Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

A askts canım senin kilon ne kadar azmış. Aramızda 5 kilo var. Ama sana da yetişeceğim. Bu arada harika vermişsin tebrikler
Canım benim boyum kısa baya 160 o yüzden yolum uzun. Bir de insülin direnci sınırda idi şimdi normale döndü herhalde kilo vermeye başladım. Benim gibi sınırda olan varsa yürüyüş yapsın mutlaka.
Canım ayrıca ben bu gebelikte çok az aldım 6,5 kg kadar ama öncesinde hamile kalmadan kilom çoktu. Yerleşmiş kilonun gitmesi uzun sürüyor. Son beş yılda en düşük 68 oldum.
81,7 ile hamile kaldım 88,5 gibi Doğuma girdim bir haftada gebelik öncesine indim şimdi 5 yıl önceye inmeye çalışıyorum sonra da 10 yıl önceye 62 ye hedef. Şansa göbek hariç bir yerde toplanma olmadı göbek azıcık azalsa nbedenim değişir sanırım

Buraya ilk basladigimi hatirladim. 69kg.civariydim. kilo vermem lazim ama hic umidim yok diyordum. Bugun resmen ilk hedefime ulastim. Hemen dar kiyafetlerimi denedim. Hepsinin beli kapaniyor:) simdi 2kg.daha versem benim icin tamamdir. Ben zaten hicbi zaman cok zayif degildim. Ama haftaya memlekete gidiyoruz.orada vermeyi birak almamak bir basaribakalim ne olacak. Birlikte bir seyler yapmak gercekten insani motive ediyor. Burada olmasam hala ayni kiloda olurdum.

Ben de öyle arada ilk sayfaya bakıyorum canım motive oluyor insan. Benim ilk hedef oğlanın Doğum gününde yani Ocak’ta 70 olmaktı böyle giderse olurum herhalde.

Kız bacım nettin sen böyle hemen bakacağım mesajlarına
canım şu an diyetisyen listeme uyuyorum ve günde en az 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum. Biraz vücudunu tanıman lazım. Ben hareketsiz veremiyorum. O yüzden yürüyüşe başladım.
Menu yazmiyor suukaa niyeyse
yazmaya başlayayım artık
Bugun bir sarma yiyecegim sonra devam
Ben pazar kahvaltıda simit yicem.

Harika vermişsin maşallah. Buralarda kalıp bitirelim şu işi.
Evet benimde yürüyüş baş tacım. Yürümeden veremiyorum ben. O yüzden yürüyüşe başladım. Birde diyetime geri döndüm. Yakında diyetisyenime de başlarım. Çocuklarımın doğum günlerine hedefler koydum. Ulaşmam lazım

Kızlar hepimiz harikayız aynen böyle devam. autumnn canım 1 Temmuz hedefi oluştursak mi? Ne dersin? 11 gün var. Yada Farklı bir tarih için
Benim
1 Temmuz: 76.9
14 Ağustos: 71.9
11 Eylül: 67ler

Ben 1 hafta kilo verdim diye gaza gelmeyeyim ama 1 temmuza kadar 1.5 kilo falan vermek isterim

Ben de geçen hafta hamileyken beni çok güzel destekleyen diyetisyenime randevu aldım ama iptal ettim malesef
İki çocuğu aynı anda bırakamadım

Ne zaman doğum günleri? Benim 7 ay var daha

o ölü derim benim bir türlü toparlanmıyor. karın egzersizleri yapıyorum 38 gündür. bastırınca içeride ki kası elimle çok yakındaymış gibi hissediyorum şu derim en büyük sorunum. belki de psikolojik olarak rejim yapmamın sebebi de o aslında ikinci çocuğu düşünmesem hemen derimi gerdireceğim ama ikincisi olmadan kalkışamıyorum işte.

aslında anne olmadan önceki görüntümüzü özlüyoruz bana öyle gibi geliyor. Ben anne olmadan önce 59 kiloydum 36 bedendim ve 36 bol olurdu. şimdi 60 kiloyum 36 beden oluyor ama eskisi gibi değil görüntüsü. enine bir genişleme var doğumun verdiği. biz bence kızken olan görüntümüzü arıyoruz aynada. En azından ben böyle düşünüyorum kendi şahsım için aynı kilo ama farklı iki görüntü işte

Gunaydiiin 78.3 geldi kilom. -1300 gr Benim icin rekor bir kilo verme oldu dogumdan sonra. Insallah kara bahtim kor talihimi kirdim. Darisi haftaya daha guzel sonuclara insallah
Ben gelince kilo verdin bak ustumemi alinsa
Birakabilirsem en azından sabah kahvaltısı ile akşam yemeği arasina birakirim 4 saat inşallah ..meyve konusunda nefsime hakim olabileceğimi şimdilik sanmıyorum bakalım kiraz ve karpuza düşkünüm...maske yuz maskesi bir çok özelliği var beyazlatıcı, leke giderici,kırışık önleme vs ..ben gebelikten önce her gün maske yapardım yeniden döndüm sahalara inşallah

bizim doğum günümüz 22 haziran 4 yaş doldu koca eşek olduk biz :)

Kızlar hepimiz harikayız aynen böyle devam. autumnn canım 1 Temmuz hedefi oluştursak mi? Ne dersin? 11 gün var. Yada Farklı bir tarih için
Benim
1 Temmuz: 76.9
14 Ağustos: 71.9
11 Eylül: 67ler
Canım 45 günde 5 kg güzel hedefin ama Benim için zor. Ben 73 te sabitleyip 72-71 olsam yeter kurban bayramına. Bu arada bebek kaç aylık küçük olan yani süt etkilenir bu kadar hızlı giderse sanki

ben de havuc yemeye doyamıyorum ya. nternette baktığımda demir eksikliğinden kaynaklı olabilir yazıyor ama demirim gayet iyi çıktı. ya bıraksalar 7/24 havuç yiyeceğim. ısırıp çiğ öyle. yerken ağzıma yetiştiremiyorum remen. boğazımdan hemen geçsin istiyorum öyle bir his. günlerce hiç bişey yememiş gibi yiyorum havuçu. ben çok yediğim için oğlum da havuç hastası. gece geç yatarsak muhakkak aklına havuç gelir havuç vay mı diyo hemen. onu da kötü alıştırdım bu duruma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…