Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

kahvalti 3 kocaman pisi
ceyrek gpzleme

aksam
4 kofte izgara
1 tavuk pirzola
1 tam yufka
1.5 bardak cola
tahmin edildigi gibi pik iktrydim.kotu beslendim.biliyorum ama yinrde yaxmak istrdim yarin telafi gunu

Kizlar haftasonlari muhakkak kacamak oluyo zaten kontrollu olmak haftaici. Spor yapmaj cok zorlasti benum en buyuk sorunum bu hawa anormal sicaj

Günaydın kızlar,
Bu sabah 08.40
3 tane tam buğday unlu bisküvi
1 tahıllı kahve
1 kutu activia içine 5 tane yaban mersini ile

öğlen 14.00 1 kepçe şehriye çorbası, 3 adet patates şeklinde patates musakka alırım, 1 kase yoğurt, 1 kase yeşillik salatası

Ara öğün 16.00 1 adet muz, Türk kahvesi

Akşam 19.00 1 porsiyon yeşil fasulye, 1 kase yoğurt

45 dk eliptik (200 kalori)

Günaydın arkadaşlar ben aralıklı oruç yapıyorum esnek bir şekilde. Bir de çok istikrarlı olmak lazım kaçamak yapınca ucu kaçıyor 3 hafta olacak kaçamak yapmadım inşallah böyle gider. 5 kilo verdim ama daha başındayım 25, kilo daha verecegim eski fit halime dönüp fit anne olacağım😁😁 bu arada Leslie yapın müthiş zayıflatıyor. 4 5 yıl önce de onunla baya zayiflamistim

Günaydın sabah ruseymli lorlu omlet,kavun karpuz peynir , inanılmaz bi şişkinlik var patlayacak gibiyim dünden beri ,adet zamani da değil ama canımı sıkıyor bu durum

Evet zaten luks olmayanlar almamis biz bu 2 gunun icinde satin alicaz canim oteli aradik baya bi duzenleme getirmisler

Aynen canim. Villa kiralamalar oluyor oyle yapin izole en azindan diye cok dediler bize ama acikcasi yemekle ugrasmak istemiyorum hem cocukla ugras onu suya sok kremle kurula gunde bilmem kac kez kiyafet degis vs cocugun yemegiyle bile ugrasmak istemiyorum. Otelin ascilari bebege ozel yemek hazirlayacaklarmis zaten sayili gun bir sure oyle yesin bakalim.

Eşimle oğlum bugün denize gittiler. baba oğul takılmacalar. Bana da işte katılmacalar kaldı. beni çatlatmak için habire resim gönderiyorlar :)

Sabah
2 yumurta
5 tane fırında kızarmış patates
Bir dilim peynir
1.5 simit
Salatalık domates
Ara
Cornet
Öğle
Yarım simit
4 5 tane kızarmış dilim patates
Aksam
Bir kase tarhana
1 tabak ıspanak yoğurt
Ara
3_ 5 kiraz
Bir avuç çekirdek yerim
Leslie 30 dk
Aslında gayet iyi görünüyor simit dışında 1 simit = 4 dilim ekmek ortalama olarak 🤔

Ağzımı açmayım ama kesin regl olursun🤪 kadınların kaderi günü belli tatilde regl olmak

Agzindan bal damliyor canim olayim artik yeter 😂😂 ama sorun degil denize girecegim vakitlerde tampon kullanirim. Zaten corona vs havuza girmeyiz. Normalde de toplu havuzlari sevmem denizciyim ben.

Tabi ben yine de tatilde regl olmayayim. Dogumdan sonra ilk sefer nasil olur bilmiyorum. agri vs olursa tatil zehir olmasin.

Günaydın gece acilde geçti diyebilirim ama tek hasta bizdik kimse yoktu şansımıza. 30 dk da bir ateş takibi yapıldı. Ateş düştüğü için tahlil istemedi. Bugün artarsa gideceğiz yine tahlil alacak. Sıfır uyku ile geçti gece ama sabah diyetisyene gittim. Kendi tartıma göre daha az çünkü regl in tam ortasında ve uykusuzum. 1900 gr gitmiş ona göre -900 yağ kalanı su filan. Haftaya daha net belli olur dedi yağ kaybı regl ken iyi anlaşılmıyor diye.
Ödül sordu istemiyorum dedim 🤤😎

Neyse yeni haftaya bismillah
Kahvaltı fotoda
Ara Türk kahvesi

Eklentiler

• 57F131E7-3F4D-4209-9219-30335868BBF7.jpeg
    57F131E7-3F4D-4209-9219-30335868BBF7.jpeg
    163,6 KB · Görüntüleme: 27
Günaydın gece acilde geçti diyebilirim ama tek hasta bizdik kimse yoktu şansımıza. 30 dk da bir ateş takibi yapıldı. Ateş düştüğü için tahlil istemedi. Bugün artarsa gideceğiz yine tahlil alacak. Sıfır uyku ile geçti gece ama sabah diyetisyene gittim. Kendi tartıma göre daha az çünkü regl in tam ortasında ve uykusuzum. 1900 gr gitmiş ona göre -900 yağ kalanı su filan. Haftaya daha net belli olur dedi yağ kaybı regl ken iyi anlaşılmıyor diye.
Ödül sordu istemiyorum dedim 🤤😎

Neyse yeni haftaya bismillah
Kahvaltı fotoda
Ara Türk kahvesi

Gecmis olsun canim.

Aslında gayet iyi görünüyor simit dışında 1 simit = 4 dilim ekmek ortalama olarak 🤔
Ayy o kadar kalorilimiydi Allah'tan sabah yemişim teşekkür ederim söylediğin için canım biraz esnek yapıyorum gerçi sütüm kesilmesin diye daha oğlum 5 buçuk aylık. Ama yine de dikkat ederim simite:KK66:

Aynen canim. Villa kiralamalar oluyor oyle yapin izole en azindan diye cok dediler bize ama acikcasi yemekle ugrasmak istemiyorum hem cocukla ugras onu suya sok kremle kurula gunde bilmem kac kez kiyafet degis vs cocugun yemegiyle bile ugrasmak istemiyorum. Otelin ascilari bebege ozel yemek hazirlayacaklarmis zaten sayili gun bir sure oyle yesin bakalim.
İnan ek gida hazirlamay bile tahammulum yok 5 gun bebek dostu otel zatwn oradan yer ... Artik ben bittim tahammul sinjrim sifirlandi villadada kalamam kahvalti yok bjsey yok

İnan ek gida hazirlamay bile tahammulum yok 5 gun bebek dostu otel zatwn oradan yer ... Artik ben bittim tahammul sinjrim sifirlandi villadada kalamam kahvalti yok bjsey yok

Aynen oyle canim. Tatil dedigin a den z ye senin icin her seyin dusunuldugu yerdir bana gore 😅

X