Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Günaydın güzel anneler

Akşam 250 kaloriye kadar zorladım kendimi. bugün bacakalarım ağrıyor uzun bir zamandan sonra

Sabah antikor testi yapıldı bakalım ne çıkacak sonuç.

Sabah filtre kahve
1 kk kutusu kadar kaşar peyniri (28 kcl)
4'e bölünmüş açmanın 4/1 parçası (95 kcl)
Bir tutam dere otu (kalori çıkarmıyor)
3 ceviz (93 kcl)
1 salata (18 kcl)

Öğlen evde yemek yok yemek yapacağım :)
1 bardak süt içerim. (122 kcl)
1 avuç kiraz yerim (32 kcl)

Ara öğün 1 parça bitter çikolata yemeyi düşünüyorum. (27 kcl)

Akşam 1 tabak dolusu taze fasulye (47 kcl)
yoğurt (pulbiber ekleyerek) (110 kcl)

200 kalori yakacağım bisiklet ile

Uykuuuuuuu uykuuuuuuu
akşam bizim ki de 4 yaşında olmasına rağmen gezdirdi beni bütün gece belki saat başı çağırdı hadi gel anne bekletme beni diyo bir de. sabah da uyandığında gece bi kez çağıdım ben yannız uyudum ben büyümüşüm yaaaaaaaaa demez mi.
eşim de anana sor bakalım kaç kez çağırdın dedi. ben de kırmamak için bir kez çağırdın annem yalnız uyudun dedim. baba ben büyümüşüm işte dedi :) ne diyim şimdi ben buna

Kızlar, emzirirken maydanoz kaynatıp suyunu içsek zararlı mı? Daha önce çok ödem söktürmüştü bana. Yine yapasım var ama internette tavsiye edilmediği yazıyor. Bilemedim.

Selam kızlar sabah 7:30 da kahvaltı yaptık. Dünden kalan dolma içi kabaklar taze soğan ve dere otu ile omlet tabaktaki. Fotodakileri eşimle paylaştık. 2 tane de wasa yedim. 9-10 arası bir saat spor yaptım spor salonunda. 30 dk 5,5-6 hızla yürüyüş 5 dk eliptik 1 dk plank 50 squat 200 ip 30 Mekik biraz da yanlarım için egzersiz olacak şekilde dolu dolu bir saat oldu. Geldim duştan sonra Türk kahvesi 2 kare bitter 2 ceviz ile ara öğün yaptım. Sonra bebek uyurken yarım saat kadar uyudum. Yemeğimin adı belli kuru fasulye yanına cacık yapacağım sanırım ama belki salata yaparım. Pazartesi diyetisyen günü pazarı dikkatli geçirmem gerek. Pazartesi diyetisyen sonrası hamburger ya da Ayvalık tostu yemeyi planlıyorum şimdiden.

Eklentiler

• 07D3123A-7EB6-4390-AF4C-1C6AEDD39214.jpeg
    175,2 KB · Görüntüleme: 35
  • 2E43BEE5-19E5-41FA-B5E5-2F0086F48A18.jpeg
    144,5 KB · Görüntüleme: 45
  • 33538A7C-1921-41C4-9119-ADCDE6401EA5.jpeg
    110,9 KB · Görüntüleme: 42
Yaaa annelere kendini kanitlama cabasima giriyolar dimi erkek cocuklari cok seker

Ay yeter cok yoruldum inan bazen bezme geliyo sonra bezrigim icin sucluluk duyuyorum sonra bakiuorum uykusuzluktan artik sinir harbindeyim tekrar beziyorum

Uyku konusunda ben de cok bezdim. Gece her saat basi yarim saatte bir kalkiyor bazen oyle kalkiyor ki cin gibi sanki tum uykusunu almis. Geri uyutmak iskence gibi. Ben de gozumu zor aciyorum en sabirsiz oldugum zamanlar geceler... zaten sabah 5 20 5 30 dedin mi son kalkmasini yapiyor resmen. O saat olunca satiyorum babasina. Bebegi yatagimiza koyuyorum yastigimi alip iniyorum asagi 1 saatcik de olsa uyumaya o uykuyu da uyumazsam tum gun zombi gibi dolasiyorum cunku...

Ya gercekten 2 3 cocuklu indanlar nasil yasiyo ben anlayamiyorum tukenmislik sendromundayim resmen hwle gunduz uykusu az olursa kendime de vakit ayiramiyorum yani sinirden catliyorum artik

Kızlar, emzirirken maydanoz kaynatıp suyunu içsek zararlı mı? Daha önce çok ödem söktürmüştü bana. Yine yapasım var ama internette tavsiye edilmediği yazıyor. Bilemedim.
Maydanoz nane sütü azaltıyor, dereotu artırıyor canım ben öyle cok maydanoz nane bile yemiyorum yapma bence

Kızlar bugun kahvaltıda kızartma yaptım yedim valla eşim istedi benimde canım istedi baya da yedim

Ya gercekten 2 3 cocuklu indanlar nasil yasiyo ben anlayamiyorum tukenmislik sendromundayim resmen hwle gunduz uykusu az olursa kendime de vakit ayiramiyorum yani sinirden catliyorum artik

Gercekten oyle bazen dusunuyorum bu bebegin yaninda bir de 2 3 yas buyuk bir kardesi tek cocukla bile vakit ayiramazken kendimize iki uc cocukla iyice insanin kendinden vazgecmesi gerekiyor. Tabi Allah aratmasin gunu gelince kardeslik duygusunu tatmasini isterim. Insallah dusunenler icin 2. Cocuklarimiz inanilmaz uslu uykulu cocuklar olur ne diyeyim.

Allah gercekten saglikli ve uykulu cocuk versin dedigin gbi Allah aratmasin ben cbu cocugu cok istedim Allaha a binlercek kez sukurler olsun ama ben de sonucta bi insanim bazen yorgunluk ve uykusuzluk oyle bi noktaya geliyoki yasayacak kadar bile olmuyo ama gececek bu gunlerde...

Insallah canim. Anneyiz biz her daim morali yuksek tutmamiz gerekiyor.

Sabah;

Keci peynirli patatesli omlet
2 yesil zeytin
1 tutam maydanoz
5 kiraz domates
1 kucuk tam bugday ekmegi uzerine visne receli (annem taze taze yapmisti dayanamadim)
Yesil cay

Ogle;

Yaz turlusu
Eriste

Spordan sonra uniq2go portakalli

Ara;

Taco & feslegenli dip sos

Aksam;

Meksika fasulyesi
Salata

Spor;

30 min full body fat burn
1 saat kosu bandinda yuruyus
200 ip atlama

Son düzenleme:
Akşam çayın yanına irmik helvası yapan kendimi ve yiyen nefsimi kınıyorum. Üzerine dondurma da koydum ya Allah beni ne etsin. Pazartesi diyetisyen var bi de

Bir kere yedin pisman olma kilo olarak donmesin. Yarin cok dikkatli bir gun gecirir dengelersin bence.

Iyi aksamlar herkese
Sabah; 1 tereyagli yumurta, 1 kk peynir, 3zeytin,domates, salatalik, 2 dilim cavdar ekmegi
Arada 1 turk kahvesi, 2 kare bitter
Oglen yok
Aksam 5te 1 tabak pirinc pilavi ustune taze fasulye, 1 kucuk kase mercimek corbasi, 1 bardak ayran
Arada 2 dilim kavun

Kizlar size biraz ozel bir soru soracagim. Hangi dogum kontrol yontemini kullaniyorsunuz? Aile hekimligindeki hemsire ilk 6 ay dogum kontrol hapini onermediklerini soylemisti. Oglum 11 aylik oldu. Süte geciyor o haplar sonucta. Kafam karisti, size sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…