Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Oglen nohut bulgur salata yedim. Sekersiz turk kahvesi ictim 4 tane hurma yedim:KK57:

Sabah klasik kahvalti olacakti olamadi cunku simit yedim

Ne zaman kilo verdiğimi görsem simariyorum ben ha :işsiz:

Oglumla kütüphaneye gittik. Eski kitabi verdik yenisini aldik. Yarim saat yürüyüş yaptik geldik. Dus aldim. Bu satten sonra bir sey yemeyi dusunmuyorum ama pek de guven olmaz bana:KK70:

Sabah;

2 mini pankek
2 cay kasigi kadar ahududu receli
Yesil cay

Ogle;

Kabak yemegi
Domates soslu spagetti
Suzme yogurt

Ara;

Yarim haslanmis misir
Tarcinli elma

Aksam;

Renkli biberli biftek
Salata

Spor;

Chloe thing lower body workout
Chloe thing abs workout
Leslie 1 mile

Menulerde porsiyon belirtmiyorum ama porsiyonlu halde geliyor her sey o yuzden belirtme geregi duymuyorum. Ornek olsun diye bugun aksam yemegimi ekleyecegim. Aslinda ogle yemegimdi ama bugun ogle ve aksami degistim 😅

20200622_163251.jpg

Selam kizlar Dun bir yerden cok guzel baklava gelmisti. Ben de guya dayanmis, yememistim. Bugun sabah gozumu baklava diye actim:) ve 3minik dilim baklavayla gune basladim. Yaninda da 2b.ayran
2saat Sonra Kahvalti
1yumurta
1d.peynir
1d.ekmek
Domates salatalik

Ara 10kiraz 10badem

Aksam
8kasik kabak yemegi
6kasik yogurt
1d.ekmek
1d.peynir

Simdi de sutlu filtre kahve. Daha bi sey yemem insallah

Kesinlikle halt etmisler en baba sut yapici tatli bencede.
Bence süt olayı psikolojik mesela benim sut eşime bağlı eşim beni mutlu ettikçe sütüm artıyor dün kıskançlık krizim tuttu hafif azaldı bugün o krizi çözdük inşallah hemen arttı :)

07:00: lesli 3 mil yapıldı , yüz bakımı, vücut bakımı, ev rutini halledildi

09: 40: dışarı çıkıldı dışardaki işler halledildi

12: 30: 1 bardak kiraz sapı çayı, 2 adet yumurta ile yapılmış terayaginda yumurta, 1 dilim ezine peynir, 21 adet yeşil zeytin, 1 somon ekmek ( 1 tam yedim ama neden yedim çok yürüdüm yoruldum çok acıktım çok acıkınca gozum dönmüş) , 5 top dondurma

19:00: 1 tabak mercimek çorbası, yarım kase yoğurt, 2 tabak kiraz, yarım kase patates salatası

12: 30: 1 bardak kiraz sapı çayı, 2 adet yumurta ile yapılmış terayaginda yumurta, 1 dilim ezine peynir, 21 adet yeşil zeytin, 1 somon ekmek ( 1 tam yedim ama neden yedim çok yürüdüm yoruldum çok acıktım çok acıkınca gozum dönmüş) , 5 top dondurma

19:00: 1 tabak mercimek çorbası, yarım kase yoğurt, 2 tabak kiraz, yarım kase patates salatası

Kral 1 somun 21 zeytin 5 top dondurmayla geri dondu 🤣

Kızlar selam
Menüm

9.00
2.5 yumurta
Dereotu maydanoz domates salatalık
Avokado
1 simit
1 Küçük pankek

10.00
Filtre kahve

14.00
1 kase yulaflı süt karışımı

18.00
50 gr fırın tavuk
1 patlıcandan imam bayıldı
1 kaşık pirinç pilavı(oğlum ağzıma tıkıştırdı) 🤣🤣🤣

22.00
1 sb kefir
Soda

1 saat tempolu yürüyüş
3 lt su
Hain evlat 😂😂😂
Maaslalah supermis bende duzenimi kaybettim calsiirken daha temizdim daha duzenliydim. Beninaski memnu ile yaprak dokumu mahvetti hic izlememistim. Hayatimda ilk kez evde oturuyorum. Benim 2 cocugum var biri 6 yasinda digeri 8 aylik bi dusunun halimi🤣🤣
Hahahha ah aşkı memnu 🙈 kaçıncı kez izleyişim ama hala ekrana kitleniyorum 😂
Ben sana hazirladigim listeyi atayım işine yarayan olursa dua etse yeter

Her gün :
-yatakları topla
-lavoboları ov
-wc fırçala
-bulaşıkları boşalt , yerleştir
-çamaşır yıka
-10 dk hızlıca evi topla
-akşam yemeğini, tatlısını, salatasını hazırla
-yatmadan önce bulaşık varsa yıka , 10 dk hızlıca evi toparla öyle yat.
-gun aşırı toz al.

Pazartesi
-Banyo ve wc derinlemesine temizle, halıları yıka, havluları yıka değiştir.

Salı
-mutfağı temizle, buzdolabını temizle kontrol et, eksik listesini çıkart.

Çarşamba
-evi süpür sil, hızlıca toz al, balkonu yıka, pencere önlerini sil, camları sil

Perşembe
-yatak odalarını topla, dolap içlerini düzelt

Cuma-cumartesi
-mola

Pazar
-nevresimleri değiştir
-evi sil süpür
Valla hayran kaldım 👍👏
Sabah;

2 mini pankek
2 cay kasigi kadar ahududu receli
Yesil cay

Ogle;

Kabak yemegi
Domates soslu spagetti
Suzme yogurt

Ara;

Yarim haslanmis misir
Tarcinli elma

Aksam;

Renkli biberli biftek
Salata

Spor;

Chloe thing lower body workout
Chloe thing abs workout
Leslie 1 mile

Menulerde porsiyon belirtmiyorum ama porsiyonlu halde geliyor her sey o yuzden belirtme geregi duymuyorum. Ornek olsun diye bugun aksam yemegimi ekleyecegim. Aslinda ogle yemegimdi ama bugun ogle ve aksami degistim 😅

Eki Görüntüle 2652969
Ya ben bu hazır gelen yemekleri çok merak ediyorum. Doyuruyor mu? Günlük mü geliyor? Birde aşağı yukarı ücretleri ne canım?
Bu arada tatli sut yapmaz diyenler halt etmis. Her gun 2 lt.su icerim. Bugun hic icememistim ama sabahtan beri goguslerim taş gibi masallah. Hey baklava sen nelere kadirsin:)
Valla sadece su yeter diyorlar ama yetmiyor. Tatlı yiyince sütün yağ oranı artıyor daha doyurucu oluyor. Özellikle irmik tatlısı bana acayip süt yapıyor. 🤩

Herkese selam 🙋‍♀️
Sabah kahvaltıda iki dilim kepekli ekmekten beyaz peynirli tost, domates ve salatalık yedim. Yanında 2 fincan şekersiz çay.
Ara öğün olarak 2 hurma ve 1 fincan rezene çayı.
1 bardak detoks suyu.
Akşam ızgara köfte, salata ve avuç içi kadar irmik tatlısı 😬
Bu saatten sonra su. 🥛🤤

Hain evlat 😂😂😂

Hahahha ah aşkı memnu 🙈 kaçıncı kez izleyişim ama hala ekrana kitleniyorum 😂

Valla hayran kaldım 👍👏

Ya ben bu hazır gelen yemekleri çok merak ediyorum. Doyuruyor mu? Günlük mü geliyor? Birde aşağı yukarı ücretleri ne canım?

Valla sadece su yeter diyorlar ama yetmiyor. Tatlı yiyince sütün yağ oranı artıyor daha doyurucu oluyor. Özellikle irmik tatlısı bana acayip süt yapıyor. 🤩

Evet gunluk tum ogunler geliyor. Bu hafta 2 hafta olacak ben baslayali bence doyuruyor. 1500 kalori totalde. Zaten tika basa doyursa kilo verilmez. Kilo vermeye de basladim sonunda. Ben aylardir neler neler yaptim ne sporlar diyetler kilo veremiyorum kendim 2 kiloyu zor verdim. Daha onceden de bu paket diyetlerden deneyimim vardi tekrar baslayayim dedim. Fiyati 1 aylik 1780 tl odedim. Insallah 2. Ayi da alicam.

Selam kizlar.
Sabah; sucuklu yumurta, 2 parca peynir ve 1 dilim ekmek yedim.
Arada bir sade turk kahvesi
Ogleden sonra komsularla bahcede cay partisi yaptik 😂 1 tabak kisir, 1 dilim borek, 2 kucuk elmali kurabiyr ve 1 tane de hira tatlisi yedim. Saat 4 civariydi. Simdi yine cok aciktim ama yememem lazim. Birkac tane balik kraker attim agzima. Spor yapamadim henuz. Buraya geldigimden beri tansiyonum dusuyor. En son 9/5 çıkmıştı. Kendimi zorluyorum spor icin, hic enerjim yok malesef. Havasina alisamadim hala sanirim :KK43: su an kalkip yurume imkanim var ama sanki ustumden kamyon gecmis gibi hissediyorum, yine dustu tansiyonum galiba :KK43:

Evet gunluk tum ogunler geliyor. Bu hafta 2 hafta olacak ben baslayali bence doyuruyor. 1500 kalori totalde. Zaten tika basa doyursa kilo verilmez. Kilo vermeye de basladim sonunda. Ben aylardir neler neler yaptim ne sporlar diyetler kilo veremiyorum kendim 2 kiloyu zor verdim. Daha onceden de bu paket diyetlerden deneyimim vardi tekrar baslayayim dedim. Fiyati 1 aylik 1780 tl odedim. Insallah 2. Ayi da alicam.
Kırılmayan kilolarını vermene çok sevindim canım. İşe yarıyorsa tabi ne güzel. 👍 Bazen insan aynı kiloda takılıp kalıyor uzun süre bu da kişiyi demoralize ediyor. 😪

Kırılmayan kilolarını vermene çok sevindim canım. İşe yarıyorsa tabi ne güzel. 👍 Bazen insan aynı kiloda takılıp kalıyor uzun süre bu da kişiyi demoralize ediyor. 😪

Hem de nasil. Subattan beri aktif olarak cabaliyorum iste dogum sonrasi. Benim bir eksim de hala regl olmamam biraz da ona bagliyorum. Ama herseyten ote kolay kilo alan zor veren bir yapim var genetik. Yine de hicbir donemde bu kadar kilolu olmamistim ve de zorlanmamistim.

kiraz sapi cayini ictigin iyi olmus🤣🤣🤣

Bende ayni durumdayim 6 ocakdan beri anca 10 kg vwrebildim ama ilk 2 ay verfkm sonra komple durdu. o giden ilk 2 ayki de zaten emzirirken aldiklarimdi. gecen ya herseyi denedim 1 kg gitti. simdi If ve sekersiz diyeti karistitidm bakalim neler olacak.

Hem de nasil. Subattan beri aktif olarak cabaliyorum iste dogum sonrasi. Benim bir eksim de hala regl olmamam biraz da ona bagliyorum. Ama herseyten ote kolay kilo alan zor veren bir yapim var genetik. Yine de hicbir donemde bu kadar kilolu olmamistim ve de zorlanmamistim.
Bende senin gibiyim. Çok kolay alıp zor veririm 🤦‍♀️

X