- 21 Nisan 2018
- 8.117
- 30.171
- 36
Allah immm bu bugun aldigim en guzel haberlerden biri.. yemin ederim.kendim zayiflamis gbi sevindim 1300 ne demek ya ben sana dedim siyetisyende var bi bokluk diye bak o menuye gecjnxe nasilda verdin umutsuzluk yok artik patir patir verirsinGunaydiiin78.3 geldi kilom. -1300 gr Benim icin rekor bir kilo verme oldu dogumdan sonra. Insallah kara bahtim kor talihimi kirdim. Darisi haftaya daha guzel sonuclara insallah
inşallah almamışsındır cnm öyle ümit et :)Gunaydin kizlar. Hepinizi tebrik ediyorum
Ben henuz tartilamadim, annemlerde tarti yok malesef. Ogleden sonra bi pazara cikacagim. Eczaneye girip tartilacagim ama sabah aclik kilosu onemli aslinda. Bir de ben bu hafta kilo verdigimi dusunmuyorum. Yeme icme düzenim degisti. Cok abur cubur yemedim ama pogaca, kek ve ekmek yedim. Umarim almamisimdir
Allah immm bu bugun aldigim en guzel haberlerden biri.. yemin ederim.kendim zayiflamis gbi sevindim 1300 ne demek ya ben sana dedim siyetisyende var bi bokluk diye bak o menuye gecjnxe nasilda verdin umutsuzluk yok artik patir patir verirsin
Kizlar napmissiniz ya deli kilo vermissinizsuukaa dfn0714 kingsiniz valla A askts
Evet kizlar yuvadan minik bir kus gbo ucarak gittigimde 54.6 kiloymusumsimdi sabah tartildim ac karnina tam 54 kiloyum. 3 hafta olmus burdan ayrilali. Suan kan degerlerim gayet iyi gidiyo sanirim kilo almamamin sebebi tabataya devam etmem (siyahi poposu gormeden gunu bitiremiyorum arkadas ) ve hala unlu mamullere tatlilara gecis yapmamam ama kesinlikle altini ciziyorum ac yatmiyorum artik. Zatwn ac yatsam 600 degil uc haftada 51-50 lere dusup gelirdim biliyosunuz ani ani kilo veriyorum. Koruma bekledigimden daha kolay gidiyo cunku herkes cok zayiflamissin cok guzel olmussun diyo(kiskanc akrabalar cokmussun diyo ) sende gaza gelip baklava pek yemiyosun smoothie bide seker ihtiyacimi cok karsiliyo hurma falan da katinca iyi gitmeye basladi. İste boyle kizlar
Sinirlenince daha çok yiyesim geliyorBugün dikkat edersen kalmaz canım gider hemen
Kızlar hiphop tabata yapayım dedim 30 dk yaptım. Bayılcak gibi oldum. Şu an panik atak geçiriyorum. Nabzım düşmüyor.
Ay ilk basta cok fena oluyo zaten insan nefes mefese... Sigara kullaniyo musun ben dugunde sigara da kullanarak yapmistim bunu her 10 dakikada bir ara verwrek anca bitirmistimKızlar hiphop tabata yapayım dedim 30 dk yaptım. Bayılcak gibi oldum. Şu an panik atak geçiriyorum. Nabzım düşmüyor.
20 dk olan da vardı. Aslında hareketler kolay ama ben nabzım yükseldükçe panik atak geçiriyorum kalp krizi geçirtcem kendime diye. 1 saat zumba yapan insandım ben. Yeni tebelleş oldu bana da bu korku. Video torch calories30 dk zaten tabata. Hangi videosunu yaptin?
Yok ne alkol ne sigaram var. Sadece alerji ilaçları kullanıyorum. Onlar da kalbi etkiliyor.Ay ilk basta cok fena oluyo zaten insan nefes mefese... Sigara kullaniyo musun ben dugunde sigara da kullanarak yapmistim bunu her 10 dakikada bir ara verwrek anca bitirmistim
Egzersiz yüzünden strese girdim halbuki
Evet yavaş yavaş ilerlemeliyim. Tedirginim zaten süt konusunda.. Süt yapıcı çaylarda içiyorumYavas yavas gram gram hedefleyerek yemene dikkat edebilirsin. Sutunu riske atmadan.
Ya sana sorucaklarım olabilirEvet evet bebişlerine odaklan. Benimde 2 yaş arayla 2 çocuğum var. Başlarda biraz zorlanıyorsun ama dengeyi güzel tutmaya çalışırsan 2 çocukluluk mükemmel bir şeynot: benim ufak 9 aylık
Olsun olsun hedef koymak iyidir bence yapabilirizBen 1 hafta kilo verdim diye gaza gelmeyeyim ama 1 temmuza kadar 1.5 kilo falan vermek isterim
ya en zayıf noktamız çocuklar zaten. Şükür eşim başlarında duruyor ben yürüyüşe gidiyorum. Diyetisyene de öğle araları falan giderimBen de geçen hafta hamileyken beni çok güzel destekleyen diyetisyenime randevu aldım ama iptal ettim malesef
İki çocuğu aynı anda bırakamadım
14 Ağustos 11 Eylül. Biri 3 biri 1 olacakNe zaman doğum günleri? Benim 7 ay var daha
oyyy maşallah Kuzuma. Allah çocuklarımıza sağlık huzur uzun ömür versinbizim doğum günümüz 22 haziran 4 yaş doldu koca eşek olduk biz :)
9 ay bitti. Süt olayını sıkıntıya sokmuyorum. Akşam menümü yazarım bakarsınız. Benim hızlı kilo vermemin sebebi her gün en az 1 saat yürümem. Çok şükür hareket edince veriyorum.Canım 45 günde 5 kg güzel hedefin ama Benim için zor. Ben 73 te sabitleyip 72-71 olsam yeter kurban bayramına. Bu arada bebek kaç aylık küçük olan yani süt etkilenir bu kadar hızlı giderse sanki
Harikasınnnn maşallahKizlar napmissiniz ya deli kilo vermissinizsuukaa dfn0714 kingsiniz valla A askts
Evet kizlar yuvadan minik bir kus gbo ucarak gittigimde 54.6 kiloymusumsimdi sabah tartildim ac karnina tam 54 kiloyum. 3 hafta olmus burdan ayrilali. Suan kan degerlerim gayet iyi gidiyo sanirim kilo almamamin sebebi tabataya devam etmem (siyahi poposu gormeden gunu bitiremiyorum arkadas ) ve hala unlu mamullere tatlilara gecis yapmamam ama kesinlikle altini ciziyorum ac yatmiyorum artik. Zatwn ac yatsam 600 degil uc haftada 51-50 lere dusup gelirdim biliyosunuz ani ani kilo veriyorum. Koruma bekledigimden daha kolay gidiyo cunku herkes cok zayiflamissin cok guzel olmussun diyo(kiskanc akrabalar cokmussun diyo ) sende gaza gelip baklava pek yemiyosun smoothie bide seker ihtiyacimi cok karsiliyo hurma falan da katinca iyi gitmeye basladi. İste boyle kizlar
20 dk olan da vardı. Aslında hareketler kolay ama ben nabzım yükseldükçe panik atak geçiriyorum kalp krizi geçirtcem kendime diye. 1 saat zumba yapan insandım ben. Yeni tebelleş oldu bana da bu korku. Video torch calories
Öncelikle iki çocuk bakmanın çok zor olduğunu kabul etmek gerekiyor. Sonra da büyüğe tek çocuk olduğu zamandan daha fazla ilgi göstermek gerekiyor. Mesela biz doğum sonrası hastaneden Eve geldiğimizde ben küçüğü eşime bırakıp büyüğü Öğle uykusuna hazırlamaya gittim. Öptüm sevdim konuştum sonrada 1 saat falan uyuduk. O kadar mutlu oldu ki. Onunla tek başına zaman geçiriyordum bol bol. Küçük kendini bilmeye başlayıp ilgi istemeye başlayıncaya kadar büyük de kardeşini kabullenmiş oluyor. Aşırı kıskançlık olmadı böylece bizde. Çok şükür.Evet yavaş yavaş ilerlemeliyim. Tedirginim zaten süt konusunda.. Süt yapıcı çaylarda içiyorum
Ya sana sorucaklarım olabilirne zaman düzene girdin pekii?