Sen kaç beden aldın canım çok zor mu gerçekten giymek? Müşteri hizmetleri de beden konusunda yardımcı oluyormuş sanırım yorumlarda yazmışlardı. Kendi sitesinden mi aldın bir de?Benim yaptigim sporlar ip atlama vs sutumu etkilemiyor Allaha sukur yuruyus hic etkilemez.
Ben normal dogum yaptim canim. Ikisi de cok sıkıyor tayt deyip gecme baya zor giyiliyor ziplaya ziplaya giyiyorum ve baya sıkıp toparliyor. Bence tayti al bacaklarini da sıkmıs olur yuruyus yaparken faydasi olur. Sonra yetersiz gelirse korseye gecersin.
Sen kaç beden aldın canım çok zor mu gerçekten giymek? Müşteri hizmetleri de beden konusunda yardımcı oluyormuş sanırım yorumlarda yazmışlardı. Kendi sitesinden mi aldın bir de?
Ayni seyi soylemeye geldim.Benim de sütüm acayip azaldıDün akşam sağdım 2 memeden 60 ml ancak çıktı. Güzel yemek yiyip bol su içmeme rağmen resmen bana sadece tatlı süt yapıyor.
Sabah kahvaltıya gidildi ve ölümüne gömüldü geçmişler olsun. Kızlar akşamı nasıl dengeleyeyim sizce. Öğlen de yemedim çünkü baya fazla yedim sabah dediğim 12.
Hiç yemesem olur mu rezene çayı içeyim sütüm de azalması hemBrokoli hasla uzerine yogurt ya da karnabahar
Hiç yemesem olur mu rezene çayı içeyim sütüm de azalması hemhiç acıkmadım daha.
Gaz yapmaz mı bak bütün geceyi uykusuz geçirirsem çağırırım seniBence bos gecme. Sarimsakli yogurtla guzel oluyor ben seviyorum