Sen gerçek misin demek istiyorum maşallah.. benim tek planım uyanık kal kimse aç kalmasın oluyor
Sadece sunu dusundum cocuga vakit kalmaz bu kadar duzene. Yani etkinlik metkinlik bisey yaptiramam cunku yemekte yapmam lazim surekli mama sandalyesine bagli dururuzhalacocuksun valla maşallah. Ben bunları yapsam diyeti sporu bırakırım. Vücudum strese girer. Stres olunca da yemeğe vururum kendimi. Şu an tek istediğim kilo verene kadar hayatımda rutin dışına çıkan bişey olmaması
Ahahaha ben de ekran resmî aldım paylaşacaktım Benden önce davrandın
Aslında bugünkü programı saat 09:00 a kadar hallettim sadece yacmzinca çok görünüyor geriye sadece akşam yemeği kaldı ..şu an disardayim dışardaki işleri hallediyorum eve gidince kızıma vakit ayiricam inşallah :)halacocuksun valla maşallah. Ben bunları yapsam diyeti sporu bırakırım. Vücudum strese girer. Stres olunca da yemeğe vururum kendimi. Şu an tek istediğim kilo verene kadar hayatımda rutin dışına çıkan bişey olmaması
Maşallah maşallahAslında bugünkü programı saat 09:00 a kadar hallettim sadece yacmzinca çok görünüyor geriye sadece akşam yemeği kaldı ..şu an disardayim dışardaki işleri hallediyorum eve gidince kızıma vakit ayiricam inşallah :)
Mesela pzt WC banyo ayrıntılı temizlik vardı onu halletim ondan 09 a kadar sürdü birde saat 07 de kalktim spor bakım ev toplama bulaşık makine boşalt çamaşır makinesi çalıştır banyo wc temizle , banyo yapıp çık ...sonra üstümü giyindim hazırlandım disardayim( sütümü sagdim bu sürede vs) eşimle bazi işleri hallediyoruz
İşte herkesin dinamiği Farklı.maşallah. Aman böyle mutluyum ben. Herkes nasıl mutluysa öyle olsun. Ben 6da kalktım. Bakıcı gelince 9da tekrar yattım 11de kalktım. Regl ağrısından ölecemSadece sunu dusundum cocuga vakit kalmaz bu kadar duzene. Yani etkinlik metkinlik bisey yaptiramam cunku yemekte yapmam lazim surekli mama sandalyesine bagli dururuz
Benim annem de asiri titizdir evi kirklamaktan beni yikamaktan pek disari cikamazdikBenim annem cok titizdi ben hrp evi kirletme korkusu yasadim cocukken ev brnim degil gibiydi hep sokakda oynardim o yuzden bu psikolojiyle azda tembellikle haftada 2 3 gun tenizlik yaparim yeter bence kizimada zaman ayirmam lazim..
Gecmis olsun canim iyi Allah tan tutacak biri var yat dinlenİşte herkesin dinamiği Farklı.maşallah. Aman böyle mutluyum ben. Herkes nasıl mutluysa öyle olsun. Ben 6da kalktım. Bakıcı gelince 9da tekrar yattım 11de kalktım. Regl ağrısından ölecem
nice yaşlarınız olsun inşallahSelam kızlar bu sabah aç karna kahvemi içtim.
Saat 10:00 3 çeri domates, 1 Çengelköy salata, 3 ızgara köfteoğlum sbah sabah köfte istedi. Kendisi köfte ve sütlaç yedi sabah.
14:00 1 kase çorba içeceğim sadece.
Ara öğün yok çünkü akşama oğlumun doğum gününü kutlayacağız. Pasta var yani.
Akşama saat 19.00 1 dilim pasta, 1 tuzlu kurabiye, 3 4 tane de mercimek köftesi yerim. Bugün böyle olacak maalesef. Yine hespladığımda 1100 kaloriyi geçmeyeceğim. Akşama geç de olsa eliptik yaparım. 150 kalori yakarım.
benimki de aynıydı. O yüzden temizliği hiç sevmem. Corona döneminde yapmak zorunda kaldım çok zorlandım.Benim annem de asiri titizdir evi kirklamaktan beni yikamaktan pek disari cikamazdik
Ay çok şükür olmasa bitmiştim zaten.Gecmis olsun canim iyi Allah tan tutacak biri var yat dinlen
Ne guzel dogum gunh kutlu olsunSelam kızlar bu sabah aç karna kahvemi içtim.
Saat 10:00 3 çeri domates, 1 Çengelköy salata, 3 ızgara köfteoğlum sbah sabah köfte istedi. Kendisi köfte ve sütlaç yedi sabah.
14:00 1 kase çorba içeceğim sadece.
Ara öğün yok çünkü akşama oğlumun doğum gününü kutlayacağız. Pasta var yani.
Akşama saat 19.00 1 dilim pasta, 1 tuzlu kurabiye, 3 4 tane de mercimek köftesi yerim. Bugün böyle olacak maalesef. Yine hespladığımda 1100 kaloriyi geçmeyeceğim. Akşama geç de olsa eliptik yaparım. 150 kalori yakarım.