cnm ben aranızda en büyük bebeğe sahip olanım. oğlum 4 yaşında. şans eseri bu grubu fark ettim ve dahil oldum. Emzirmiyorum benEmziriyor musunuz yanlış anlamayın da cok az geldi menünüz sütünüz nasıl oluyo azalma falan oluyo mu bende dikkat ediyorum baya ama bi yandanda korkuyo insan sütüm azalır diye sizinki çok az geldi bana
Leslienin hangi videosu acaba bu 15 dakikalık olan? Ben de kasımda doğum yaptım sezaryanla.. hala göbeğim var geçen ikinci mi geliyor dediler. Artık bu durumdan kurtulmam lazım. Bebeğim 9 aylık olacak. 16 kilo fazlam var. Emziriyorum.
boyum 157 kilom 64.
49-50 olmak istiyorum.
sabah 2haşlanmış yumurta
1 dilim tereyağlı ballı tost ekmeği
Domates
Salatalık
Zeytin yedim
1 büyük bardak siyah çay içtim.
Ekmek, tereyağı ve balı çıkartmam lazım sanırım.
Evde yapabileceğim etkili ve kısa süren nir spor arıyorum ama be yapabilirim bilmşyorum.
Siz ne araya sıkıştırıyorsunuz sporunuzu?
Teşekkürler, sağolasın :) ben hamilelikten önce spor yapardım severek hem de ama şuan gerçekten zaman bulamıyorumHosgeldin. Cuma gunleri tarti gunumuz gunluk olarak da menu ve sporlari yaziyoruz. Burada spor yapanlar sporlarini paylasiyorlar onlara bakabilirsin leslie sanirim en kolay yapilani onunla baslayabilirsin. Bana bakma ben biraz spor konusunda zorluyorum kendimi. Bu hafta leslieyi programima kattim ama bakalim. Bu arada evet bal tereyagi ve ekmek bunlari kesmen gerek. Tabi ekmegi arada 1 dilim olarak kahvaltilarina katabilirsin.
Anladım canım emzirmiyorsanız çok güzel menücnm ben aranızda en büyük bebeğe sahip olanım. oğlum 4 yaşında. şans eseri bu grubu fark ettim ve dahil oldum. Emzirmiyorum ben
Hoşgeldin canımboyum 157 kilom 64.
49-50 olmak istiyorum.
sabah 2haşlanmış yumurta
1 dilim tereyağlı ballı tost ekmeği
Domates
Salatalık
Zeytin yedim
1 büyük bardak siyah çay içtim.
Ekmek, tereyağı ve balı çıkartmam lazım sanırım.
Evde yapabileceğim etkili ve kısa süren nir spor arıyorum ama be yapabilirim bilmşyorum.
Siz ne araya sıkıştırıyorsunuz sporunuzu?
Teşekkürler, sağolasın :) ben hamilelikten önce spor yapardım severek hem de ama şuan gerçekten zaman bulamıyorumbebeğim uyurken yemek mi yapsam, duş mu? Etrafı mı toplasam, çamaşır mı yokasam bilemiyorum. Bir de geceleri uyumuyor. Uyusa, akşam uykusundan sonra yapılabilir aslında ama halim de kalmıyor. Bakalım.
Bakıyorum bu ara herkes Cips yemiş tabiki ben de yedim
Burada internet yavaş sürekli takip edemiyorum adet oldum bakalım tartıda ne kadar etkisi olacak
Sabah simit, peynir, domates, salatalık, zeytin
Öğle türk kahvesi ve lokum bir tane
Akşam ızgara var ekmeksiz yerim
Sabahları köyde dut ağacından beyaz ve karadut da yiyorum
Bosver yeme. Vucut unutmus, birden yiyince kotu oldu midem. Bir daha hayatta yemem. Ne fazla patlamis misirBen cips falan yemedim yiyenler dusunsuntadini bile unuttum hatta
Bosver yeme. Vucut unutmus, birden yiyince kotu oldu midem. Bir daha hayatta yemem. Ne fazla patlamis misir
Yae yazmayin suraya cips mips gidecek elim yineBosver yeme. Vucut unutmus, birden yiyince kotu oldu midem. Bir daha hayatta yemem. Ne fazla patlamis misir
Harika egelimsnKahvalti 11..30
2 dilim tam bugday ekmegi
1 adet koz kirmizi biber
2 adet koz yesil biber
1 adet salatalik
5 6 yaprak kuzu kulagi
3 adet kofte
3 adet kayisi
1 parca kayisi receli
yarim patlican koz
kendi hazirladigim domates sosdan 1 yk
.Ara ogun 15.00