Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Iki haftadir cok kotu beslendim. Ekmekler receller bisküviler.... 60 kiloya dustum diye sapittim. Gobegim geri cikti neredeyse dumduz olmaya yakindi. Cok canim sıkkın

Mercimek bulgur brokoli yogurt çok sisiriyor karnimi. En cok yogurt yiyordum ama simdi ne yiycem bilmiyorum. Kendimi toplamam lazim

Su da içmiyorum. Ekmek bana bana muhlama yedim az once. Yarim ekmek bitti. Siskinlikten ve pismanliktan oluyorum su an öffff

Sorma agzima bir sey atasim geliyor sonra tartilacagim aklima geliyor. Her gune mi tarti gunu koysak ne tartilacagiz diye tutariz belki kendimizi daha cok
Vallahi bugün o geldi aklıma diğer gruplara göz gezdirdim kimimin pazartesi kiminin salı tartı günü hafta sıralamasına göre hepsine dahil olsam da tartılacam diye yemem en azından diye düşündüm

Ben bu hafta 80i de gördüm 78.2 yi de. Ama çook misafir geldi ve az az da olsa yedim yarın artı çıkarım sanırım ama haftasonu kimse yok toparlarım inş

Gunaydin herkese. Cok aci bir gundeyiz moraller sifir. Allah tum sehit ailelerine ve ulkemize sabir versin sebep olanlari da kahreylesin.

Birkac gun dikkatsiz gecirmeme ragmen yarim kilo vermis gozukuyorum. 81.0 kg

Gunaydin herkese. Cok aci bir gundeyiz moraller sifir. Allah tum sehit ailelerine ve ulkemize sabir versin sebep olanlari da kahreylesin.

Birkac gun dikkatsiz gecirmeme ragmen yarim kilo vermis gozukuyorum. 81.0 kg
Amin InşAllah zorlu bi gece geçirdik Rabbim ailelerinin yardımcısı olsun bi an önce son bulsun InşAllah bu acılar

Emzirirken yeşil çay içiliyor mu canım

Merhaba kızlar 20 Aralık annesiyim bulantı ve halsizlik kaynaklı ekmeğe aşırı yüklenmem neticesinde hamileliğimi nerdeyse 30 kilo ile kapattım 10 u doğum sonrası gitti ancak yaklaşık 20 kilom var. Bunu vermem gerekiyor. Ancak kendi başıma olur mu? Emzirirken diyet yapılır mi? Diyetisyene mi gitmeliyim bilemiyorum Mesela yeşil çaydan bahsetmiş arkadaşlar emzirmede yeşil çay içilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…