Merhaba, bende başlayacağım bugün diyete. Bebeğim 9 aylık, kilom 69
Hoş buldum, 62 hedefim öncelik le.Hosgeldin canim istedigin kiloya ulasirsin umarim.
Hoş buldum, 62 hedefim öncelik le.
Boyum 1.59 kaçırmadan menüleri yazmaya çalışacağım7 kilo guzel verilebilir cok da uzun olmayan bir surede kesinlikleboyun kac?
Bu arada cumalari tarti gunumuz ayriyetten her gun de menulerimizi ve sporlarimizi yaziyoruz.
Hayırlı olsun inşallah. İlk birkaç gün zor geçiyor ama merak etme her şeyi yoluna koyarsın. Naçizane tavsiyem gün içinde bir kere görüntülü konuşun.Bu a
temmuz 6 da başlıyorum az kaldı . 4 buçuk aylık olmuş oluyor . Mutlu kadın= mutlu aile kesinlikle
Gunaydin herkese. 78.1 kilom -200 gr bu hafta pek veremedigimi hissetmistim haftaya cok daha iyi olacak ama
sağol canımHayırlı olsun inşallah. İlk birkaç gün zor geçiyor ama merak etme her şeyi yoluna koyarsın. Naçizane tavsiyem gün içinde bir kere görüntülü konuşun.
Vala en son hamileyken tartıldım 86 di ama.bence doğumdan sonra kilo aldımKilon fazla oldugu surece karin da gitmeyecek canim. Kac kilosun?
Vala en son hamileyken tartıldım 86 di ama.bence doğumdan sonra kilo aldım
Geçen cuma 69.8
Bu cuma 67.9
Kayıp: 1.9
Haftaya hedefim : 66.9 kg inşallah
Bu sabah kahvaltıda tam 1355 kalori aldım kendimi durdurmak adına artık yediklerimi kalori hesaplicam 1500 kaloriyi toplamda aşmamak hedefim olacak inşallah bu gün yine dışarı çıktım ve ben çok acıktım ondan ekmeğe yüklendim malesef ...
Jilian michael 30 days programina başladım ...2/10 dayım level 1