiller. Bugunun hurmetine virus belasindan kurtulalim insallah tabi incecik olup zayiflayalim da ayni zamanda
Aminnn cumleten kandiliniz mubarek olsunHerkese hayirli kandiller. Bugunun hurmetine virus belasindan kurtulalim insallah tabi incecik olup zayiflayalim da ayni zamanda
Amin. Canim yanlis alintilama oldu hamile kalmadan once kac kiloydun acaba...en kisa zamanda istedigin kiloya dusersin umarim1 saat kosu bandinda yuruyus yapildi. Hadi spora
Amin. Canim yanlis alintilama oldu hamile kalmadan once kac kiloydun acaba...en kisa zamanda istedigin kiloya dusersin umarim
Benimkilerin arasında 7 yaş fark var .Büuük oğlum tabi herşeyin farkında öyle çok kıskanma vurma tarzı şeyler yok bana çok yardim ediyor zaten birde kendi işini kendi hallettiği için rahatım o yüzden. Ama tabi oğlum arkadaş aradı çok 7 yaşına kadar o yüzden bizi rahatsız etti .Kardeşi olsa bizi yormazdı bu konuda. Uzmanlar aradaki yaş 4 olmalı diyor gerçekten katılıyorum en ideali 4 yaş bencede ..Iki evladın arası ne kadar peki yadadeneyimli biri olarak iki kardeşin arası kaç yaş olmalı sence bende iki çocuktan yanayım Allah da gönlüme göre versin InşAllah iki olsun benim olsun
Allah bagislasin evlatlarinizi ikinciye hamileyken surec nasil geciyor hani buyuk oglan ilgi bekliyo hamileligin verdigo halsizlikler oluyo evin isleri var sonudta yapilmasi gereken o donemi nasil.atlattoniz... bide lohusalik doneminde buyuk oglanla ilgilenme nasil oluyorBenimkilerin arasında 7 yaş fark var .Büuük oğlum tabi herşeyin farkında öyle çok kıskanma vurma tarzı şeyler yok bana çok yardim ediyor zaten birde kendi işini kendi hallettiği için rahatım o yüzden. Ama tabi oğlum arkadaş aradı çok 7 yaşına kadar o yüzden bizi rahatsız etti .Kardeşi olsa bizi yormazdı bu konuda. Uzmanlar aradaki yaş 4 olmalı diyor gerçekten katılıyorum en ideali 4 yaş bencede ..
Evet bencede 4 yaş uygundur Rabbim herkesin evladını kendine bağışlasın InşAllah iyi günlerini görelim hep evlatlarimizin❤❤Benimkilerin arasında 7 yaş fark var .Büuük oğlum tabi herşeyin farkında öyle çok kıskanma vurma tarzı şeyler yok bana çok yardim ediyor zaten birde kendi işini kendi hallettiği için rahatım o yüzden. Ama tabi oğlum arkadaş aradı çok 7 yaşına kadar o yüzden bizi rahatsız etti .Kardeşi olsa bizi yormazdı bu konuda. Uzmanlar aradaki yaş 4 olmalı diyor gerçekten katılıyorum en ideali 4 yaş bencede ..
Sende evde güzel vakit geçirmeye bak bence canım evde de yapılabilecek çok güzel şeyler var. Evin müsaitti sanırım aç bi müzik oyna spor yap balkona çık kahveni iç. balkona salıncak kurduk bizde şimdi hem oğlan hava alıcak bizde oturup kahvelerimizi icip güneşlenicez ohh missYa bu hava neden guzel yineeeeee
Valla canim dovru diyosun ama 10 gundur bu dediklerinin benzerini yapiyorum artik cidden skildigjmi hissettim ki kolay kolay skilan viri degilim evdeSende evde güzel vakit geçirmeye bak bence canım evde de yapılabilecek çok güzel şeyler var. Evin müsaitti sanırım aç bi müzik oyna spor yap balkona çık kahveni iç. balkona salıncak kurduk bizde şimdi hem oğlan hava alıcak bizde oturup kahvelerimizi icip güneşlenicez ohh miss
Doğrudur canım haklısın az daha sabır bu günlerimiz de geçicek InşAllah doya doya çıkıp geçicez tatil yapicazValla canim dovru diyosun ama 10 gundur bu dediklerinin benzerini yapiyorum artik cidden skildigjmi hissettim ki kolay kolay skilan viri degilim evde
İnsallah canim insallah sabirsizlikla bekliyorum markete kadar yolu uzatarak gittim geldim biraz dinginlendimDoğrudur canım haklısın az daha sabır bu günlerimiz de geçicek InşAllah doya doya çıkıp geçicez tatil yapicaz