- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Evet ben de o yizden demistim benim ailemdeki herkes obez ve hormon ve kan testi bu konuda cok onemli adet siskinligi katsin katsin hadi 5-8 kilo arasi katsin vucuttaki bi hormonun yuksekligi ya da azligi ya da kanda eksik olan bi vitamin resmen bariyer olusturuyo kilo vermemek icinBiraz rahatlatmak istemistim. Ben kendimi biliyorum, nasil kilo verecegimi de biliyorum. Kiloya meyilli vucudum, ailem hep kilolu ve diyabetli insanlar. Ben dogrudan yemek yemeyerek, insulini artirmadan leptin hormonundan destek alarak kilo verebiliyorum. Yillardir da aralikli oruca alistigim icin hic zorlanmiyorum aksine yemek yemeyi de sevmez oldum. Seninde mutlaka bir bildigin vardir. Bu kilolar illaki gidecek. Kafaya cok takiyoruz cunku.
Bizde Afyon'da durduk minik iki tane çekme helva yedimSabah caglaya laf ettim ama kendimde denim dedim taze taze avakado aldim yumurtayla cirptim yedim begendin mi begendim cunku icin baharati bastim tadini hissetmedim yoksa eminim rezalettir. 30 dk full body tabata+ esim evde oldugu icin 30 dk da streching yaptim kus gbiyim suan birazda esneyelim
Yaw orda yiyecen zaten memleketlerinde yoksa cocuk agladiginda bu yemiyo ya sutu gelmiyo ondan agliyo gbi guzel yorumlarlarla karsilasirsin kesinBizde Afyon'da durduk minik iki tane çekme helva yedimminik yazacakken aklıma sen geliyorsun artık
Benimki artık emzirmene gerek yok oruç tut demişti ramazandaYaw orda yiyecen zaten memleketlerinde yoksa cocuk agladiginda bu yemiyo ya sutu gelmiyo ondan agliyo gbi guzel yorumlarlarla karsilasirsin kesinmini mini bwbisim benim go to hell
Pes diyorum baska biset demiyorumBenimki artık emzirmene gerek yok oruç tut demişti ramazandayemek yiyormuş emesine gerek yokmuş
Bebek alerji için mi canımkizlar icinizde sut ve sut urunleri ile yumurta diyeti yapip diyetisyene giden oldumu. orbek liste varmi paylasabileceginiz
Ben yaptım ama çocuk alerji doktoru liste vermişti banakizlar icinizde sut ve sut urunleri ile yumurta diyeti yapip diyetisyene giden oldumu. orbek liste varmi paylasabileceginiz
Felaket derecede cikolata yeme.istegim vardi bugun macro centerda zuber diye bi cikolata bildum tavsiye ederim.cikolata falan degil.aslinda icinde kakao olan bi enerji bar. Sporcular icin sanirim.kalorisi cok.dusuk tavsiye ederim hatta trendyolda 20 li satiyolar almayo dusunuyorum hem kalori dusuk hem lezzetli ben hindistan cevizlisini yedim bugun. Aksamda karatay borego ve tavuk yedim gunu bitirdim
Ben bu aralar giremedim çok yogun geçti günler. Bundan sonra düzenli olarak devam ediyorum diyete de devam ediyorum bırakmadım tabi çok sıkı değil ama bence baya iyi abur cuburu kestim tamamen. Boyum 1.70