- 24 Nisan 2010
- 4.157
- 5.730
Bize boyle yol arkadaslari lazimSabah:
2 adr tam tahilli ekmk
1 yumurta
Peynir
6 Eytin
Tereyagi
2 kasik bal
Ogle:
1 aekerli turk kahvesi
6 adt kayisi
1 sekerli cay
Aksam:
Somon balik
Salata
Spor:
2 gun mola asiri omuz agrisindan mutevellit
İzlenim:
Bugun eve pasta geldi dogum gunu icin ve xilekli beyaz cikolataliydi yani ha anama kfur etmisler ha diyet yaparken onumde yenmis... Tabii aetistlik yapip yemicem falan dedim ama oluyorum o pastayi yemek icin sonuc olarak yemedim ama en sonunda bi yerlerim sisecek kaldiein su lanet pastayi dedim yanidiyet giderek bi challange olmaya basladi cunku insanlar baya boldigin yiyorlar... Pes etmek yok diyet alisverisine ciktim hayatimda ilk defa yarin enginar yixem gecende de hayatimda ilk sefa brokoli yemistom hadi bakalim hayirlisi
InşAllah hep birlikte canım benimmmm❤İnsallah canimm istedigin kiloya en cabuk sekilde ulasirsin
Sabah:
2 adr tam tahilli ekmk
1 yumurta
Peynir
6 Eytin
Tereyagi
2 kasik bal
Ogle:
1 aekerli turk kahvesi
6 adt kayisi
1 sekerli cay
Aksam:
Somon balik
Salata
Spor:
İzlenim:
Bugun eve pasta geldi dogum gunu icin ve xilekli beyaz cikolataliydi yani ha anama kfur etmisler ha diyet yaparken onumde yenmis... Tabii aetistlik yapip yemicem falan dedim ama oluyorum o pastayi yemek icin sonuc olarak yemedim ama en sonunda bi yerlerim sisecek kaldiein su lanet pastayi dedim yanidiyet giderek bi challange olmaya basladi cunku insanlar baya boldigin yiyorlar... Pes etmek yok diyet alisverisine ciktim hayatimda ilk defa yarin enginar yixem gecende de hayatimda ilk sefa brokoli yemistom hadi bakalim hayirlisi
Merhaba
sabah lorlu dereotlu omlet
11 zeytin
2 kayısı 1 ceviz 1 erik
1 dilim uno tam buğday
ara Rezene çayı
bugün hiç bir şey yapasım yok yatıp dizi filan seyretmek istiyorum ama hem bebek hem Kiz evde olunca zor..
Vallahi helal olsun. Ben olacağım ilk önce ben giderim tabak çatal getirmeye. O pastanın yarısını gömerimSabah:
2 adr tam tahilli ekmk
1 yumurta
Peynir
6 Eytin
Tereyagi
2 kasik bal
Ogle:
1 aekerli turk kahvesi
6 adt kayisi
1 sekerli cay
Aksam:
Somon balik
Salata
Spor:
İzlenim:
Sizlere bakınca ben fazla yiyorum galiba
sabah
2 yumurtalı omlet
4 kibrit kutusu peynir
1 kibrit kutusu kaşar peynir
11 tane zeytin
Öğle
1 kase yoğurt
5 badem 5 ceviz 5 fındık
Akşam
3 kase çorba
1 kase yoğurt
Avuç içi kadar tavuk
Yaa vallahi kendimi boyle artik gormek istiyorum kisir donguye dondu artik kilo meselesiVallahi helal olsun. Ben olacağım ilk önce ben giderim tabak çatal getirmeye. O pastanın yarısını gömerimşekere ve tatlıya zaafım var
Peynir de bira skinti olusmus onun disinda guzel aslinsa diyetin benceSizlere bakınca ben fazla yiyorum galiba
sabah
2 yumurtalı omlet
4 kibrit kutusu peynir
1 kibrit kutusu kaşar peynir
11 tane zeytin
Öğle
1 kase yoğurt
5 badem 5 ceviz 5 fındık
Akşam
3 kase çorba
1 kase yoğurt
Avuç içi kadar tavuk
Evet spor salonlari dahil bircok mekan bu geceden itibaren kapali. Oy oyyyyyyy cok sinirlerim bozuk halimiz iyiye gitmiyor.
57.700 mü be olmustum 56 hayaliyle tartıya çıkıp 58. 400 ciktim ya
Sabah kahvlisina bir dilim ekmekle tahin pekmez eklemistim çıkartıyorum artik
Kilo verdm diye şımardım ha bire meyve yedim bir de kuru meyvelerden yedimtabi ayarim olmdgi için avuc avuc kilo kilo yedim
Su icmeyi de bosladim
Yarindan itibaren yeniden sıkı bir beslenmeye başlıyorum
Bir de 70ten 58e indim ama hala gobegim eskisi gibi düz degil ayrica simitlerim masallah yani bıngıl bıngıl
58 kiloydum hamilelikteb önce. Gobegim ve simitlerim yoktu
Ama popom küçüldü yani 10 kilo dötümden bacagimdan gitti tovbe yarabbi ya
Spor yapmadan sıkılasma olmuyor canim. Tekrar hosgeldin aramiza