Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Bugün evi topla temizle valiz hazırla cart curt derken yorulduk dışarda pide yedim
Sabah kavurmalı yumurta,peynir,yarım dilim ekmek,salatalık fırında patates kabak
Öğle türk kahvesi bir armut bir kayısı eşimin çikolatasindan ısırık 😂
Akşam pide ayran türk kahvesi
Biraz önce yolluk meyve hazırlarken salatalık yedim ve kapanışı yaptım 😅

Bana ilk basta 55 sonra 52 leri görmek istiyorum. Ve cidden aksamlari yemeyerek veriyorum ben.

nasil yapiyotsun canim ben resmen kara deligim bu aralar. kaca kadar yiyorsun kacda birakiyorsun. ogle yemegiyle duruyirsyn. acikinca napiyorsun. cok mu sordum yaa. bende biseyler yapip hizlanmak istiyorumda.
Kizlar bugun moralimin bozulmasiyla diyet falan kalmadi haliyle spor da. Yediklerimi ne siz sorun ne ben soyleyeyim yarin devam.

Bazen olur oyle yarinda yapamazsan kasma kendini izin ver 2 gun sinra tam gaz yaparsin hem arada boyle seyler iyi oluyo metabolizma sasiriyo

Kizlar yardim edin bana kara delik gibiyim hic doymuyorum cok fenayim. ekmekden ayrilamiyorum bu aralar

Uzundu canim tam hatirlamiyorum 20-30 gun arasi. Sonra bir ara durdu ve lekelenme olarak az az devam etti ve bitti.
Benim 60gune yakın sürdü sonra kesildi hata önce adet de oldum heralde ondan uzun oldu demiştim , sana kendimce tavsiye vereyim bence sporu bir gün yap bir gün dinlen , yemek olarak her zamanki gibi devam et, ben adet olmadan önce sanki vücudum bana karşı çıkıyormuş gibi hissediyordum yesemde yemesemde değişen bişey yoktu sadece emziriyorum diye kilo almıyorum ama bir gram da vermiyordum, ne zaman adet oldum için rahatladı resmen sen de adet olana kadar yüklenme kendine

autumnn autumnn hatta ekleyeyim benim oğlum iki aylıkken süt et ve yumurta alerjisi çıktı ,içinde bunların olduğu hiç bişey yemedim 6aylik olana kadar o arada bile veremedim kilo, geçen sene aynı şekilde benim arkadaşım yaşadı durumu kız anında zayıfladı bu gıdaları yemeyince o adeti de üç ayda hemen olmuştu

Benim 60gune yakın sürdü sonra kesildi hata önce adet de oldum heralde ondan uzun oldu demiştim , sana kendimce tavsiye vereyim bence sporu bir gün yap bir gün dinlen , yemek olarak her zamanki gibi devam et, ben adet olmadan önce sanki vücudum bana karşı çıkıyormuş gibi hissediyordum yesemde yemesemde değişen bişey yoktu sadece emziriyorum diye kilo almıyorum ama bir gram da vermiyordum, ne zaman adet oldum için rahatladı resmen sen de adet olana kadar yüklenme kendine

Ben emziriyorum diye kilo aliyorum canim resmen. Bunca cabam kilo vermeye degil aslinda kilo almamaya. Simdi bazi arkadaslar diyor adet olunca kilo veremedim. Acikcasi verirsem elbette iyi olur ama benim amacim hoop adet oldum 4 5 kilo gitti degil ki. Hedefim o degil zaten. Benim istegim regl olamamanin verdigi vucudun direncinin kirilmasi bu kadar cabamin bosa gitmemesi. Yaptigim diyetlerin ve sporlarin ise yaramasi. Cunku su an hicbir ise yaramiyor aslinda. Dengesine biraz olsun donse haftada 500-1000 gr verebilsem su cabalarima bana yetecek. Az olsun da olsun artik 100 200 gr la olmuyor.

Bir de ben spora ara verince tembellesiyorum. Bak bugun yapmadim yarini kara kara dusunuyorum ama yapicam. Araliksiz daha iyi gitti bende. Ama tabi 7 gun yapmak zor onu ben de yapmiyorum zaten.

X