Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Ben alistim chloe ye ya bu hafta senin attigin full body video ve leslie ile gittim haftaya chloe ye yer veririm tekrar programimda basen videosunu yaptin mi? En cok onu yapiyorum ben. Karin videosu da fena.
Yok 30 minutes diye yazdim ilk cikan videoyu yaptim karin ve popo calistiruyo guya ama benim ince bagirsagkm bile spor yapmistir heralde bu kadar seyden sonra

Bana bak beni dellendirme ben burda cis yapmam gerekyigini hissedip ayagimi nasil.kaldiricam diye dusunmekteyim butun bunlari yaptin haaa cuma gunu 3 kilo vermek zorundasin duydun mu beniiii

Ben hep diyorum benim yediklerim + yaptiklarimi herhangi bir insan yapsa simdiye kac kilo vermisti yaladim yuttum butun spor videolariniii yollayin gelsin

Afiyet olsun canim. Ama bu kadar karisik kahvaltiyi nasil yapiyorsun ne ararsan var kofte, recel, meyve, sebze
hepsi bebegimin alerjisi yuzunden canim. hem sutum azalmasin hem kalitesi dusmesin diye. Her besinden almaya calisiyorum kahvaltida. Ama hazirlamasi cok basit. tost makinesini cikardim ortaya alt ve ustunr yagli kagit koydum herseyi onda pisiriyorum. Koyuyorum.hepsini kendi kendilerine pisiyorlar.
Sutum etkilenmesin diye ugrasiyorum bu kadar. Yoksa yumurtali kahvaltilari cpookkk ozledimm

Anladim canim demek o yuzden. Insallah en kisa zamanda diyeti acarsiniz da yumurtaya sute gecersin

Valla tatillerden sonra sanirim.boyle oluyo insanin yedikce yiyeai geliyo
Evet canım ya orda kısıtlamadım kendimi. Ama şimdi tam gaz devam ediyorum. Dün geldim eve zaten. 14 Ağustos’ta 71leri görme hedefim yalan oldu. Ama 73 falan olurum inşallah

Selam Kızlar dün gece 10bin adımı tamamladım üstüne 200 ip 50 squat 1 dk plank yaptım. Gece bebek tabi uyumadı. Sabah eşim 2 saatbaktı sağolsun uyudum.
Sabah 10:00 kahvaltı geçe kaldı
11:30 Türk kahvesi 2 kayısı 2 ceviz 1 parça bitter
14:00 öğle yemeği fotoda
Akşama da zeytinyağlı taZe fasulye pişti.
Bir ara meyve yiyeceğim diğerinde activia
Öğlen 12:00 13:30 arası biraz tek biraz kızımla yüzdüm

Eklentiler

• 1D2E6B9D-86E8-49A2-B834-A0E883627413.jpeg
    196,4 KB · Görüntüleme: 32
  • EA7AF9DA-619B-458D-959A-C649C3011B28.jpeg
    154,4 KB · Görüntüleme: 35
daha yolun başı senin için inşallah tez zamanda verirsin cnm ben 4 yıldır 62 kiloda kaldım. ramazanda başladım diyete ve 58'li rakamları gördüm sonunda. hamile kalmadan önceki kilomdayım. Bu arada kilo vermeye rağmen kızlık görüntüsü olmuyoooooooooooor maalesef ancak oranı buranı gerdirmen lazım (kendi şahsım adına söyliyim)

Sabah;

Otlu rulo omlet
2 yesil 2 siyah zeytin
1 dilim tam bugday ekmek
2 kiraz domates
1 salatalik
Yesil cay

Ogle;

Karnabahar corbasi
Yesil mercimek salatasi

Ara;

Havuc rulo vardi ama tadini sevmedim hic onu yemedim yerine uniq2go portakalli
Kiraz sapi cayi

Aksam;

Kabak spagetti vardi bunu da sevemedim doner yemis bulundum insallah verdigim kiloyu etkilemez

Spor;

30 min full body fat burn
Leslie strong 3 mile

Ara ve akşam öğünlerim
Ayrıca 200 ip 50 squat 1 dk plank yapıldı

Eklentiler

• B0D4FC24-9605-4DD7-9691-EA9EB295391C.jpeg
    76,3 KB · Görüntüleme: 33
  • 2D1EEE6F-D998-46C4-8851-08DC798A4F30.jpeg
    144,1 KB · Görüntüleme: 29
suukaa bir takım kilolar alınmış tatilde sanırım. Neyse çabuk gider inşallah. Ben sanırım iyi geçirdim bu hafta. Haftasonu cips gofret yiyip diyetisyenden sıkıyönetime geçince 5 gündür dikkat ettim 71lerde son bildirim yaparım sanırım. Belki 70.8 filan olur inş
Canım autumnn iyiki açtın kız bu topiği Allah razı olsun sağlık şifa olsun hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…