- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
İnsallah gececek gercekren hic kolay degilmis...bunlar geçecek elbet. Büyüme atağı geçiriyor olabilir şu dönem bir de sıcaklar var o sebeple uykusu dağılır. Hepsi bir geçiş süreci. Büyüdükçe dertleri de büyüyor farklı şeyler keşfediyor. uyanık kalmak bu süreyi uzun tutmak gibi. Sabret hepsi geçiyor ardından farklı şeyler çıkıyor. işe 1 saat uykuyla geldiğim zamanlar oldu. geçecek inşallah
İnsallah canim gercekren biri bisey desede tartissak diye araniyorum o kadar gerginimki wampire donustumCanim seni cok iyi anliyorum. Benzer durumlari yasiyoruz. Bu uyku konusu beni de cok yipratti. Tum gun zaten cok yoruluyoruz gece guc toplamak icin biraz uykuya ihtiyacimiz var onu da alamayinca yorgunluk ustune gerginlik de ekleniyor... insallah gecer.
Ay Allah kolaylık versin canımYa rutin mutin bu pipisine takmiyo uyumak istemedimi tamam artik bekleki dinlenesin
Saglikli setyler tatmin etmiyo sanirim ondan oldu bu bikkinlik yaw bende sudan da ciktigi yok aslinda ama anlmadimGeçecek canım. Bebeğine ve kendine odaklan. Yemen gerekiyorsa sağlıklı şeyler bulundur elinin altında. Bebeğin banyosunu günde ikiye çıkardık biz birazcık uyumaya başladı.
Suan 10 ayligiz canimKac aylik canim seninki?
Amin crmli cumlemizeAy Allah kolaylık versin canım
Benim ufak da 10 aylik. Dis donemi. Surekli atak yapiyor. Bu aylar hic kolay gecmiyor, seni cok iyi anliyorum. Benim buyuk bu aylarda beni mahvetmisti. Simdi de ufak aynisini yapiyor. Neyseki annemlerdeyim, cok yardim ediyor. Oyle ya da boyle gececek diye dusunup kendimi sakinleştirmeye calisiyorum. Mumkun oldugunca disari gotur. Arabasina koy, dolastir. Evde zaptetmek cok zorSuan 10 ayligiz canim
Kizlar selam ben yarin da kilomu bildireyim, vermemisimdir tabii, sonra agustosa kadar ayrilayim. Cunku bu ay zaten kilo verme niyetim yok. Hatta 1 kiloya kadar alabilirim diye izin verdim kendimeAgustosta 1kilo almis olarak,63kiloyla tekrar gelirim araniza insallah olur mu
Bu ay kilo vermeyi dusunmedigim icinNeden ayrilmak istiyorsun canim?
olsun yaz bence :) en azından gözümüz doyar. o bile tokluk hissi veriyor bence insanaBu ay kilo vermeyi dusunmedigim icinsimdi hergun diyet grubuna misafir menusu yazmayim, ayip olur dedim
Allah hem maddi hem manevi yardımcınız olsun canım. Genel olarak maddi bir kriz var pek çok aile aynı şeyleri yaşadığını söylüyor. İnşallah düze çıkarsınız. Eve gelince çocuğa odaklan isterse evi ... götürsün evladından kıymetli değil.Az önce annem aradı. bizim eve geçmişler. odaya gidip yastığımı kokluyomuş. ağlıyo bağıra bağıra dedi annem. benim annem neden mis gibi kokuyo annemi istiyom diyomuş. duyunca nasıl kalbime bi ağrı girdi anlatamam. hani üzücü bir haber aldığında ya da çok mutlu bir haber aldığında kalbin cız yaparya öyle oldum. ben de ağladım telefonda. ne kadar zor bazı şeyler hayat şartları, çalışmak durumundayım. eşimin maaşı kredi, faturalar, kredi kartı taksitleri ne anca yetiyor.
evi ben geçindiriyorum. ki 5 ay öncesine kadar okul taksitleri de vardı. şimdilik o durdu. okulu da ben ödüyordum.
amin inşallah. ben çalışmadan duramayan insanlardanım zor gelmiyor gocunmuyorum da ama oğlum böyle sözler sarf edince yüreğim acıyor. yastığımı koklaması o küçücük aklına nasıl geliyor yavrumun öyle düşündükçe üzülüyorum.Allah hem maddi hem manevi yardımcınız olsun canım. Genel olarak maddi bir kriz var pek çok aile aynı şeyleri yaşadığını söylüyor. İnşallah düze çıkarsınız. Eve gelince çocuğa odaklan isterse evi ... götürsün evladından kıymetli değil.
Yine ne mutlusun ki annenler bakiyor. Ben ikisini de bakicilarla buyuttum. Iyi insanlardi gerci ama iyi olduklarini anlayana kadar icin icini yiyor. Simdi bu 3.de tadini cikartabildik anca:) hepsi geciyor.cocugun hatirlamicak bu gunleri oyle dusun. Simdi ben eylulde okula baslarsam yine bakici isleri baslayacak, sirf ondan istemiyorum. Tanidik baksa icim ne kadar rahat olur.amin inşallah. ben çalışmadan duramayan insanlardanım zor gelmiyor gocunmuyorum da ama oğlum böyle sözler sarf edince yüreğim acıyor. yastığımı koklaması o küçücük aklına nasıl geliyor yavrumun öyle düşündükçe üzülüyorum.
annem neden ağlıyorsun ağlama üzülme diye teselli etti sağolsun kaynanam da annem de çok iyi bakıyorlar. biz de sizi öyle büyüttük diye içimi rahatlatmaya çalışıyor ikisi de allah razı olsun.
Bu ay kilo vermeyi dusunmedigim icinsimdi hergun diyet grubuna misafir menusu yazmayim, ayip olur dedim
Ablam görümcem arasıra gelip bakıyorlar hergün olmuyor tabi ama o sırada da kendimden cok eve vakit ayırıyorum. Spor yapmaya vakit olmuyo anca kişisel bakımlarımı yapabiliyorum. Bakalım insallah biraz daha büyüdükçe rahatlarım diyorum sa böyle diye diye 7.5 aylık olduk hiç değişim yokCanım geçecek merak etme. Sadece bebeğe günlük rutin yap. Her gün aynı saatlerde aynı şeyi yap. Bebekler düzeni sever. Sonra büyüyünce daha rahat oluyorsun merak etme
Canım birinden destek alsan. Kendine 1 saat zaman ayırsan çok rahatlarsın
Canım valla yarın ne olacak bende bilmiyorum ama çok çekişmeli olacak belli