- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
Ayy ne güzel vermişsin ya darısı bana. Ben hiç spor yapamıyorum ama spor yapmaya vaktim yok sabah 7 den aksam 12 ye kadar evin içinde dolanıp duruyorum kızım çok huysuz hiç kendi kendine oynamıyo hep kucağımda bi yandan ev işi yemek derken tek basıma hepsine koşuyorum spora ne vaktim var ne de halim4.5 ayda 15 kilo çok güzel verilir. Sen azmet yeter. Bende aralıkta başlayarak 2 ayda 13 kilo vermiştim. Sen azmet yeter. Hadi yapabiliriz
Ooo korktum şimdi ama. Bu hafta müsade et bana ya haftaya regl olurum zatenHadi bakalım kim daha çok vermiş
Geçecek canım. Bebeğine ve kendine odaklan. Yemen gerekiyorsa sağlıklı şeyler bulundur elinin altında. Bebeğin banyosunu günde ikiye çıkardık biz birazcık uyumaya başladı.Cok kotuye gidiyo her sey oglum uyumuyor uyku saatleri azaldi yorgunum biseyler yemeye ihtiyacim var spor yapmaya artik hic vaktim kalmadi uyuyo 15 dk sonra kendini yirtarak agliyo ne zaman spor yapicam jendime ayiracak gram vaktim kalmadi.... Surekli basim agriyo uykusuzluktan yorgunluktan buyudukce iyiye gidcegine daha kotuye gidiyo
Cok kotuye gidiyo her sey oglum uyumuyor uyku saatleri azaldi yorgunum biseyler yemeye ihtiyacim var spor yapmaya artik hic vaktim kalmadi uyuyo 15 dk sonra kendini yirtarak agliyo ne zaman spor yapicam jendime ayiracak gram vaktim kalmadi.... Surekli basim agriyo uykusuzluktan yorgunluktan buyudukce iyiye gidcegine daha kotuye gidiyo
bunlar geçecek elbet. Büyüme atağı geçiriyor olabilir şu dönem bir de sıcaklar var o sebeple uykusu dağılır. Hepsi bir geçiş süreci. Büyüdükçe dertleri de büyüyor farklı şeyler keşfediyor. uyanık kalmak bu süreyi uzun tutmak gibi. Sabret hepsi geçiyor ardından farklı şeyler çıkıyor. işe 1 saat uykuyla geldiğim zamanlar oldu. geçecek inşallahCok kotuye gidiyo her sey oglum uyumuyor uyku saatleri azaldi yorgunum biseyler yemeye ihtiyacim var spor yapmaya artik hic vaktim kalmadi uyuyo 15 dk sonra kendini yirtarak agliyo ne zaman spor yapicam jendime ayiracak gram vaktim kalmadi.... Surekli basim agriyo uykusuzluktan yorgunluktan buyudukce iyiye gidcegine daha kotuye gidiyo
Oo buralar iyice kızıştı @suukaKızlar merhaba,
yarına muhteşem geleceğim inşallah istediğim rakamı hafta sonu görmüştüm bugün yine baktım aynı rakamı gördüm :)
Sabah iş yerinde müdürümüz poğaçalar almış.
Sabah 08:40 - 1 tane dere otlu poğaça yanında tahıllı kahve ile yedim.
Ara öğün yok.
Öğlen 14.00 - 1 kepçe süzme mercimek, 2 küçük boy kıymalı kırmızı biber dolması (fırında), 1 kase göbek salatası
Ara öğün 16.00 gibi 1 Türk kahvesi, 1 havuç, 2 kuru incir
Akşam 19.00 - eşimle birlikte 1'er kase müsli
oğlumla kitap çalışması yaparız 5-6 sayfa
Sonra oğlum yine müziğini açar dans eder ben de eliptik yarım saat sürerim (150 kalori), kuşumuz da kuduruyor bizimle müzik açınca sonra,
Eşim içeri bakıp bunlar kafayı yemiş der ve mekanı terk eder
Oo buralar iyice kızıştı @suuka
Ben de çok iddialıydım ama herkes öyle olunca merak ediyorum bu hafta en çok kim verdi diye
Canım geçecek merak etme. Sadece bebeğe günlük rutin yap. Her gün aynı saatlerde aynı şeyi yap. Bebekler düzeni sever. Sonra büyüyünce daha rahat oluyorsun merak etmeCok kotuye gidiyo her sey oglum uyumuyor uyku saatleri azaldi yorgunum biseyler yemeye ihtiyacim var spor yapmaya artik hic vaktim kalmadi uyuyo 15 dk sonra kendini yirtarak agliyo ne zaman spor yapicam jendime ayiracak gram vaktim kalmadi.... Surekli basim agriyo uykusuzluktan yorgunluktan buyudukce iyiye gidcegine daha kotuye gidiyo
Canım birinden destek alsan. Kendine 1 saat zaman ayırsan çok rahatlarsınAyy ne güzel vermişsin ya darısı bana. Ben hiç spor yapamıyorum ama spor yapmaya vaktim yok sabah 7 den aksam 12 ye kadar evin içinde dolanıp duruyorum kızım çok huysuz hiç kendi kendine oynamıyo hep kucağımda bi yandan ev işi yemek derken tek basıma hepsine koşuyorum spora ne vaktim var ne de halim
Canım valla yarın ne olacak bende bilmiyorum ama çok çekişmeli olacak belliOoo korktum şimdi ama. Bu hafta müsade et bana ya haftaya regl olurum zaten
Günaydın kızlar ☀☀☀
.Cok kotuye gidiyo her sey oglum uyumuyor uyku saatleri azaldi yorgunum biseyler yemeye ihtiyacim var spor yapmaya artik hic vaktim kalmadi uyuyo 15 dk sonra kendini yirtarak agliyo ne zaman spor yapicam jendime ayiracak gram vaktim kalmadi.... Surekli basim agriyo uykusuzluktan yorgunluktan buyudukce iyiye gidcegine daha kotuye gidiyo
GunaydinnnGunaydin fit analar
Allah yardimciniz olshn canim uzuldum sizlerin adina... Benim de elim.gidiyo artik fazlasiyla cunku kendime ket vurdumGuanydin canim
.
Canim uykusuzluk bende de var. Sicaklardan galiba. Esimde yok bu aralar evde. Basimiza bazi kotu seyler geldi.Maddi olarak cok kaybimiz oldu. 2 cocukla evde bi basima kaldim. kizlar huysuz mutsuz elim gidiyo yemeklere ama durmaya calisiyorum tek dogru yapabildigim bu olsun diyorum. Veremesemde almayim diyorrum ama o gerginlik hissi hic bitmiyo
Gunaydinnn
Ya rutin mutin bu pipisine takmiyo uyumak istemedimi tamam artik bekleki dinlenesinCanım geçecek merak etme. Sadece bebeğe günlük rutin yap. Her gün aynı saatlerde aynı şeyi yap. Bebekler düzeni sever. Sonra büyüyünce daha rahat oluyorsun merak etme
Canım birinden destek alsan. Kendine 1 saat zaman ayırsan çok rahatlarsın
Canım valla yarın ne olacak bende bilmiyorum ama çok çekişmeli olacak belli
Kac aylik canim seninki?Allah yardimciniz olshn canim uzuldum sizlerin adina... Benim de elim.gidiyo artik fazlasiyla cunku kendime ket vurdum