Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Evet ben de o yizden demistim benim ailemdeki herkes obez ve hormon ve kan testi bu konuda cok onemli adet siskinligi katsin katsin hadi 5-8 kilo arasi katsin vucuttaki bi hormonun yuksekligi ya da azligi ya da kanda eksik olan bi vitamin resmen bariyer olusturuyo kilo vermemek icin

Sabah caglaya laf ettim ama kendimde denim dedim taze taze avakado aldim yumurtayla cirptim yedim begendin mi begendim cunku icin baharati bastim tadini hissetmedim yoksa eminim rezalettir. 30 dk full body tabata+ esim evde oldugu icin 30 dk da streching yaptim kus gbiyim suan birazda esneyelim

Bizde Afyon'da durduk minik iki tane çekme helva yedim minik yazacakken aklıma sen geliyorsun artık

Bizde Afyon'da durduk minik iki tane çekme helva yedim minik yazacakken aklıma sen geliyorsun artık
Yaw orda yiyecen zaten memleketlerinde yoksa cocuk agladiginda bu yemiyo ya sutu gelmiyo ondan agliyo gbi guzel yorumlarlarla karsilasirsin kesin mini mini bwbisim benim go to hell

Sabah;

Siste kahvalti (siste kiraz domates + top peynir)
3 yesil 2 siyah zeytin
1 haslanmis yumurta
1 ince dilim tahilli ekmek
Beyaz cay

Ogle;

Zerdecalli kapuska
Eksi elmali yaz salatasi

Ara;

Kiraz sapi cayi
Cig findik

Aksam;

Kuru borulce yemegi
Kepekli burgu makarna
Suzme yogurt

Spor;

Hiphop tabata
Chloe ting lower body workout
15 min dance cardio workout
15 min sexy dance workout

Öğle köfte domates salatalık yeşillik
Ara ananaslı activia
Akşam pazı yoğurt köz biber 2 wasa

Eklentiler

• DC2812F6-808D-492C-BCEF-A348A0F6AB29.jpeg
    151,1 KB · Görüntüleme: 28
  • 65A5CFDA-19D4-4539-A917-0574EE776621.jpeg
    170,7 KB · Görüntüleme: 31
  • 12C5C02A-028A-4B70-ABDB-A8FB2335A197.jpeg
    167 KB · Görüntüleme: 30
  • 6EA75E0C-7B6B-4B5A-940E-67E4B163C535.jpeg
    125,3 KB · Görüntüleme: 31
  • 0A62CFA0-8B44-4AD5-B93D-73093F9C12DE.jpeg
    94,6 KB · Görüntüleme: 31
kizlar ben engel olamiyorum bu aralar kendime. butun diyet surecim boyle gecti zaten arada izin verdim kendime kitlik psikolojisine girmeyim diye. yarin super basliycam ama

Yolculuk
1 simit
Ayran
Muz
Sabah
1 dilim börek
2 yumurta
Zeytin
Peynir
4 5 yaprak sarmaso
Akşam
taze fasulye
2 köfte
4 5 patates kızartması
5 yaprak
Yoğurt
Spor yok

Selam Kızlar
Yarın diyetisyen var ama bugün gitti biraz
Sabah arkadaşa kahvaltıya gittim
1/2 simit
1 fit poğaça (yulaf lor yoğurt yumurta yeşillik ve zeytin var içinde)
1 kk ezine 1 kk eski kaşar
2 yemek kaşığı Menemen
Domates salatalık roka

Ara Türk kahvesi yanında bir tane çikolata (bayram çikolatası)
Öğle
2 köfte 1 tabak kabak yemeği yoğurt salata 2 wasa
Ara maden suyu

Akşam peynirli salata yemeyi düşünüyorum

Evet kizlar herkese iyi pazarlar. Biz pandemiden ve hatta dogumdan beri bugun ilk defa disarida pazar kahvaltisina gittik deniz kenarinda ozlemisim. Yani diyete bugunluk elveda ettik sisim daha anca salatalik meyve vs yerim insallah

B3n 20li alsam bi gunde bitiririm. Abur cubur olunca batiyor bana gidip gelip yiyip bitiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…