Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Kötü beslenme regl tuvalete cikamama.. sonuc 62:KK12:

12de kahvaltimi yapicam. Salatalik domates biber ustun zeytinyagi
Zeytin peynir haslanmis yumurta. Caysiz ekmeksiz

cnm sezaryen olduğun için spor en az 3 ay yapmamalısın. ama korse takmaya başla eğer başlamadıysan geç olmadan.

Ben hastaneden sezaryenle çıktığım gün 1. gün başladım takmaya çünkü organlar sallanıyordu. kesintisiz 1 yıl korse giydim işe doğumda 95 gün sonra başladığımda 17 kilomu vermiştim ki 18 kilo almıştım. korse inanılmaz toparlıyor. sporu düşünme şimdilik. sağlıklı beslen ekmek hamur işi pilav makarna uzak dur bol su, sağlıklı gıdalar le sütün bol olsun inşallah. porsiyonlarını her zaman ki gibi tut.
Canım doktora sor korse işini benim rahim bağırsağa yapıştığı için asla izin vermedi 3 ay

Full vody dimi canim bugun baslayacgim brnde son kilolar baska turlu gitmeyecek galiba

Benimde ayni 45 gugn arayla oluyorum.Her oldugumda 1 kg gitti ama yine diyetle tabi. Oncesinde diyete ragmen gitmiyordu. Bir an once duzene girse iyi olacak ya.

Canim daha oncede arkadasimla basladigimizdan bahs÷tmistim ya o da regl olamadi ve diyeti birakti. Sonucda 91 kg ye cikti. bir anda. o yuzden sen devam et regl olunca toplu toplu dusecek kilon

Gecen hafta:68.7 ydim.
Bugun 68.1 kg. Sasirdim.acikcasi son 3 gun haric iyi dagitmistim cunku.
Evet canim butun vucuru calistiriyo

Canım benim kızım otizm ve serablal palsili. O yüzden sürekli terapi ve rehabilitasyon dersleri çocuk çocukluğunu yaşayamıyor. Böyle yerlerde öyle Özgür ve mutlu ki fırsat oldukça gidiyoruz. Eşim de sağ olsun sabah rehabilitasyon çıkınca eve bile girmeden götürdü bizi. Öğlen 12 de çıktık 1 de oradaydık yemek söyledik gelene kadar gittik sallandık. Yemek yedi çayırda koştu yuvarlandık sarıldık öpüştük koklaştık. Bakıcı bile diyorki ne kadar mutlu. Bebek de açık hava da bakıcının kucağında uyudu biz de kızımla anne kız keyfi yaptık. Kardeşi 6 aylık olacak o zamandan beri doğru dürüst zaman geçiremedik. Sadece her akşam 1-3 saat arası park ve yürüyüş yapmaya başladık onunla bebek uyursa.
Yaa masallah ne kadar guzel harikasiniz.

Kızlar yarın sabah yola çıkıyoruz adamın memleketine 🙁 orada bahçe evindeyiz tartı yok merkezdeki eve gidersem ancak tartilabilirin ,yani cuma günleri rutinim bozulabilir ne zaman kilo yazarsam beni ozaman guncelleyin😅 çok yemek gibi bir kaygım asla yok çünkü çocuğa kesin kulp bulurlar ben de sinirimden zayıflarım zaten 😅😅

Diyene bak diyene senin boy benden uzun benimle aynı kilodasin nerdeyse 😂😂😂 vücut yapısı değişiyor bence doğumla beraber, hamile kaldığım 48e doncem canım sonuçta hala doğumdan kalan kilolar var
Heee anladim boyunu bilmedihim icin evet yine de bence iyisin bi yerde mi toplaniyo kilon. Benim kalcalarda toplaniyo 58 oldugumda basenli bi kadin oluyorum resmen

Heee anladim boyunu bilmedihim icin evet yine de bence iyisin bi yerde mi toplaniyo kilon. Benim kalcalarda toplaniyo 58 oldugumda basenli bi kadin oluyorum resmen
158 canım oyuzden 48e sabitlemem lazım benim simitler çıkıyor hemen kiloyu orantılı alıyorum Allah'tan tek bölgeye yuklemiyor

X