Süper harika sonuçGünaydın bayanlar -700 gr 66 kg çıktım.
autumnn canım 200 gr geçtin beni. Harikasın dün pilates yine mahvetti beni. Ödemliyim galiba Dur bakalım haftaya cuma görüşelim
Süt için değil canım istediği için yedim esasen süt için su içiyorum hoşaf suyu ve çorbaBu kahvaltı yapıldıktan sonra bişey yemeye yer kalmaz aslında. ana ve ara öğünlerin toplamda 6yı geçmemeli aslında. Çok fazla da meyve tüketiyorsun sanırım gün içinde. meyvenin de fazla oldukça zarar verir bünyeye. çoğu doktor meyveyi bir adet olarak verir. mesela sadece kayısı ye bir gün. diğer gün kiraz gibi. bilemedim allah sağlık versin bol bol sütün olsun inşallah ama bu kadar yemekle süt olsaydı ben de de olurdu ben de çok yedim ilk zamanlar emzirdim de aynı zamanda her ağladığında. ama ben su içemezdim bir litre suyu zor içerdim o yüzden de sütüm olmadı 3 ay emzirebildim sadece.
Bilemedim bu kadar bol miktarlı beslenmenin süte bir faydası var mı. :) Yine de sen bilirsin tabi canım belki acıkıyorsun çok ama 8 dilim börek ekmek 4 yumurta ben normal şartlarda da yiyemem heralde denemedim gerçi hiç bu kadar çok yemeyi bir anda :)
Benim kızı yolluyorum. Zevkle yedirirBen de cici bebenin zorla ağzıma sokulmasını istiyorum lütfen biri yapsın bunu☺
Burda 100 gr bile önemli. Düz hesaptan 60 yok :)Günaydın kızlar, dün eczanede tartıldığımda 59,60 çıktım ( yani 60 kg :) )
Boy kilo endeksim 22,1 kg/m2 çıktı ( 48 kg kas, 12 kg yağ) görevli çok güzel dedi ama ben bilmiyorum bu değerlerin aralığı nedir ne değildir. sonuç: 60 kiloyum.
Geçen hafta 59.0 dı. ama bu spor sayesinde kas kütlesinde artış oluyor diyor eşim çıkan yağ oranı önemli dedi.
Bu sabah: tahıllı kahve, 2 tatlı kaşığı vişne reçeli, 1 dilim kaşar, 3 ceviz (yarım saat sonra D vitamini)
Öğlen: 1 porsiyon nohut yemeği, 1 kase beyaz lahana salatası muhteşem oluyor bol sirkeli
Ara öğün: 1 havuç, 1 Türk kahvesi, 5 6 tane fındık
Akşam 19.00 gibi 1 kase corn flakes süt ile
Oğlumla 15 20 dk dans, kitap çalışması yaparız tabi keyfi gelirse :)
1 saat bisiklet, yarım saat pilates
HoşbuldumMerhaba hosgeldin. Allah anali babali buyutsun. Cuma gunleri tarti gunumuz. Gun icinde de yediklerimizi sporlarimizi vs yaziyoruz.
HoşbuldumTeşekkür ederim
suukaa Evet bebeğim küçük ama çok rahatsızım durumumdan çok sıkmadan fazlalarımı vermek istiyorum
Bugün dengeli beslenmeye calsiicam annem hadi ye kizim demeyi geçtim ne çok yiyosun demeye başladı ..karnım acıkınca yicem resmen zevkten yiyorum
Bu sabah kiraz maskesi hazırladım baya gider bana
İçinde kiraz, pirinç unu , bal , zeytinyağı, yoğurt, ve limon var
Gunaydiiin78.3 geldi kilom. -1300 gr Benim icin rekor bir kilo verme oldu dogumdan sonra. Insallah kara bahtim kor talihimi kirdim. Darisi haftaya daha guzel sonuclara insallah
Çok çok alkış sana canım çok sevindim direncini kırmana.Gunaydiiin78.3 geldi kilom. -1300 gr Benim icin rekor bir kilo verme oldu dogumdan sonra. Insallah kara bahtim kor talihimi kirdim. Darisi haftaya daha guzel sonuclara insallah
Yaaa yanlış görmüşüm ben200 degil 300 gr ondeyim lutfen amahaftaya gorusuruz bakalim
Bana odemden bahsetme ben yuruyen odemim
Evet evet bebişlerine odaklan. Benimde 2 yaş arayla 2 çocuğum var. Başlarda biraz zorlanıyorsun ama dengeyi güzel tutmaya çalışırsan 2 çocukluluk mükemmel bir şeyHoşbuldumTeşekkür ederim
suukaa Evet bebeğim küçük ama çok rahatsızım durumumdan çok sıkmadan fazlalarımı vermek istiyorum
Ben de kızımda hiç bir şeyi blend etmeden verdim şükür taneli alıştı en baştan. 3 gün kuralına göre vermiştim onda da oğlum da da aynı şekilde devamçekirdek çok tüketilmediği zaman faydaları da var cnm. hafta da bir gün yiyebilirsin ma başka çerez tüketmek doğru olmaz çünkü hepsinde besleyici yağlar var. maşallah inşallah tez zamanda hedefine ulaşırsın. bulgur pilavı diyet listelernde oluyor. sadece salçalı yapma zeytinyağı ile yap hafta da bir gün yine yiyebilirsin. 6. ayı geçmeden ek gıyada bence başla canım. tecrübe ile söylüyorum yoksa tatması gerekn tatlar geciktiğinde 1 yaşına geldiğinde hala mama kıvamında yemekler yemeye devam edecek. 1 yaşına geldiğinde çerezler hariç herşeyi ezmeden yemesi lazım. yumurta sarısı 6. ayını doldurduktan sonra vermeye başlayabilirsin. her yediği ilk şeyde 3 gün kuralı vardır. örneğin yumurta sarısını bugün yedi. 3 gün boyunca onu vermemelisin ki alerjisi var mı öğrenmek için. ha belki biliyorsundur bunları 2. yada 3. çocuğundur bilemedim ama bi tavsiye vermek istedim. 8. ayda balık yemeye başlamalı.
9. ayda baharatsız köfteler vs. biz emmediği için 5 ayını doldurur doldurmaz başladık ve hiç bir zaman püre yapmadım 1 yaşına kadar ezdim çatalla. ilk yediği ek gıda ise pirinç unundan muhallebi yarım çay bardağı günde başlayıp zamanla 1 çay bardağına çıkardık. 6. ayda pirinç kabak havuç 3'lü haşladık o da 1 çay bardağı ile devam etti böyle :)
Sagol canim.hepsinin cok guzel ömürleri olsun insallahNice güzel yaşları olsun siz sevdikleriyle, doğum günü kutlu olsun :)
Kız bacım nettin sen böyle hemen bakacağım mesajlarınaGeçen hafta: 81.2
Bu hafta: 78.6
Fark: -2600 gr
Bugün dikkat edersen kalmaz canım gider hemenGünaydın hanımlar
Dünki dürümler yüzünden 200 gr almışım.
Güncel kilom 64,4 :)