Ay spor var pardonSelam kızlar menümle geldim yine
8.00
1.5 yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalık
Avokado
12.30
1 kase yoğurtlu şehriye çorbası
13.30
1 n.gg.r (dondurma)
Çok minicik patlıcanlı gözleme
16.30
7 fındık
18.00
3 yk kısır
1 tabak fırında sebze sarımsaklı yoğurtla birlikte
Yarım kase yoğurtlu şehriye çorbası
Spor yok
3 lt su
Kızlar 9 li 5 li bitki çayları icebiliyor muyuz yada bı kür uyguluyor isunjz
Yarim koy ekmeginden tost 45 zeytin receller teretagli yumurta ve bi dja koy ekmegi.... Daha oncede buna benzerdi 2 kilo nasil gidiyo.. odemdenmi bilemedimValla sıklıkla bende öyle düşünüyorum
Yarim koy ekmeginden tost 45 zeytin receller teretagli yumurta ve bi dja koy ekmegi.... Daha oncede buna benzerdi 2 kilo nasil gidiyo.. odemdenmi bilemedim
Hayatim boyunca yemedim bir gun bile boyle yiyemem, 45 zeytin yesem sadece doyarim. Masallah.08:00: jilian michael level 1 (2/10)
12:00: 4 kare bitter çikolata, yarım köy ekmeğinde tost, 1 buçuk dilim köy ekmeği, 45 adet yeşil zeytin, 1 dilim Ezine peyniri, 2 tatlı kaşığı tereyağı, 5 tatlı kaşığı çilek reçeli, tereyağlı yumurta ( 1355 kalori yuhh diyorum kendime ama yine çok acıktım dışarı çıktık hep aynı oluyor ama inşallah 1500 kaloriyi asmamaya calisicam en azından akşama sadece yoğurt karpuz ve kiraz yerim )
17:00: bir kase kiraz, bir adet şeftali, 1 adet kayısı, 1 kase süt
(306 kalori)
Toplam:1661 kalori
Kalori ölçmek iyi oldu yoksa birde akşam yemeği yerdim meyve harici.. 1500 geçmemek ti çabam yine ucundan yakaladım çok şükür diyelim
Benim konum var hep çok yiyen biriyim zaten mesela az yesem baya kilo gider biliyorum...ama ödem gidiyor onu soyleyim sana ..sporla yağ gidiyorsa ucundan bilmem ..boğazımı kisamadigim için spora yüklendim ama yavaş yavaş kısmaya çalışıyorumYarim koy ekmeginden tost 45 zeytin receller teretagli yumurta ve bi dja koy ekmegi.... Daha oncede buna benzerdi 2 kilo nasil gidiyo.. odemdenmi bilemedim
Benim konum var hep çok yiyen biriyim zaten mesela az yesem baya kilo gider biliyorum...ama ödem gidiyor onu soyleyim sana ..sporla yağ gidiyorsa ucundan bilmem ..boğazımı kisamadigim için spora yüklendim ama yavaş yavaş kısmaya çalışıyorum
Bende biliyorum aslinda vücut sekle giriyor ama kilo kaybı olmuyor ...en azından kalori sınırı koydum şu anda bakalım kısmaya calisicam inslalahBogazi kismadigin surece sporun hicbir anlami olmuyor deneyimledim biliyorum...
Vala tartılmadımAylardir tartilmadin mi nasil duruyorsuncanim sen kendini onemsemezsen kimse onemsemez.
Günaydın kızlar ☀☀☀☀
Süper bir eksiyle uyandım. Ödemlerim gidiyor şükür. Ne reglmiş arkadaş!
autumnn canım kapışmaya var mısın yine?
Veririz veririz aklına koy yeter. Benimki öylesine yarış. Ciddiye alma.Gunaydin herkese. Canim yarisalim tamam ama ben senin gibi kilo veremeyecegim onu biliyorum vucudum cok direncli ama insallah veririm.
Veririz veririz aklına koy yeter. Benimki öylesine yarış. Ciddiye alma.