Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Günaydın
Sabah 8:00 de kahvaltı
1 yumurta ve 1 kaşık karnıyarıktan kalan kıyma ile yumurta
1 kk ezine
Biber salatalık
1 krep (küçük kahvaltı tabağı boyutunda)
1 kk tahin helvası
Şimdi oğlanı uyutuyorum ayağımda gece uyumadı diş derdine.
Öğlen ve akşam menüm belli zeytinyağlı kabak var önceki günden bir öğün de yeşil mercimekli salata yiyeceğim inş

Eklentiler

• B3F275BE-7F69-47E7-9599-9D96613DC349.jpeg
    84,5 KB · Görüntüleme: 30
Gunaydin herkese. Diyeti bozmak yok devam ediyoruz. o elinize alip yiyeceginiz her ne ise zayifligin verecegi mutluluktan daha fazla sizi mutlu edemez hadi birakalim

Mysonismysun moral bozuk olunca insanin yapmasi gereken her ne ise hicbir seyi yapasi gelmiyor. Motivasyonu olmuyor. Bu diyet olur baska bir sey olur. Sorun ne bilmiyorum ama inadina kendine yogunlas

Zeytin yağlı Taze fasulyenin 1 kilosu 500 kaloriden biraz fazla. haftada 3 gün yemeye çalışıyorum. aklında bulunsun cnm istediğin kadar yiyebilirsin. :)

benim moralim bozuksa tam tersi su bile içmeden bütüngün duruyorum boğazıma öküz oturuyor mutsuzken
Ya bende mesrla esimle falan tartisinca hicbi sey yiyesim gelmiyo ama mesela genel bi moral bozuklugu toplanmislik varken hadi agzima biseyler atim oluyo

Svet gercekten bisey yapasi gelmiyo dogru ewi bile supuresim yok

Ya bende mesrla esimle falan tartisinca hicbi sey yiyesim gelmiyo ama mesela genel bi moral bozuklugu toplanmislik varken hadi agzima biseyler atim oluyo
benm arkadaşım annesi vefat ettiğinde kendini o gün yemeğe vurmuştu ve o zayıf kız nasıl şişman birine dönüştü yıllar içinde anlatamam. hala aşırı şişman biridir. 10 yıl içinde çok değişti kilo anlamında. herkes farklı aslında. ben de yeme içmeden kesilirim. annem de kendini yemeye vuranlardan.

Vallahi sabit kiloda kalmakta cok zormus yine irade yine irade cikti karsima... Ne diyelim Allah selamet versin

Vallahi sabit kiloda kalmakta cok zormus yine irade yine irade cikti karsima... Ne diyelim Allah selamet versin

Canim ideal kilondasin daha ne olsun. Moralin bozuksa bozuk 2 3 gun diledigin gibi ye sonra 3 4 gun dikkat ederek korursun tekrar. Sen de istedigin gibi arada yiyemeyeceksen kim yiyecek? Rahat ol kasma

Zeytin yağlı Taze fasulyenin 1 kilosu 500 kaloriden biraz fazla. haftada 3 gün yemeye çalışıyorum. aklında bulunsun cnm istediğin kadar yiyebilirsin. :)

Aa tesekkur edrrim ben biraz yagli pisiriyorum ama o yuzden az yedim. semizotuda oyle yaribda semizotu yiycem.

bugun aksam 18 00 da yenecek yemek 19 00 a kaldi ve meyve yiyemedim. olsun ama buda iyidir

Sabah;

Menemen
3 yesil 2 siyah zeytin
1 salatalik
1 dilim beyaz peynir
Yarim dilim kadar bugday ekmegi
Beyaz cay

Ogle;

Portakalli kereviz
Kuskus makarna salata
Koz patlicanli yogurt

Spordan sonra;

Uniq2go portakalli (tadi cok guzeldi bu eski cino cikolatalarin tadi)

Ara;

Kiraz sapi cayi
Cekirdekli kraker

Aksam;

2 dilim antrikot
Az yesil salata

Spor;

30 min full body fat burn
Leslie strong 3 mile

1 bardak sut icmeyi dusunuyorum birazdan.

Kahvaltı
Kaşarlı yumurta domates salatalık üç siyah zeytin iki yeşil zeytin dere otu maydanoz çok az çilek receli iki dilim ekmek
Ara bir kase kiraz
Öğlen bir tabak bat yedim (Sivas yöresinin kısır gibi bişey yeşil mercimek bulgurla oluyo)
Ara bir muz
Aksam ızgara tavuk salata ayran

Merhaba kızlar
Yarın kürkçü dükkanına geri dönüyorum inşallah. Perşembeden itibaren sizinleyim. Tam gaz devam ediyoruz. Sadece 2. Hedefimi tutturamayacağım sanırım. Neyse bi bakalım durumlara. Tam 1 ayım kaldı

Günaydın güzel anneler
Bugün ki planlı menüm: Eşimin spor salonunda hocasının yazdığı menü, tabi öğlen menüsü farklı ben iş yerinde çıkan yemeği yiyorum. Sabah, ara öğün ve akşam yemeği bire bir aynı.

Sabah: filtre kahve (4 kcal)
1 tane mısır unlu poğaça (240 kcal)
4 adet kakaolu bisküvi (170 kcal)

14.00 - 1 kepçe süzme mercimek (78 kcal)
1 tane orta boy fırında antrikot (230 kcal)
1 kase domates salatası (70 kcal)

Ara öğün: 1 sade Türk kahvesi (7 kcal)
3 adet kalan kakaolu bisküvileri yicem (127 kcal)
2 adet kuru kayısı (48 kcal)

Akşam 1 kutu probiyotik yoğurt (72 kcal)
içerisine 2 çilek ile birlikte
2,5 lt su

1.046 kalori almış olacağım.

200 kalorisini inşallah yakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…