- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Yok 30 minutes diye yazdim ilk cikan videoyu yaptim karin ve popo calistiruyo guya ama benim ince bagirsagkm bile spor yapmistir heralde bu kadar seyden sonraBen alistim chloe ye yabu hafta senin attigin full body video ve leslie ile gittim haftaya chloe ye yer veririm tekrar programimda basen videosunu yaptin mi? En cok onu yapiyorum ben. Karin videosu da fena.
Bana bak beni dellendirme ben burda cis yapmam gerekyigini hissedip ayagimi nasil.kaldiricam diye dusunmekteyimbutun bunlari yaptin haaa cuma gunu 3 kilo vermek zorundasin duydun mu beniiii
Wallahi ben de anlamadim ben inan hayata nasil devam edifem onu dusunuyorum tabata mabata eklemek nedirBen hep diyorum benim yediklerim + yaptiklarimi herhangi bir insan yapsa simdiye kac kilo vermistiyaladim yuttum butun spor videolariniii yollayin gelsin
Wallahi ben de anlamadim ben inan hayata nasil devam edifem onu dusunuyorum tabata mabata eklemek nedir
Bi o soyledigom kadini yaparim bo binu devamli bunu asla yapamam cok fenaaaHahahalisiyorsun be gulum bir daha yapmayi dusunuyor musun
Geçmiş olsun.Allah şifa versinMerhaba kızlar bu hafta hastanelerdeydim yarın hayırlısıyla safra kesesi ameliyatımı olucam. Toparlandıktan sonra kaldığım yeren devam inşallah.
hepsi bebegimin alerjisi yuzunden canim. hem sutum azalmasin hem kalitesi dusmesin diye. Her besinden almaya calisiyorum kahvaltida. Ama hazirlamasi cok basit. tost makinesini cikardim ortaya alt ve ustunr yagli kagit koydum herseyi onda pisiriyorum. Koyuyorum.hepsini kendi kendilerine pisiyorlar.Afiyet olsun canim. Ama bu kadar karisik kahvaltiyi nasil yapiyorsun ne ararsan varkofte, recel, meyve, sebze
Birde bu diyetisyen listesi. Bir arkadasim.gitti onun listesinden otlaniyorum. yumurta degisiminde et kofte falan var. o yuzden kofteyi tercih ediyorumAfiyet olsun canim. Ama bu kadar karisik kahvaltiyi nasil yapiyorsun ne ararsan varkofte, recel, meyve, sebze
evet canım birkaç güne toparlarım.cogu odemdir canimcabuk gider mera etme
Geçmiş olsun canımMerhaba kızlar bu hafta hastanelerdeydim yarın hayırlısıyla safra kesesi ameliyatımı olucam. Toparlandıktan sonra kaldığım yeren devam inşallah.
80 oldum. Ucundan gördüm 80i80.9 mu oldun
hepsi bebegimin alerjisi yuzunden canim. hem sutum azalmasin hem kalitesi dusmesin diye. Her besinden almaya calisiyorum kahvaltida. Ama hazirlamasi cok basit. tost makinesini cikardim ortaya alt ve ustunr yagli kagit koydum herseyi onda pisiriyorum. Koyuyorum.hepsini kendi kendilerine pisiyorlar.
Sutum etkilenmesin diye ugrasiyorum bu kadar. Yoksa yumurtali kahvaltilari cpookkk ozledimm
Cok gecmia olsun sen onxeden de sanki safra ameliyat olmustun yanlis mo hatirliyorumMerhaba kızlar bu hafta hastanelerdeydim yarın hayırlısıyla safra kesesi ameliyatımı olucam. Toparlandıktan sonra kaldığım yeren devam inşallah.
Valla tatillerden sonra sanirim.boyle oluyo insanin yedikce yiyeai geliyoevet canım birkaç güne toparlarım.
Geçmiş olsun canım
80 oldum. Ucundan gördüm 80i
Evet canım ya orda kısıtlamadım kendimi. Ama şimdi tam gaz devam ediyorum. Dün geldim eve zaten. 14 Ağustos’ta 71leri görme hedefim yalan oldu. Ama 73 falan olurum inşallahValla tatillerden sonra sanirim.boyle oluyo insanin yedikce yiyeai geliyo
daha yolun başı senin için inşallah tez zamanda verirsin cnm ben 4 yıldır 62 kiloda kaldım. ramazanda başladım diyete ve 58'li rakamları gördüm sonunda. hamile kalmadan önceki kilomdayım. Bu arada kilo vermeye rağmen kızlık görüntüsü olmuyoooooooooooor maalesefAnladım canım emzirmiyorsanız çok güzel menüBende öyle sıkı bü diyet yapcam ama işte olmuyo emzirirken yemeyince sütte olmuyo ama önceki kadar çok yemiyorum bikaç hafta önceye kadar ne bulsam yiyordum dogum kiloma geri döndüm abur cubur cok yiyodum şimdi kestim abur cuburu artık bi dur demem lazım bu duruma aynaya bakasım gelmiyo