Günaydın kızlar ☀
79.4 le devam
Tahminen kaç kalori alıyorsun günlük canım?Günaydın kızlar,
Bu sabah 8.20 tahıllı kahve, 2 dilim kaşar peyniri, 1 galeta çubuk, 3 tane yeşil zeytin
Öğlen 15.00: 1 kase mercimek çorbası, en ufaklarından fırında baharatlı biftek, 1 kase salata
Ara öğün 17.00: yarım avuç kadar fındık, 1 havuç, 1 bardak sade Türk kahvesi
Akşam: yine yemem herhalde. Ara öğün geç yapınca yemek istemiyor cnm. Dün akşam da yemedim oğlumun tabağından 2 3 kaşık kuru fasulye yedim sadece.
Oğlumla kitap çalışması yaptıktan sonra yarım saat bisiklet ve yarım saat pilatese devam.
hayırlı olsun canımBugün yine tempolu bir gün bir sürü toplantı var ofiste. :) Bugün erken kalktım gayet zindeyim. Ev kredisini de dün kapattık çok şükür çok hafifledim. çok mutluyum.
Ay hadi çok merak ediyorum. En son kaçtın? Ben pilates sonrası ödem topladım o yüzden az gidiyorSupersin canim. Ben de bir aksilik olmazsa bomba gibi gelicem bu cuma insallah
hayırlı olsun canım
Ay hadi çok merak ediyorum. En son kaçtın? Ben pilates sonrası ödem topladım o yüzden az gidiyor
ah ah. bir zamanlar ben de öyleydim. banyo yaparken karşıma oturtuyordum beni görsün diye. bazen pusetten düştüğü oldu nasıl banyodan fırlıyorum anlatamam. tuvalet zaten her gittiğimde karşımdaydı. bu da bir süreç ama 1 2 haftada bitmiyor aylarca sürebiliyor yani. büyüdükçe neler çıkacak ortaya neler :) şimdi biz 4 yaşındayız oğlum babasından kıskanıyor beni. aynı koltukta oturamıyoruz inan. anneme şalılma, o benim annem sana anne yok diyo. öbür odada oynuyor. sesini duyuyoruz bakim babam anneme şalılmış mı diyo. hop bir birimizden ayrılıveriyoruz. falan çok şeyler var hepsi bir süreç.Günaydın hanımlar
Gece çocuk uyumadı güzelce, defalarca uyandım, üstüne tuvalete bile gitmeme izin vermedi. Yıktı ortalığı kendinş kusturttu 2 kez. Psikolojimi çok bozuyor bu durum. Afedersiniz ama sandalyesibe koyup tuvaletin önüne bile oturttum ki normalde onun görmesine asla izin vermem. Yok arkadaş beni görmesibe rağmen yıktı ortalığı. Rezil olduk apartmana. Büyük abdestimi (kusura bakmayın durumun ehemmiyeti için açıkça belirttim) yapmama izin vermedi ve apar topar kalktım. Ve aşırı sinirlendim. Tuvaletimi yapamamış olmama rağmen -600 kg ile 64,5 çıktım tartıda yapabilsem 64,3 falan çıkardım. Hiç böyle değildi bu çocuk. Çizgifilm açsam 15 dk dururdu. Şimdi ben karşısınsayken bile yıkıyor ortalığı. Annemgile gittiğinizde beni hiç sallamıyor ama. Anneci de değil. Yalnızlık fobisi mi ne oluştu bilmiyorum. Virüs olmasa direkt kreşe vericez o derece de bunalttı bizi. Sosyalliği seviyor çocuk.
2 dklık kahvaltım
90 gr haşlanmış yumurta
31 gr tam buğday ekmek
1 tk bal
2 tk labne
Tahminen kaç kalori alıyorsun günlük canım?
Ay ben de o hevesle geldim ama ufaklik dis cikariyor. Hem buyugu hem kucugu anneme birakip anca yarim saat falan çıkabiliyorum. Bu aksam uzun bir yuruyus yapmayi planliyorum. Umarim başarabilirimSelam kızlar .. yollardayız... iki hafta boyunca annemler kız kardeşim ve kayınvalidemde olucaz. Ben işe başlamadan gidip görelim ailemizi dedik.inşallah yürüyüş yapabilecem ailemin yanında.biraz nefes alabilcem aylarca çok bunalmıştıım.
Bakalım ben de bir hevesle gidiyorum ama inşallah hevesim kursağımda kalmaz. Hava da çok güzel gitsin denize de girmek istiyorumAy ben de o hevesle geldim ama ufaklik dis cikariyor. Hem buyugu hem kucugu anneme birakip anca yarim saat falan çıkabiliyorum. Bu aksam uzun bir yuruyus yapmayi planliyorum. Umarim başarabilirim
bizim ki koca eşek oldu. geçen sene tatile annemi de götürdük rahat rahat eşimle takılalım diye. sağolsun akşam saat 10da hep birlikte uyuduk. annem 5 yıldızlı otelde keyfine baktı :) eğlendi annem ve eşim ama ben oğlumla yine baş başa kaldım. tutturuyo anne anne anne diye. kimse yanına yaklaşamıyor. ki ben normalde 3 aylık bıraktım onu işe gittim çok küçük bıraktım yani. yine de anne bağımlısı işte. :) hayaller güzeldir. inşallah bizde ki gibi olmaz ama rahat bırakır seniBakalım ben de bir hevesle gidiyorum ama inşallah hevesim kursağımda kalmaz. Hava da çok güzel gitsin denize de girmek istiyorum
Ben girdim iki kez. Su tam isinmamis ama hava guzeldi simdilik. Umarim bozmaz senin sansinaBakalım ben de bir hevesle gidiyorum ama inşallah hevesim kursağımda kalmaz. Hava da çok güzel gitsin denize de girmek istiyorum
Benim büyük 6 yaşında küçük 4 aylık bebe. Sorun olmaz sanıyorum . Sütümü sağıp bırakırım anneme kayınvalideye. Bir iki saat takılıp gelirizbizim ki koca eşek oldu. geçen sene tatile annemi de götürdük rahat rahat eşimle takılalım diye. sağolsun akşam saat 10da hep birlikte uyuduk. annem 5 yıldızlı otelde keyfine baktı :) eğlendi annem ve eşim ama ben oğlumla yine baş başa kaldım. tutturuyo anne anne anne diye. kimse yanına yaklaşamıyor. ki ben normalde 3 aylık bıraktım onu işe gittim çok küçük bıraktım yani. yine de anne bağımlısı işte. :) hayaller güzeldir. inşallah bizde ki gibi olmaz ama rahat bırakır seni
Ben de biraz once 1 top dondurma yedim. Aslinda daha fazla yerdim ama buraya geldigimden beri sabahlari recel yiyorum. O yuzden tatli hakkimi hafif tuttumKizlar su an cok mutluyum ara ogunumde trilece varditadi da enfesti kesinlikle. Haftada 1 gun 1 ara ogunde bu sekilde tatli kek vs geliyor ve cook mutlu ediyor tatlimi da yiyerek zayiflarsam daha ne isterim
Valla çok iyiKizlar su an cok mutluyum ara ogunumde trilece varditadi da enfesti kesinlikle. Haftada 1 gun 1 ara ogunde bu sekilde tatli kek vs geliyor ve cook mutlu ediyor tatlimi da yiyerek zayiflarsam daha ne isterim☺