akşam bizim ki de 4 yaşında olmasına rağmen gezdirdi beni bütün gece belki saat başı çağırdı hadi gel anne bekletme beni diyo bir de. sabah da uyandığında gece bi kez çağıdım ben yannız uyudum ben büyümüşüm yaaaaaaaaa demez mi.Uykuuuuuuu uykuuuuuuu
Kızlar, emzirirken maydanoz kaynatıp suyunu içsek zararlı mı? Daha önce çok ödem söktürmüştü bana. Yine yapasım var ama internette tavsiye edilmediği yazıyor. Bilemedim.
Ay yeter cok yoruldum inan bazen bezme geliyo sonra bezrigim icin sucluluk duyuyorum sonra bakiuorum uykusuzluktan artik sinir harbindeyim tekrar beziyorumBana da bana da (nereden alıyoruz 2:00 de kalkan bebelere uykuyu)
Yaaa annelere kendini kanitlama cabasima giriyolar dimi erkek cocuklari cok sekerakşam bizim ki de 4 yaşında olmasına rağmen gezdirdi beni bütün gece belki saat başı çağırdı hadi gel anne bekletme beni diyo bir de. sabah da uyandığında gece bi kez çağıdım ben yannız uyudum ben büyümüşüm yaaaaaaaaa demez mi.
eşim de anana sor bakalım kaç kez çağırdın dedi. ben de kırmamak için bir kez çağırdın annem yalnız uyudun dedim. baba ben büyümüşüm işte dedi :) ne diyim şimdi ben buna
Ay yeter cok yoruldum inan bazen bezme geliyo sonra bezrigim icin sucluluk duyuyorum sonra bakiuorum uykusuzluktan artik sinir harbindeyim tekrar beziyorum
Ya gercekten 2 3 cocuklu indanlar nasil yasiyo ben anlayamiyorum tukenmislik sendromundayim resmen hwle gunduz uykusu az olursa kendime de vakit ayiramiyorum yani sinirden catliyorum artikUyku konusunda ben de cok bezdim. Gece her saat basi yarim saatte bir kalkiyor bazen oyle kalkiyor ki cin gibi sanki tum uykusunu almis. Geri uyutmak iskence gibi. Ben de gozumu zor aciyorum en sabirsiz oldugum zamanlar geceler... zaten sabah 5 20 5 30 dedin mi son kalkmasini yapiyor resmen. O saat olunca satiyorum babasina. Bebegi yatagimiza koyuyorum yastigimi alip iniyorum asagi 1 saatcik de olsa uyumayao uykuyu da uyumazsam tum gun zombi gibi dolasiyorum cunku...
Maydanoz nane sütü azaltıyor, dereotu artırıyor canım ben öyle cok maydanoz nane bile yemiyorum yapma benceKızlar, emzirirken maydanoz kaynatıp suyunu içsek zararlı mı? Daha önce çok ödem söktürmüştü bana. Yine yapasım var ama internette tavsiye edilmediği yazıyor. Bilemedim.
Ya gercekten 2 3 cocuklu indanlar nasil yasiyo ben anlayamiyorum tukenmislik sendromundayim resmen hwle gunduz uykusu az olursa kendime de vakit ayiramiyorum yani sinirden catliyorum artik
Allah gercekten saglikli ve uykulu cocuk versin dedigin gbi Allah aratmasin ben cbu cocugu cok istedim Allaha a binlercek kez sukurler olsun ama ben de sonucta bi insanim bazen yorgunluk ve uykusuzluk oyle bi noktaya geliyoki yasayacak kadar bile olmuyo ama gececek bu gunlerde...Gercekten oyle bazen dusunuyorum bu bebegin yaninda bir de 2 3 yas buyuk bir kardesi tek cocukla bile vakit ayiramazken kendimize iki uc cocukla iyice insanin kendinden vazgecmesi gerekiyor. Tabi Allah aratmasin gunu gelince kardeslik duygusunu tatmasini isterim. Insallah dusunenler icin 2. Cocuklarimiz inanilmaz uslu uykulu cocuklar olur ne diyeyim.
Allah gercekten saglikli ve uykulu cocuk versin dedigin gbi Allah aratmasin ben cbu cocugu cok istedim Allaha a binlercek kez sukurler olsun ama ben de sonucta bi insanim bazen yorgunluk ve uykusuzluk oyle bi noktaya geliyoki yasayacak kadar bile olmuyo ama gececek bu gunlerde...
Akşam çayın yanına irmik helvası yapan kendimi ve yiyen nefsimi kınıyorum. Üzerine dondurma da koydum ya Allah beni ne etsin. Pazartesi diyetisyen var bi de