- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Ayyy insallah valla diyet bitincede ben burda durayim.en iyisiBende öyle. Çok hafifledim şükürbende bundan sonra böyle beslenmeye devam edeceğim
Bana da ayni cumle kuruldu senin hamburgerleeinden borejlerinden kurtulduk diyoKesinlikle ya dün diyorum ki benim diyet yaptigim nerden belli. Ben zannediyorum ki işte karnın basenlerin eridi falan diycek diye bekliyorum adam ne dese beğenirsin evde 1 poşet çikolata var yenilmemiş bide bu ay hiç dışarıda yemek yemedik büyük kârdayız ordan belli diyo
Ayyy insallah valla diyet bitincede ben burda durayim.en iyisi
Canım saf açlık hissettiğinde çiğ kuruyemiş at ağzına. Meyve de yiyebilirsin. Bide bol su iç. Beyin Susuzluğu da açlıkla karıştırıyor.Kizlar resmen aclik hissediyorum normal mi. Yani ac kala kala mi verecegiz acaba. Yarin aksama diyetisyende de tarti gunum insallah kilo vermisimdir...cok mutsuzum cok.
Kesinlikle ya dün diyorum ki benim diyet yaptigim nerden belli. Ben zannediyorum ki işte karnın basenlerin eridi falan diycek diye bekliyorum adam ne dese beğenirsin evde 1 poşet çikolata var yenilmemiş bide bu ay hiç dışarıda yemek yemedik büyük kârdayız ordan belli diyo
Erkeklere ne yapsak anlamazlar canım hepsi boşa. Benimkide bi ara kiloma söylenicek gibi oldu tavrımdan çekindi sesini çıkarmadı. Ama gerçekten de çok büyük tepki verirdim çünkü ben kolayda hamile kalmadım tüp bebekle hamile kaldım onun öncesi bir dünya iğne ilaç hormon girdi vücuduma bende keyfime 62den 82 olmadım yaniBen de benimkiyle cok atisiyorum diyet spor kilo verme konusunda. Bana diyor ki ben keyfime gore spora gidiyormusum. Lafa bak ya haftada 3 gun annemi zar zor ayarlaya ayarlaya cocugu birakacak birini bula bula gidiyorum. Rahat olsam da 4 de giderim 5 de giderim pilatesi cok seviyorum. Sanki bu cocugu ben dogurmamisim gibi tig gibi ince olmami bekliyor aninda. Ya daha 5 ay olmus aylardir basimda bik bik. Millet hemen fit oluyormus lafa bak. Kimseden habersiz cogu kisi kilonun ustune kilo katiyorken aklinca bana benim cinsimi anlatiyor. Bir kere vucut ve rahim kendini 1 yilda toparliyor. Kisaca sinir oluyorum kocam olmak uzere tum erkeklere. Ama o gorecek gununu kendimi tamamen adadim zayiflamaya dort koldan.
Kızlar yarın tartı günümüz unutmayalımuyumadan iki saat öncesi yeme içmeyi bırakalım susarsak su içelim sadece hadi bakalım yarın için hepimizden bol eksiler gelsin InşAllah
Erkeklere ne yapsak anlamazlar canım hepsi boşa. Benimkide bi ara kiloma söylenicek gibi oldu tavrımdan çekindi sesini çıkarmadı. Ama gerçekten de çok büyük tepki verirdim çünkü ben kolayda hamile kalmadım tüp bebekle hamile kaldım onun öncesi bir dünya iğne ilaç hormon girdi vücuduma bende keyfime 62den 82 olmadım yanizayıflamak dışında bide kendini eşini ispatlamak daha zor valla. Ama bende inat ettim evde olduğu gün bırakıyorum oğlana bak diye spora gidiyorum tartılıcak olursam yanında tartılıyorum önümüzdeki hafta diyetisyene gidicem birlikte gidicez dedim ben böyle diyip davrandikce destek olmaya başladı şükür
Bu arada su icimini de sayiyoruz galiba ben soyle soylim birinin hayrat falan yaptirmasi lazim bana oyle asiri su icen bi insanim hic icmesem en az 4 litre iciyorumdur
Tabi bırak canım baksın oda sorumluluğunu alsın baba-oğul vakit geçirmek onlara da iyi gelir muhakkakValla ben de bu haftasonu birakicam oglani sabahtan gidicem pilatesime. Artik haftada 1 de boyle ona birakmayi dusunuyorum haftasonlari.
Tatlı krizin olduğunda kakaolu yulaf lapası yapsana canım o kadar lezzetli ki onun yanında cikolata falan halt etmiş inan ki hem kalorisi düşük lezzeti enfes❤ kendimi frenliyorum bunun için yoksa yemeği bırakıp 3 öğün onu yiyebilirimSabah:
1 tam.bugday
Peynir
6 zeytin
1 tatli kasigi petek bal
1 yumurta
Yarim muz
Ogle:
1 elma
Ara ogun
1 sekerli turk kahvesi
6 adt kuru kayisi
Aksam:
2 adt tavuk but
Yarim.corba kasesi brokoli
1 tam bugday
Spor:
Mola
İzlenim:
Bugun cok isim vardi oglen hemen hen hicbi sey yemedim ve reglim cok yogun kalip kalip cikolata yemek istiyorum suan anlatamam bu istegimi bir kalibi bitiririm cok kolay... Kayisi mayisi kesmedi yani... Ama yarin tarti gunu come on fat ass diyorum ve kendimi dizginliyorumhazir kendimi baya siskinligim gitmis hissederken o tatliyi yemifem yalniz varya tabata gercekren insani olduruyo o kadar asiri efor saefediliyoki japonlarin dedigi gbi bir gun soneasinda bile kalori yakiyorumdur bakalim yarin egrisi dogrisu cikacak... Cikolata yemeden gunu bitirmek dilegiyle
Kızlar kocaaaman bir günaydın siftah benden gerisi sizden.
Sabah gözümü açmadan tartıldım 77,6 idi çok sevindim sonunda 77 yi gördüm diye. Sonra küçük wc ye çıktım 10 dk sonra. Meraktan bir daha tartıldım veeee 77,1. Yani azıcık daha tutsaydım kendimi 76 ları görecekmişim..
Ohh beee