Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Bana da ayni cumle kuruldu senin hamburgerleeinden borejlerinden kurtulduk diyo kendisi bikac haftada dal gni oluyo sinir oluyorum onun yaninda koca kalcali bi kadin boyuda baya uzun ayyy biz kardashian da degilizki estetikle hacimlendirelim

8 km yürüyüş yapıldı. Aksama da yemek yapmaya üşendim menemen var büyük ihtimal bugün yumurtadan gidiyorum gıdaklarım artık

Ayyy insallah valla diyet bitincede ben burda durayim.en iyisi
bendeee
Kizlar resmen aclik hissediyorum normal mi. Yani ac kala kala mi verecegiz acaba. Yarin aksama diyetisyende de tarti gunum insallah kilo vermisimdir...cok mutsuzum cok.
Canım saf açlık hissettiğinde çiğ kuruyemiş at ağzına. Meyve de yiyebilirsin. Bide bol su iç. Beyin Susuzluğu da açlıkla karıştırıyor.

Ben de benimkiyle cok atisiyorum diyet spor kilo verme konusunda. Bana diyor ki ben keyfime gore spora gidiyormusum. Lafa bak ya haftada 3 gun annemi zar zor ayarlaya ayarlaya cocugu birakacak birini bula bula gidiyorum. Rahat olsam da 4 de giderim 5 de giderim pilatesi cok seviyorum. Sanki bu cocugu ben dogurmamisim gibi tig gibi ince olmami bekliyor aninda. Ya daha 5 ay olmus aylardir basimda bik bik. Millet hemen fit oluyormus lafa bak. Kimseden habersiz cogu kisi kilonun ustune kilo katiyorken aklinca bana benim cinsimi anlatiyor. Bir kere vucut ve rahim kendini 1 yilda toparliyor. Kisaca sinir oluyorum kocam olmak uzere tum erkeklere. Ama o gorecek gununu kendimi tamamen adadim zayiflamaya dort koldan.

Ogle yemegi; 2 kepce sulu kofte aslinda bir de salata vardi menude ama hizla cikmam gerektiginden sadece sulu kofte yiyebildim.

Ara; 1 mini muz yine bu ogunde de 1 bardak sut var ama ben yine disaridaydim sadece muz yiyebildim.

Aksam yemegi;

5 6 kasik kofteli patatesli firin yemegi
3 kasik ispanak kavurmasi
1 kucuk kase pul biberli yogurt
1 dilim eksi mayali ekmek

+ olarak 50 dk pilates ve 200 ip atladim.

Erkeklere ne yapsak anlamazlar canım hepsi boşa. Benimkide bi ara kiloma söylenicek gibi oldu tavrımdan çekindi sesini çıkarmadı. Ama gerçekten de çok büyük tepki verirdim çünkü ben kolayda hamile kalmadım tüp bebekle hamile kaldım onun öncesi bir dünya iğne ilaç hormon girdi vücuduma bende keyfime 62den 82 olmadım yani zayıflamak dışında bide kendini eşini ispatlamak daha zor valla. Ama bende inat ettim evde olduğu gün bırakıyorum oğlana bak diye spora gidiyorum tartılıcak olursam yanında tartılıyorum önümüzdeki hafta diyetisyene gidicem birlikte gidicez dedim ben böyle diyip davrandikce destek olmaya başladı şükür

Kızlar yarın tartı günümüz unutmayalım uyumadan iki saat öncesi yeme içmeyi bırakalım susarsak su içelim sadece hadi bakalım yarın için hepimizden bol eksiler gelsin InşAllah

Evet bu hafta da hatirlatmamizi yaptigimiza gore gormedim duymadim yok

Valla ben de bu haftasonu birakicam oglani sabahtan gidicem pilatesime. Artik haftada 1 de boyle ona birakmayi dusunuyorum haftasonlari.

Sabah:
1 tam.bugday
Peynir
6 zeytin
1 tatli kasigi petek bal
1 yumurta
Yarim muz

Ogle:
1 elma

Ara ogun
1 sekerli turk kahvesi
6 adt kuru kayisi

Aksam:
2 adt tavuk but
Yarim.corba kasesi brokoli
1 tam bugday

Spor:
Mola

İzlenim:
Bugun cok isim vardi oglen hemen hen hicbi sey yemedim ve reglim cok yogun kalip kalip cikolata yemek istiyorum suan anlatamam bu istegimi bir kalibi bitiririm cok kolay... Kayisi mayisi kesmedi yani... Ama yarin tarti gunu come on fat ass diyorum ve kendimi dizginliyorum hazir kendimi baya siskinligim gitmis hissederken o tatliyi yemifem yalniz varya tabata gercekren insani olduruyo o kadar asiri efor saefediliyoki japonlarin dedigi gbi bir gun soneasinda bile kalori yakiyorumdur bakalim yarin egrisi dogrisu cikacak... Cikolata yemeden gunu bitirmek dilegiyle

Tatlı krizin olduğunda kakaolu yulaf lapası yapsana canım o kadar lezzetli ki onun yanında cikolata falan halt etmiş inan ki hem kalorisi düşük lezzeti enfes❤ kendimi frenliyorum bunun için yoksa yemeği bırakıp 3 öğün onu yiyebilirim

Yakın vakitte memlekete gitme durumum var tamda kilo vermişken güzelde gidiyoken olucak şey mi bu. 2 güne yakın yol sürüyo yolun şişliği ödemi bi tarafa orda yenilenler bi tarafa Eşimle 15 gün kalıcaz o sonra ben gideyim sen 20 gün daha kal diyo kalmam ama iyi kötü vermeye başlamışken diyetime ihanet edemem

Kızlar kocaaaman bir günaydın siftah benden gerisi sizden.
Sabah gözümü açmadan tartıldım 77,6 idi çok sevindim sonunda 77 yi gördüm diye. Sonra küçük wc ye çıktım 10 dk sonra. Meraktan bir daha tartıldım veeee 77,1. Yani azıcık daha tutsaydım kendimi 76 ları görecekmişim..

Ohh beee

Benim 1 ay 1 haftadir verdigim kiloyu 1 haftada vermissin tebrikler. Iste boyle direncli kilolarim kaybetmeyi sevmiyorum diye avutayim kendimi 2 kilo cok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…