Bende yürüyüş yapmayı çok özledim. İnşallah şu kış kilo almadan bitirirsem oh ne ala. Yok ben 20 kilo verdim canım. Geri alamamak için elimden geleni yapacağım. Battı balık yan gidemez yaniSelam kızlar
suukaa aslında baya kaçamak yapıyorum bu aralar ama yine de battı balık yan gider dememeye çalışıyorum. Sadece dışarıda yürüyüş yapmayı özledim hemen bir ay evden çıkmayınca.
Bugün yediklerim (ek olarak iki dilim baklava var)
Su 3 oldu biraz daha içerim
Merhaba arkadaşlar ben de araniza katilmak istiyorum napiyoruz sağlıklı beslenme adına uzmanla 3 ay devam ettim sonra kendim yaparım dedim ama 3 ayın son yarımında iyice saldık bu süreçte 10 kilo verdim devam etmek istiyorum ama.motivasyonum 0 böyle birlikte bi şeyler yapabiliriz belki diye araniza katılmak istiyorum
Ben de kaybettim belki birlikte yaparız dedim ama herkes mi aynıHosgeldin. Biz biraz motivasyonu kaybettik insallah toparlariz
Ben de o yüzden tutuyorum kendimi ya da az yiyorum kaçamaklardan.Bende yürüyüş yapmayı çok özledim. İnşallah şu kış kilo almadan bitirirsem oh ne ala. Yok ben 20 kilo verdim canım. Geri alamamak için elimden geleni yapacağım. Battı balık yan gidemez yani
Sağol canım
bnm annem yaptı bir ara. çok kolay geçiyor dedi. öğlen 12.00 - 19.00 arası istediğini yedi. tabi abur cubur tatlı çeşitleri, hamur işi hariç :) geriye kalan şeyleri yedi :) :) sıksık yedi o saatler arasında. 10 kilo verdi 3 ayda. şimdi yapmıyor artık diyet.Aralikli oruc falan yapim dedim bi ara ama bu istahla nasil olur bilmem denyen var mi
Sağol canımoğlum 13 aylık şu an. Yeni bebeğin muhtemel doğum tarihi 29 mayıs
Ben yapıyorum bir yıldır ama son bir haftadır bozdum herşeyden her saatte yemek istiyorum ve yiyorum daAralikli oruc falan yapim dedim bi ara ama bu istahla nasil olur bilmem denyen var mi
Merhaba canım ben tam gaz gidiyorum. Geçen hafta regl oldum biraz kaçtı ama dengeledim bu hafta. 67 den 68 e çıktım ama daha inceldim büyük ihtimal kas yoğunluğu arttı. 3 gün hoca ile spor yapıyorum 3 günde 11bin adım yürüyorum. Dışarı çıkmasam da gece evde yürüyorum koridorda. İstediğim Podcast’leri dinliyorum baya. Yemek olayı da oturdu baya 2 gün balık (fırın poşetinde somon yapıyorum en kolay o geldi bu ara fileden donmuş temizlenmiş alıyorum salata yapana kadar pişiyor) 1 gün tavuk 1 gün kırmızı et 2 gün salata üstü bakliyat ya da peynir bir gün de yumurtalı bir yemek oluyor menüde. Akşam öğünü hep sebze salata yoğurt. Suyu 3 lt den aşağı içmiyorum. Hedef oğlanın doğumgününde 65 inşallah (18 Ocak)Selamlar... nasilsiniz? Yine kaybolduk ortadanben inanilmaz yogunum ya. Diyete spora hic vakit bulamiyorum napacagim bilmiyorum.
Valla süpersin azmine hayranım. Ben arada salıyorum arada toparlamaya çalışıyorum . Bir düzene giremedim. Bir ara abur cubura sardım ama şükür dur diyebildim kendime .bakalım böyle gidiyoruz. ‘Yaz vücudu kuştan yapılır’ sözüne katılıyorum. Ne olursa olsun bırakmayalım.Merhaba canım ben tam gaz gidiyorum. Geçen hafta regl oldum biraz kaçtı ama dengeledim bu hafta. 67 den 68 e çıktım ama daha inceldim büyük ihtimal kas yoğunluğu arttı. 3 gün hoca ile spor yapıyorum 3 günde 11bin adım yürüyorum. Dışarı çıkmasam da gece evde yürüyorum koridorda. İstediğim Podcast’leri dinliyorum baya. Yemek olayı da oturdu baya 2 gün balık (fırın poşetinde somon yapıyorum en kolay o geldi bu ara fileden donmuş temizlenmiş alıyorum salata yapana kadar pişiyor) 1 gün tavuk 1 gün kırmızı et 2 gün salata üstü bakliyat ya da peynir bir gün de yumurtalı bir yemek oluyor menüde. Akşam öğünü hep sebze salata yoğurt. Suyu 3 lt den aşağı içmiyorum. Hedef oğlanın doğumgününde 65 inşallah (18 Ocak)
Diyetisyene online devam ediyorum 3 haftadır vaka sayısı arttı diye. Spor hocası eve geliyor maske ile yaptırıyor desenfektan elimizde zaten sürekli. İkisi de whatsapptan takip ediyor gaza getiriyor sağ olsunlar.
Bir de annem geldi geçen hafta bugün görüştük ateş vb olmayınca onda da. Artık kızım dersteyken oğlanı bırakıp bırakıp çıkarım hava güzel olunca.
Geçen bir yerde okudum hoşuma gitti:
Yaz vücudu kıştan yapılır!
Bu yaza 60 kg ile girersem evlendiğim kilodan (13 sene önce) daha hafif olacağım inş.
Battı balık yan gider yapmayalım yan giden biz oluruz. Sana güveniyoruz kaptan
Teşekkür ederim. Ben de regl dönemi çok fena bozuyorum malesef. O haftalarda almasaydım 5kg daha giderdi kesin. Sendelesek de yayılmayalım toparlanıp yürümeye devam edelimValla süpersin azmine hayranım. Ben arada salıyorum arada toparlamaya çalışıyorum . Bir düzene giremedim. Bir ara abur cubura sardım ama şükür dur diyebildim kendime .bakalım böyle gidiyoruz. ‘Yaz vücudu kuştan yapılır’ sözüne katılıyorum. Ne olursa olsun bırakmayalım.