Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Hmm ayni postta cok kez ekli oldugunuz icin gelmiyordur sanirim. Bakmak isteyenler yeni cuma gelmeden guncelledim
Benim iyi gidiyor ama bu hafta az olur giden geçen hafta vereceğimi verdim sanki. Dünden beri pert olduk eşim ben bakıcı. Bebek baya ateşli hastanede enfeksiyon çıkmadı ama ateş çok. Bebek de huysuz iyice kucakta resmen hiç inmedi. Az önce şurup verdim olanı çıkardı uyudu. Şimdi gidip 1,5 saat önce hazırladığım kahvaltıyı edeyim.

Ben de simdi kahvaltimi yaptim. Az menemen, 6 zeytin, cay, 1 dilim cavdar ekmegi. Bugun canim yemek istemiyor nedense. Darisi diger günlere

Ben de bugune kadar cumadan beri veremedim. Verirsem bu son 2 3 gunde gidecek insallah cok dikkat etmeliyim.

Ben de bugune kadar cumadan beri veremedim. Verirsem bu son 2 3 gunde gidecek insallah cok dikkat etmeliyim.
Evet canım dikkat et bir de durursa kabak ye nasıl olursa olsun. Dün diyetisyen haftada iki öğün kabak koydu listeme. Zeytinyağlı, yoğurtlu ya da spagetti nasıl istersen dedi

Cok gecmis olsun

Selam kizlar bende katilabilirmiyim araniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…