Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Bu hafta cumaya kadar tartilmayi dusunmuyorum. Cuma gunu belli olsun sonuc. Ama aklimdan ben diyeyim soslu makarnalar siz deyin profiteroller nelerr nelerr geciyor.
aman sakın yapma canım. Sen azimlisin
Akşam çayın yanına irmik helvası yapan kendimi ve yiyen nefsimi kınıyorum. Üzerine dondurma da koydum ya Allah beni ne etsin. Pazartesi diyetisyen var bi de
aaaa çok şaşırdım neyse yarın sebze ağırlıklı beslen canım bişe olmaz.
Spiral taktırdım ama aşırı kanamam oluyor

Spiral.Son iki aydır kanama yok

Spiral nasil bisey hic bilmiyorum ya. Korkuyorum taktirmaya
T şeklinde metal uclu ipli bir alet.Acı olarak korkulacak bir durum değil.Tabi ağrı eşiğine bağlı.Vajinal muayene ile smear aldırma kadar kısa bir sürede oluyor.İlkinin çıkarılmasında ağrı duymuştum biraz ama dayanılmayacak gibi değildi.

Menüm
9.00
Filtre kahve

12.00
3 yumurtadan omlet
Peynir zeytin
domates salatalık biber
Avokado

16.00
1 sb kefir
1 elma
15 çiğ yer fıstığı

18.00
1.5 dilim fırında Norveç somon
50 gr fırında patates
Az salata

3 lt su
1.5 saat bisiklet sürme

Canim bence normal zamanda bile hap kullanma. Cok zararli oldugunu dusunuyorum. Diger yontemleri dusun.

Hazir saatlerdir bebe uyutmaya calisiyorum bari ben de soru sorayim size. Emzirirken sac boyattiniz mi? Internette baya farkli gorusler var. Acikcasi ona zarari olacak bir sey hic yapmak istemiyorum ama bir degisiklik de cok istiyorum. Acaba boyattiktan 1 gun sonra sutu sagip mi doksem? Siz ne yaptiniz?

Günaydın canım
Benim doktorum kesinlikle izin vermedi. Emzirmeyi bitirmeyi bekliyorum. Bende su dalgası yaptıracağım. 1.5 yaşında emmeyi bıraktıracağım. Önümüzdeki Mart gibi oluyor.

Günaydın hanımlar bu sayfaya bakıyorum hep ama yazmıyordm ... benimde 6. Ayını doldurmuş bı bebeğim var ve tabiki kilolarımda .. her zamanki gibi sürekli diyete girme çabaları...normalde sütüm az zaten diyet yapınca dahada azalıyor kızımda mamayı flnda içmiyo ek gıda versemde tabi emmek istiyor yinede...hem süt arttırıp hemde kilo verebilecegim bana da önerileriniz varmı inşallah bende yaparım da burdan bende size yazarım

Canim bence normal zamanda bile hap kullanma. Cok zararli oldugunu dusunuyorum. Diger yontemleri dusun.
Aslinda bende polikistikover sendromu oldugu icin dogum kontrol hapi iyi gelir diye dusunmustum. Bugune kadar hic kullanmadım. Adetlerim hep gecikmeli gelir. Onu düzene sokar ayni zamanda diye düşünmüştüm

Hosgeldin. Istedigin kilolara inersin umarim. Cumalari tarti gunu gunluk olarak menu spor yaziyoruz.

Aslinda bende polikistikover sendromu oldugu icin dogum kontrol hapi iyi gelir diye dusunmustum. Bugune kadar hic kullanmadım. Adetlerim hep gecikmeli gelir. Onu düzene sokar ayni zamanda diye düşünmüştüm

Bence kullanma canim ama sen bilirsin. Ilactan ne fayda gelecek bir yeri duzeltirken diger yeri bozar anca.

Hoşgeldin benim sana tavsiyem sütünü özellikle ne artırıyor onu bulman. Mesela benimkini tatlı artırıyor ama artık 10 aylık olduk sütüm etkilenmiyor o yüzden diyet yapıyorum. Ama tatlı yesem anında artar. Sende artıran şeyi bulunca öbürlerini kısıtla. Atıyorum dereotu falan artırıyorsa ekmeği tatlıyı kısıtla. Çok faydasını görürsün
Canım yanlış bilmiyorsam doğum kontrol hapı sütü azaltıyor.

Günaydın hanımlar. Dün akşam yazamadım. Saat 11de uykulara dalmışım.

Sabah kahvaltısı
2 yumurta :/
Az bi peynir zeytin
Domates salatalık
Bir dilim karpuz
Bir dilim kıymalı börek (dayanamadım.)
Ekmek falan yemedim ama.

Öğle
Geç kahvaltı yaptığım için öğlen pas geçtim.

Akşam haşlanmış fasülyeli salata koca bir salata kasesi

Ve tabi ki dondurma
İki gün üst üste dondurma yediğim için cumaya kadar dondurmayı yasaklıyorum kendime.

Su miktarı tam hesaplamasam da 2lt rahat bulmuştur.

Bir arada Altınbaşak çörekotlu kinoalı kraker yedim.

Spor olarak ev temizliği

Ben ne zaman gitsem kullanma dediler. Aslında doktor emzirme ile kullanabileceğim ilaç yazmıştı ama ben yazdığı kağıdı kaybettim. Sonra da kaldı. Geri çekilme ile devam ediyoruz şimdilik. Zaten ayda yılda bir oluyor. Hem bebek hem hasta olunca ikimizin de hali kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…