Zeytin yağlı Taze fasulyenin 1 kilosu 500 kaloriden biraz fazla. haftada 3 gün yemeye çalışıyorum. aklında bulunsun cnm istediğin kadar yiyebilirsin. :)evettt yeterince cozuttum bugun basliyorum diyete. tartida 69 lu rakamlari gordum tirstim.hadi bismillah.
.11 00 de yapcam kahvalti
patlican pizza(peynirsiz)
7 adet zeytin
domatrs
salatalik
1 dilim tam bugday ekmegi
ara ogun
kayisi 2 adet
seftali 1 adet
Aksam 18 00
tavuk sote 6 yk
taze fasulye 2 yk
1 dilim ekemk
benim moralim bozuksa tam tersi su bile içmeden bütüngün duruyorum boğazıma öküz oturuyor mutsuzkenKizlar sizde de isler evde iyi gitmeyinxe moral bozuk olunca yani diyeti birakma istego oluyomu... Bende hemen koy g.. modu basliyo psikolojimin duzgun olmasi lazim hep
Ya bende mesrla esimle falan tartisinca hicbi sey yiyesim gelmiyo ama mesela genel bi moral bozuklugu toplanmislik varken hadi agzima biseyler atim oluyobenim moralim bozuksa tam tersi su bile içmeden bütüngün duruyorum boğazıma öküz oturuyor mutsuzken
Svet gercekten bisey yapasi gelmiyo dogru ewi bile supuresim yokGunaydin herkese. Diyeti bozmak yok devam ediyoruz.o elinize alip yiyeceginiz her ne ise zayifligin verecegi mutluluktan daha fazla sizi mutlu edemez hadi birakalim
Mysonismysun moral bozuk olunca insanin yapmasi gereken her ne ise hicbir seyi yapasi gelmiyor. Motivasyonu olmuyor. Bu diyet olur baska bir sey olur. Sorun ne bilmiyorum ama inadina kendine yogunlas
benm arkadaşım annesi vefat ettiğinde kendini o gün yemeğe vurmuştu ve o zayıf kız nasıl şişman birine dönüştü yıllar içinde anlatamam. hala aşırı şişman biridir. 10 yıl içinde çok değişti kilo anlamında. herkes farklı aslında. ben de yeme içmeden kesilirim. annem de kendini yemeye vuranlardan.Ya bende mesrla esimle falan tartisinca hicbi sey yiyesim gelmiyo ama mesela genel bi moral bozuklugu toplanmislik varken hadi agzima biseyler atim oluyo
Vallahi sabit kiloda kalmakta cok zormus yine irade yine irade cikti karsima... Ne diyelim Allah selamet versinbenm arkadaşım annesi vefat ettiğinde kendini o gün yemeğe vurmuştu ve o zayıf kız nasıl şişman birine dönüştü yıllar içinde anlatamam. hala aşırı şişman biridir. 10 yıl içinde çok değişti kilo anlamında. herkes farklı aslında. ben de yeme içmeden kesilirim. annem de kendini yemeye vuranlardan.
Vallahi sabit kiloda kalmakta cok zormus yine irade yine irade cikti karsima... Ne diyelim Allah selamet versin
Zeytin yağlı Taze fasulyenin 1 kilosu 500 kaloriden biraz fazla. haftada 3 gün yemeye çalışıyorum. aklında bulunsun cnm istediğin kadar yiyebilirsin. :)