Hayırlı sabahlar bugünkü ilk yediklerim ondan önce 1 YK sirke içtim
Manzaran yakiyoGünaydın kızlar
Sabah 9:30 kahvaltı
Patatesli yumurta
1 kk peynir
Domates
Ananas
Çeyrek simit
11:30 ara sade Türk kahvesi bir iki tane kuru Trabzon hurması dilimi (annem kuruttu)Eki Görüntüle 2652453
Suan hamburger yerken sizleri okuyorum can dostlarimAmaann ne guzel beslenmisler masallah
Dun sabah zorla patates kizartmasi yedirdiler. Aksamina 1 tane şekerpare yedirdiler ooo ekmekler gırla gitti kavrulmus findik badem derken ben
Bugün sabah yine cozuttum taze fasulye yogurt salatadan bska bir sey yemicem bugün
Sabah erken kalkınca O sorunu çözdüm ben insalah böyle gider, sabah mesela en geç 06:30 en en geç 07:00 kalkıp spor yapıyorum kendime bakım vakit ayırıyorum, sonra yüzüm maskeli iken 15 dk beklemem gerek o sırada bulaşık makinesini boşaltıyorum etrafta gördüğüm dağınıklığı hızlıca yerine koyuyorum. .ardından banyoya gidince lavaboları klozeti hislica Domestos yapıyorum sonra duş alıp susleniyorum sabah kahvalti hazırlıyorum hazırlarken bulaşık varsa hemen makineye koyuyorum ..bulaşıklar hallolunca çamaşır makinesine bir seri mutlaka atarım azda olsa birikmesin diye, sonra büyük kizimla vakit gecirmece, ardından akşam yemeği için hazırlık yaparken dizi keyfi mesela doğrayacaklarimi doğrar köşeye koyarım oglen uyku vakti ... Uykudan kalkınca evi hızlıca süpürür silerim ..sonra akşam yemeğini hızlıca hazırlarım ..belli günlerim var ayrıntılı temizlime vs gün aşırı da toz alma oda hızlı olur ıslak mendille ...şu anda mesela dünden kalan yemekler var onu isiticam birde fırında patates yapicam , patatesleri dogramistim öğlen zaten , bunlar günlük rutinim ..çamaşırlar kuruyunca hemen durup yerleştiriyorum yoksa birikiyor.Bende bu sabah tost yedim oglen canim bi sey istemedi hala yemedim. Kizi uyutayim kendime bi Türk kahvesi yapip evi toplayacağım. Haftada 1 yardimci gelmesine ragmen inanilmaz dagiliyor yetisemiyorum. Onerilerinize acigim.
Bebekli evlerin dağılmama gibi bir lüksü yok bence. Dün misafir gelecek diye derli topluydu, şimdi yine ev almış başını kaçıyorBende bu sabah tost yedim oglen canim bi sey istemedi hala yemedim. Kizi uyutayim kendime bi Türk kahvesi yapip evi toplayacağım. Haftada 1 yardimci gelmesine ragmen inanilmaz dagiliyor yetisemiyorum. Onerilerinize acigim.