- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Masallah cok guzel canim tebrik ederimGünaydın kızlar - 2 kilo ile 64 olmuşum. 2 kilo gitmis bu hafta
Aksamlari yemiyorum sanirim ondan hizli gitti bu hafta.
Umarim herkes verebilmistir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah cok guzel canim tebrik ederimGünaydın kızlar - 2 kilo ile 64 olmuşum. 2 kilo gitmis bu hafta
Aksamlari yemiyorum sanirim ondan hizli gitti bu hafta.
Umarim herkes verebilmistir.
Kan tahlili yaptirdin mi yakin zamandaCardio agirlikli yapiyorum spor kalori yakiyorum daha cok. Bir de basene odaklaniyorum sadece. Benim sorunum regl ondan eminim canim.
Nasil.covid ile hayirdurGünaydın bu hafta ailece covid ile geçirince diyet falan yapmadım.Dünü baz alacağım sabah tartısı olmadı maalesef.74.7 -800 gr
Allahım kolaylık versin çok çok geçmiş olsunEvet.Eşim,ben,oğlum ve kızım.En uzun ve inatçı ateş bebekte oldu.
Benim de 58 olsam yeterAyniyiz sıkıntı yok tamam kapisalim valla. 55 lere inmem lazim
Bana ilk basta 55 sonra 52 leri görmek istiyorum. Ve cidden aksamlari yemeyerek veriyorum ben.Benim de 58 olsam yeter
Aaaa cok gecmis olsun nasil yaaa cok sasirdim.Allah sifa versin suan nasilsinizEvet.Eşim,ben,oğlum ve kızım.En uzun ve inatçı ateş bebekte oldu.
Hayırdır umarım.Eşim oldu önce sonra sırasıyla bulaştı bize deNasil.covid ile hayirdur
İyiyiz hepimiz ateş ve eklem ağrılı geçirdik.Bebeğin ilk hastalığı corona olunca biraz ateşi düşmedi.Kime söylesem en çok yakan sendin sen mi oldun dedilerAaaa cok gecmis olsun nasil yaaa cok sasirdim.Allah sifa versin suan nasilsiniz
Çok teşekkürler canım sağolAllahım kolaylık versin çok çok geçmiş olsun
Kiz bak degerleeinee belki bisey vardirKizlar bugun moralimin bozulmasiyla diyet falan kalmadi haliyle spor da. Yediklerimi ne siz sorun ne ben soyleyeyim yarin devam.
Kiz bak degerleeinee belki bisey vardir
Canım senin doğumdan sonra kanaman kaç gün sürdü acaba benimki gibi uzun muKizlar bugun moralimin bozulmasiyla diyet falan kalmadi haliyle spor da. Yediklerimi ne siz sorun ne ben soyleyeyim yarin devam.
Canım senin doğumdan sonra kanaman kaç gün sürdü acaba benimki gibi uzun mu
Bana ilk basta 55 sonra 52 leri görmek istiyorum. Ve cidden aksamlari yemeyerek veriyorum ben.
Kizlar bugun moralimin bozulmasiyla diyet falan kalmadi haliyle spor da. Yediklerimi ne siz sorun ne ben soyleyeyim yarin devam.
Benim 60gune yakın sürdü sonra kesildi hata önce adet de oldum heralde ondan uzun oldu demiştim , sana kendimce tavsiye vereyim bence sporu bir gün yap bir gün dinlen , yemek olarak her zamanki gibi devam et, ben adet olmadan önce sanki vücudum bana karşı çıkıyormuş gibi hissediyordum yesemde yemesemde değişen bişey yoktu sadece emziriyorum diye kilo almıyorum ama bir gram da vermiyordum, ne zaman adet oldum için rahatladı resmen sen de adet olana kadar yüklenme kendineUzundu canim tam hatirlamiyorum 20-30 gun arasi. Sonra bir ara durdu ve lekelenme olarak az az devam etti ve bitti.
Benim 60gune yakın sürdü sonra kesildi hata önce adet de oldum heralde ondan uzun oldu demiştim , sana kendimce tavsiye vereyim bence sporu bir gün yap bir gün dinlen , yemek olarak her zamanki gibi devam et, ben adet olmadan önce sanki vücudum bana karşı çıkıyormuş gibi hissediyordum yesemde yemesemde değişen bişey yoktu sadece emziriyorum diye kilo almıyorum ama bir gram da vermiyordum, ne zaman adet oldum için rahatladı resmen sen de adet olana kadar yüklenme kendine