bir süre daha öyle yapacağız. İnşallah tez zamanda bu virüs ülkemizi terk eder de eski düzenimize hepimiz döneriz. işten eve evden işe ben de artık bıktım bu durumdan.Çok haklılar bencede. Hem çocuğa bakmaktan şikayet etmiyorlarsa bence hiç üzülme. Daha ne
uzulme canim zaten sistem degistirmek ilk baslarda iyi geliyo ama sonradan o da ise yaramaz oluyo sanirim herseyi deneyip arada etaboizayi sasirtmak lazim. Benim tikanan kilolarimi vermemi sagladi ama bak 10 gundurde 69 70 arasi gidip.geliyorum yine tikandim. Acaba regl olamadim.6 gun gecikti onun etkisi varmi bilemem tabiBugün oruc yalan oldu malesef
Ben de regl olamadim bir turlu. Onun gerginliği var üstümdeuzulme canim zaten sistem degistirmek ilk baslarda iyi geliyo ama sonradan o da ise yaramaz oluyo sanirim herseyi deneyip arada etaboizayi sasirtmak lazim. Benim tikanan kilolarimi vermemi sagladi ama bak 10 gundurde 69 70 arasi gidip.geliyorum yine tikandim. Acaba regl olamadim.6 gun gecikti onun etkisi varmi bilemem tabi
Bende herifi bogacam yakinda o moddayimBen de regl olamadim bir turlu. Onun gerginliği var üstümde
Allahtan benimki yanimda degil. Annemlerdeyim su an. Kendimi temizlige verdim bugun. Cocuklar da cok yoruyor. Guya tatile geldimBende herifi bogacam yakinda o moddayim
ne yapıyor sinirlendirmiş seni :)Bende herifi bogacam yakinda o moddayim
Banliydim geldim
Bugun 3 kofte yedim
Filtre kahve ictim
su ictim
Merhaba ben de aranıza katılmak istedim ,sessiz okuyucuydum ama her gün yediklerimi yazsam iyi olacak ,kilomu falan sormayın vereceğim kilo az ama verecek g..t bende yok
Boy 1.58 kilo cuma günü 52.8 di, siz taslamadan yazayım hamile kaldığım kilo 48.4 hamile kalmadan önce iyi bir vücudum vardı şimdi iç bacaklar birbirne sürüyor çok aşırı rahatsız oluyorum ,eskiden hergun popsugar in videolarini yapıyordum tekrar başladım ,55;5tan indim