Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de o var dimi insallah oyle olmaz. Kurtulmussunuzdur insallahAmin,olan tekrar olmayacaksa iyi olup kurtulduk diyeceğim
Canım doktora sor korse işini benim rahim bağırsağa yapıştığı için asla izin vermedi 3 aycnm sezaryen olduğun için spor en az 3 ay yapmamalısın. ama korse takmaya başla eğer başlamadıysan geç olmadan.
Ben hastaneden sezaryenle çıktığım gün 1. gün başladım takmaya çünkü organlar sallanıyordu. kesintisiz 1 yıl korse giydim işe doğumda 95 gün sonra başladığımda 17 kilomu vermiştim ki 18 kilo almıştım. korse inanılmaz toparlıyor. sporu düşünme şimdilik. sağlıklı beslen ekmek hamur işi pilav makarna uzak dur bol su, sağlıklı gıdalar le sütün bol olsun inşallah. porsiyonlarını her zaman ki gibi tut.
Evet canim butun vucuru calistiriyoFull vody dimi canim bugun baslayacgim brnde son kilolar baska turlu gitmeyecek galiba
Benimde ayni 45 gugn arayla oluyorum.Her oldugumda 1 kg gitti ama yine diyetle tabi. Oncesinde diyete ragmen gitmiyordu. Bir an once duzene girse iyi olacak ya.
Canim daha oncede arkadasimla basladigimizdan bahs÷tmistim ya o da regl olamadi ve diyeti birakti. Sonucda 91 kg ye cikti. bir anda. o yuzden sen devam et regl olunca toplu toplu dusecek kilon
Gecen hafta:68.7 ydim.
Bugun 68.1 kg. Sasirdim.acikcasi son 3 gun haric iyi dagitmistim cunku.
Bu sefer ben de asiri terlemedim ama zorlandim fazla ziplama olmadigi icin sanirim terlemedimMysonismysun yolladigin videoyu yaptim bugun beni asiri terletmedi cok zorlanmadan yaptim guzel program yaparim arada.
Evet heybeliyr gidiyoduk bizde dur o zman kinaliya gidim bebisle pendikten vardir vapurAdalara gideceksen kınalı filan çok sakin Araplar heybeliye takılıyo. Biz geçen bayramlğluna arkadaşın yazlığa gittik aynı adalar gibi ortam. Oraya git bence.
Ewt tam olarak beni ifade ettin ta bugun gulmekten oldurdun beni yemin ederimCennete açılan bir kapı olarak da düşünebilirsin sabır cekerek topladigim sevap bonuslarini arkalarından konusarak harcıyorum gerçi
Yaa masallah ne kadar guzel harikasiniz.Canım benim kızım otizm ve serablal palsili. O yüzden sürekli terapi ve rehabilitasyon dersleri çocuk çocukluğunu yaşayamıyor. Böyle yerlerde öyle Özgür ve mutlu ki fırsat oldukça gidiyoruz. Eşim de sağ olsun sabah rehabilitasyon çıkınca eve bile girmeden götürdü bizi. Öğlen 12 de çıktık 1 de oradaydık yemek söyledik gelene kadar gittik sallandık. Yemek yedi çayırda koştu yuvarlandık sarıldık öpüştük koklaştık. Bakıcı bile diyorki ne kadar mutlu. Bebek de açık hava da bakıcının kucağında uyudu biz de kızımla anne kız keyfi yaptık. Kardeşi 6 aylık olacak o zamandan beri doğru dürüst zaman geçiremedik. Sadece her akşam 1-3 saat arası park ve yürüyüş yapmaya başladık onunla bebek uyursa.
diyene bakarmmisinYa E elfpeksimeti sen zaten zayifmissin kiz neden diyet yapiyosun boyun kactiki 52 kilo cok iyi
Diyene bak diyene senin boy benden uzun benimle aynı kilodasin nerdeyse vücut yapısı değişiyor bence doğumla beraber, hamile kaldığım 48e doncem canım sonuçta hala doğumdan kalan kilolar varYa E elfpeksimeti sen zaten zayifmissin kiz neden diyet yapiyosun boyun kactiki 52 kilo cok iyi
Kiz benimki diyetten cikti artik ac gezmiyorum cok fazla. kilo koruma az bisey yedimmi hemen kilo aliyorumdiyene bakarmmisin
Heee anladim boyunu bilmedihim icin evet yine de bence iyisin bi yerde mi toplaniyo kilon. Benim kalcalarda toplaniyo 58 oldugumda basenli bi kadin oluyorum resmenDiyene bak diyene senin boy benden uzun benimle aynı kilodasin nerdeyse vücut yapısı değişiyor bence doğumla beraber, hamile kaldığım 48e doncem canım sonuçta hala doğumdan kalan kilolar var
Kartaldan 30 Dk da bir var canımEvet heybeliyr gidiyoduk bizde dur o zman kinaliya gidim bebisle pendikten vardir vapur
158 canım oyuzden 48e sabitlemem lazım benim simitler çıkıyor hemen kiloyu orantılı alıyorum Allah'tan tek bölgeye yuklemiyorHeee anladim boyunu bilmedihim icin evet yine de bence iyisin bi yerde mi toplaniyo kilon. Benim kalcalarda toplaniyo 58 oldugumda basenli bi kadin oluyorum resmen
cnm ben doktor onayı ile kullanmıştım 1 yıl. ama ben doğum yapalı 4 yıl oldu :)Canım doktora sor korse işini benim rahim bağırsağa yapıştığı için asla izin vermedi 3 ay
Her doğumda Farklı bir durum olabilir canım riske atmasın bir decnm ben doktor onayı ile kullanmıştım 1 yıl. ama ben doğum yapalı 4 yıl oldu :)
Hee anladim158 canım oyuzden 48e sabitlemem lazım benim simitler çıkıyor hemen kiloyu orantılı alıyorum Allah'tan tek bölgeye yuklemiyor