Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Emziriyor musunuz yanlış anlamayın da cok az geldi menünüz sütünüz nasıl oluyo azalma falan oluyo mu bende dikkat ediyorum baya ama bi yandanda korkuyo insan sütüm azalır diye sizinki çok az geldi bana
cnm ben aranızda en büyük bebeğe sahip olanım. oğlum 4 yaşında. şans eseri bu grubu fark ettim ve dahil oldum. Emzirmiyorum ben

Günsydın kızlar

Bu sabah kahvaltı 3 adet kakaolu bisküvi (127 kcal)
probiyotik 1 kutu yoğurt (73 kcal)
1 tutam dereotu (1 kcal)
1 çorba kaşığı lor peyniri (10 kcal)
Filtre kahve (4 kcal)

14.00 - 1 kepçe ezogelin (52 kcal)
Fırında Sebzeli köfte / 2 köfte 2 biber 2 parça kabak 2 parça domates (168 kcal)
1 kase göbek salata (79 kcal)

Ara öğün 1 sade türk kahvesi (7 kcal)
2 dilim havuç cezerye (112 kcal)
1 adet küçük boy havuç (10 kcal) Bunu ben ekledim canım istiyo havucu :)

Akşam 19.00 - 3 adet kuru kayısı 72 kcal)
3 adet ceviz (92 kcal)
1 kase müsli (144 kcal)
15 dk sonra 1 tane küçük konserve kutusu barbunya (85 kcal)

1.036 kcal toplamda.

Sabah 15 dk orta tempoda durağa kadar yürüdüm araba ile gitmedim işe. 47 kalori yaktım.
200 kalori akşama bisiklet ile yakarım.

İnşallah akşama 247 kalori olacak.

Leslienin hangi videosu acaba bu 15 dakikalık olan? Ben de kasımda doğum yaptım sezaryanla.. hala göbeğim var geçen ikinci mi geliyor dediler. Artık bu durumdan kurtulmam lazım. Bebeğim 9 aylık olacak. 16 kilo fazlam var. Emziriyorum.

boyum 157 kilom 64.
49-50 olmak istiyorum.
sabah 2haşlanmış yumurta
1 dilim tereyağlı ballı tost ekmeği
Domates
Salatalık
Zeytin yedim
1 büyük bardak siyah çay içtim.
Ekmek, tereyağı ve balı çıkartmam lazım sanırım.

Evde yapabileceğim etkili ve kısa süren nir spor arıyorum ama be yapabilirim bilmşyorum.
Siz ne araya sıkıştırıyorsunuz sporunuzu?

Leslie 1 mile 15 dklik ama daha etki gormek istiyorsan leslie 3 mile oneririm o 45 dklik.

Hosgeldin. Cuma gunleri tarti gunumuz gunluk olarak da menu ve sporlari yaziyoruz. Burada spor yapanlar sporlarini paylasiyorlar onlara bakabilirsin leslie sanirim en kolay yapilani onunla baslayabilirsin. Bana bakma ben biraz spor konusunda zorluyorum kendimi. Bu hafta leslieyi programima kattim ama bakalim. Bu arada evet bal tereyagi ve ekmek bunlari kesmen gerek. Tabi ekmegi arada 1 dilim olarak kahvaltilarina katabilirsin.

Gunaydin herkese. Dun yediklerimi yazamadim, ufaklik yine cok huysuz
Sabah 1 haslanmis yumurta, cok az peynir, domates, salatalik, kapya biber
Arada 1 turk kahvesi
Oglen yok
Aksam; 6 tane kofte, salata, ayran
Yatmadan once aycekirdegi, cips ve antep fistigi yedim
Ama sabah kalkar kalkmaz tartildim. 59.8 geldim tartidaki kiloyla aynada gordugum ayni degil malesef. Yogunluktan az yemek yiyorum, karbonhidrat almamaya calisiyorum ama spor yapamiyorum. O yuzden gobek bolgem duruyor hala. Acilen spora baslamam lazim. 3 kilo fazlayken gobegim daha azdi

Teşekkürler, sağolasın :) ben hamilelikten önce spor yapardım severek hem de ama şuan gerçekten zaman bulamıyorum bebeğim uyurken yemek mi yapsam, duş mu? Etrafı mı toplasam, çamaşır mı yokasam bilemiyorum. Bir de geceleri uyumuyor. Uyusa, akşam uykusundan sonra yapılabilir aslında ama halim de kalmıyor. Bakalım.

cnm ben aranızda en büyük bebeğe sahip olanım. oğlum 4 yaşında. şans eseri bu grubu fark ettim ve dahil oldum. Emzirmiyorum ben
Anladım canım emzirmiyorsanız çok güzel menü Bende öyle sıkı bü diyet yapcam ama işte olmuyo emzirirken yemeyince sütte olmuyo ama önceki kadar çok yemiyorum bikaç hafta önceye kadar ne bulsam yiyordum dogum kiloma geri döndüm abur cubur cok yiyodum şimdi kestim abur cuburu artık bi dur demem lazım bu duruma aynaya bakasım gelmiyo

Hoşgeldin canım

Bakıyorum bu ara herkes Cips yemiş tabiki ben de yedim
Burada internet yavaş sürekli takip edemiyorum adet oldum bakalım tartıda ne kadar etkisi olacak
Sabah simit, peynir, domates, salatalık, zeytin
Öğle türk kahvesi ve lokum bir tane
Akşam ızgara var ekmeksiz yerim
Sabahları köyde dut ağacından beyaz ve karadut da yiyorum

Canim uyanikken onun en sevdigi oyuncaklari koy onune max. 30 dakikalik bir spor yap. Arada durdurabilirsin tabi videoyu. Ben de kirk takla atarak yapiyorum sporu.

Ben cips falan yemedim yiyenler dusunsun tadini bile unuttum hatta

Kahvalti 11..30
2 dilim tam bugday ekmegi
1 adet koz kirmizi biber
2 adet koz yesil biber
1 adet salatalik
5 6 yaprak kuzu kulagi
3 adet kofte
3 adet kayisi
1 parca kayisi receli
yarim patlican koz
kendi hazirladigim domates sosdan 1 yk

.Ara ogun 15.00
3 kayisi
2 ceviz
kiraz sapi cayi

Aksam 19.00
semizotu yemegi 1 tabak

Eklentiler

• IMG-20200716-WA0017.jpeg
    114,3 KB · Görüntüleme: 28
Harika egelimsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…