Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Ben bugün menü atmadım galiba
İkindi arası 1 avuç çekirdek çay
Akşam zerdeçallı tavuk sote 2 Bardak ayran
200 ip 50 squat 1 dk plank 8000 adım. Bebek erken uyursa tempolu yürüyüş ile 10 bini geçerim 15 dk da

Eklentiler

• 664F0937-8C12-47D9-BA7D-A1118F08CAB1.jpeg
    664F0937-8C12-47D9-BA7D-A1118F08CAB1.jpeg
    170,3 KB · Görüntüleme: 35
  • C5661CEB-5B0B-42FE-A508-B186D7149202.jpeg
    C5661CEB-5B0B-42FE-A508-B186D7149202.jpeg
    167,2 KB · Görüntüleme: 31
  • FD2F2A3D-4E47-4A9D-BF4C-41371CD21878.jpeg
    FD2F2A3D-4E47-4A9D-BF4C-41371CD21878.jpeg
    165,3 KB · Görüntüleme: 34
Canim et haftanin 2 gunu tavuk 2 gunu (ben gelen tavugu yemedigim icin o ogunu kendim hazirliyorum) balik 1 gunu geliyor. 1 gun de bakliyat vs sebze agirlikli oluyor. Zaten menuleri paylasiyorum goruyorsundur. Bugun normalde tavuk sis gelmisti oglen ben onun yerine kendi ciftligimizden tavuklu bulgur pilavi yaptim guzel bir degisim olmus dimi 🤪
Kiz sen delirdin mi ye gitsin tavugunu bi daha ne ugrasiyosun 😆 saka maka aslinda uygun olan o her gun et kabizlik yapiyor

Kiz sen delirdin mi ye gitsin tavugunu bi daha ne ugrasiyosun 😆 saka maka aslinda uygun olan o her gun et kabizlik yapiyor

Canim ben disaridaki tavuklarin gercek tavuk olmadigina inandigimdan (Cok kisa surede yetistirilen gezmeyen tavuklar) ne kasap ne market tavugu tuketmiyorum. Kendi ciftligimizden tavuk kesiyoruz arada o sekilde tuketiyoruz. Eti pek olmuyor baya da gec pisiyor ama icim rahat. O yuzden tavuk adi altinda gelen beyaz eti yemiyorum 😅

Canim ben disaridaki tavuklarin gercek tavuk olmadigina inandigimdan (Cok kisa surede yetistirilen gezmeyen tavuklar) ne kasap ne market tavugu tuketmiyorum. Kendi ciftligimizden tavuk kesiyoruz arada o sekilde tuketiyoruz. Eti pek olmuyor baya da gec pisiyor ama icim rahat. O yuzden tavuk adi altinda gelen beyaz eti yemiyorum 😅
Aslinda en iyieini yapiyosun bu tavuklar zaten hakikaten tavul degil gercek tavuk 2-3 saatte anca pisiyo ama sanirim senin yerine olsam bi daha pisirmemek icin cin mali tavuk.bile.olsa yer gecerdim 😆 o kadar artik bi bunalmisimki yemek yapmaktan ek gida hazirlamaktan

Aslinda en iyieini yapiyosun bu tavuklar zaten hakikaten tavul degil gercek tavuk 2-3 saatte anca pisiyo ama sanirim senin yerine olsam bi daha pisirmemek icin cin mali tavuk.bile.olsa yer gecerdim 😆 o kadar artik bi bunalmisimki yemek yapmaktan ek gida hazirlamaktan

Zaten ozellikle tavuk gelecek gune kendi tavugumu pisirmeyi sectim asil 😅 1 tavugu hasladim bebege tavuklu sehriyeli corba eve ve bana da tavuklu pilav artan suyu da buz posetleriyle buzluga bir tasla birkac kus yoksa ugrasmak zor. Hele ki ek gida cook ugrastirici. Ben her seyi elimde yapiyorum ona. Salcasi biskuvisi yogurdu peyniri peynir alti sulari et kemik sulari. Buyudukce yemek cesitliligi artmak zorunda cidden ek gida ve cocuk bakimi yetiyor insana. Bir de arada kendi diyetimiz ve spora zaman bulma tek olan bizler icin cok zor. Valla durumu musait olanlar diyet paketi alsin cok rahatlik cidden ne yiyecegim derdi olmamasi. Koca da ne yerse yesin 🤣🤣

Benim hedef 2 yılda 63,5 tu ama diyetisyen 4-5 aya 60 a düşeceğiz dedi
böyle diyetisyeni çok severim. Ne güzel gaz veriyor 😍
Çok güzel olmuş menü de spor da. Gelen kilodan fazla gider bu hafta. Bu arada senin boy uzun. Maşallah. İkimizin de 10 kg kadar var hedeflere. Hadi devam edelim🤝
ay valla saol canım senin motivasyonun bana da çok iyi geliyor. İyi ki varsın 😍
Ben bugün menü atmadım galiba
İkindi arası 1 avuç çekirdek çay
Akşam zerdeçallı tavuk sote 2 Bardak ayran
200 ip 50 squat 1 dk plank 8000 adım. Bebek erken uyursa tempolu yürüyüş ile 10 bini geçerim 15 dk da
Çekirdeği çok mu canın istedi?

Ay bende yer geçerdim kesin 🤣🤣🤣

süper maşallah boşver her eksi candır
yaaaa maşallah göz değmesin. Ama geçeceğim seni hahahaaaa
hahaaa 🤣🤣🤣🤣 ben seni geçerim. Bayramda kaynanamlara gidecez ve orda yemem çok büyük ihtimalle. Seni geçerim
canım çok geçmiş olsun. Çok zor bu durum. Allah yardımcın olsun.
Aynen valla sevindim ben buna da böyle böyle gidecek insallah

Zaten ozellikle tavuk gelecek gune kendi tavugumu pisirmeyi sectim asil 😅 1 tavugu hasladim bebege tavuklu sehriyeli corba eve ve bana da tavuklu pilav artan suyu da buz posetleriyle buzluga bir tasla birkac kus yoksa ugrasmak zor. Hele ki ek gida cook ugrastirici. Ben her seyi elimde yapiyorum ona. Salcasi biskuvisi yogurdu peyniri peynir alti sulari et kemik sulari. Buyudukce yemek cesitliligi artmak zorunda cidden ek gida ve cocuk bakimi yetiyor insana. Bir de arada kendi diyetimiz ve spora zaman bulma tek olan bizler icin cok zor. Valla durumu musait olanlar diyet paketi alsin cok rahatlik cidden ne yiyecegim derdi olmamasi. Koca da ne yerse yesin 🤣🤣
Ayyy ben de ayniydim 12. Aya goriyoruz ve elde yaptigim tek sey su yazfiklarinfan kemik suyu. Ek gidasini hazirliyorum sebze corbasi zart zurt bide kahvalti yapmiyo o yizde peynirli pogaca yapiyorum ama yogurdu peyniri biskuvisi artik disardan yok yani yetismiyo olmuyo delirecek gni oluyorum

Kahvaltı iki dilim peynir üç zeytin bir yumurta bol yeşillik domates salatalık üç dilim ekmek
Ara bir kase kiraz
Öğle semizotu yemeği bir kase yogurt
Ara yeşil çay
Aksam üç biber dolması bir kase yogurt corbası iki dilim karpuz

Ayyy ben de ayniydim 12. Aya goriyoruz ve elde yaptigim tek sey su yazfiklarinfan kemik suyu. Ek gidasini hazirliyorum sebze corbasi zart zurt bide kahvalti yapmiyo o yizde peynirli pogaca yapiyorum ama yogurdu peyniri biskuvisi artik disardan yok yani yetismiyo olmuyo delirecek gni oluyorum
Bende ilkinde öyleydim. Şimdi biraz daha rahatım. Yine her şeyini kendim yapıyorum ama artık daha az çeşit yapıyorum. Veya her gün yapmıyorum. İkinci daha kolay oluyor 😍

İyi geceler hanımlar.

İlk olarak cuma kilomu tekrar yazayım.
83.9 kg
Sabah
İlk uyandığımda küçük kutu meyve suyu
(bunu limonlu suya çevireceğim inşallah)

08.30
1 yumurta
1 simit
3-5 zeytin
Bol domates salatalık
Şekersiz çay

10.00
Türk kahvesi (şekersiz)

12.30
İzmir köftenin sadece köftesi(4-5adet)
4-5 çatal makarna
Yoğurtlu Semizotu

Yemek dönüşü dondurma ısmarladılar kıramadım. :/

Ara öğün yok. Bol bol şekersiz çay.

Akşam 20.00(iş dönüşü olduğu için ancak bu saatte yiyebiliyorum)
3-4 ızgara köfte
Bol domates salatalık maydanoz dereotu salata

Bir saat sonra yine acıkınca

Yoğurtlu kepekli düşük kalorili kraker

Ve son olarak DetoksFit içtim.
İçtiğim su miktarı 2.5lt

Spor yok. Ama attığım adım 6172 o da 4.3km denk geliyor.

böyle diyetisyeni çok severim. Ne güzel gaz veriyor 😍
ay valla saol canım senin motivasyonun bana da çok iyi geliyor. İyi ki varsın 😍

Çekirdeği çok mu canın istedi?
Yok istemedi ama benim tansiyon genel olarak düşük dün iyice düştü. Tuz da az koyuyoruz yemeklere arada soda ya da çekirdek ile dengeliyorum. Ara öğün için bir avuç iyi bir miktar

Nasil ikincinin uykusu iyi mi bari canim bide aralarinda kac yas wardi
şükür canım uyku eğitimi verdim ben. Araları 2 yaş (25 ay) 😍 önümüzdeki ay büyük oğlumun sonraki ayda küçüğün doğum günü geliyor. Beni hazırlık telaşı sardı 😍😍
Bu arada bizimki yürümeye başladı.
Küçük penguen iyice koşmaya başlayacaktır. Muhtemelen anası da onun peşinden koşarken zayıflar. 😂
ah canım keşke öyle olsaydı. Ben peşinden koşarak zayıflayamadım. İnşallah sen zayıflarsın 🙏
Yok istemedi ama benim tansiyon genel olarak düşük dün iyice düştü. Tuz da az koyuyoruz yemeklere arada soda ya da çekirdek ile dengeliyorum. Ara öğün için bir avuç iyi bir miktar
anladım vücudunu en iyi sen biliyorsun canım. Bir an canın çekti sandım. Benim hep çekiyor da 🙈🙈

X