bu arada sormayı unuttum 19,5 ayda 2 aydır mı oluyorsun regl. ben neden doğumdan sonra normal kanamadan sonra regl oldum acaba hemde hiç ara vermeden 90 gün. doktorum bazı kadınlarda olabiliyor normal dedi. 120 gün sürerse gel dedi. 90 gün sonra bitti 1 hafta ara verdi ve yine 6 gün adet oldum sonra normal ay ay olmaya devam ettim.Valla çok doğru. Şimdi 19,5 aylık oldu. Ve full kucak istiyor. Sokakta istemiyor ama. Doğduğundan beri hep kendi yatağında yatmıştı. Ben istesemde benle uyumazdı. Şimdi beraber uyuyoruz. Çok güzel duyguymuş. Ama kocadan ayrı kaldık bu sefer.Çocukları anlamak zor.
Yok ben o kişi değilimbu arada sormayı unuttum 19,5 ayda 2 aydır mı oluyorsun regl. ben neden doğumdan sonra normal kanamadan sonra regl oldum acaba hemde hiç ara vermeden 90 gün. doktorum bazı kadınlarda olabiliyor normal dedi. 120 gün sürerse gel dedi. 90 gün sonra bitti 1 hafta ara verdi ve yine 6 gün adet oldum sonra normal ay ay olmaya devam ettim.
7,5 aylikBir dönem o şekilde kuala gibi yapışık oluyorlar cnm ama bir dönem de geliyor anne dışında herkesi istiyorlar. o da koyuyor çok inan. bunlar hep geçiş süreçleri. ben de yaşadım hepsini zamanında 2 yaşa geldiklerinde karakterleri oturuyor ve kime nasıl davranması gerektiğini biliyorlar. yürümeye başladıklarında kesinlikle dokundurtmuyorlar kendilerine kucaktan kurtuluyorsun. sonra yürümeyi düzelttiklerinde tekrar bi kucak sevdası başlıyor bu sefer sen yürüyorsun kucak olmaz demeye başladığında ağlama krizleri arkasından geliyor vs vs. biz 4 yaşındayız artık haftaya doğum günümüz var. herşeye kendi karar verdiği bir süreçteyiz çok zorluyor bizi değişik işler güçler işte napcan :)
Bebeğin kaç aylık. 2 aydır regl oluyorsan daha 1 yaşında yok sanırım.
ben doğum yaptığım günden itibaren aralıksız 90 gün yani bebeğim 3 aylık olana kadar kanama gördüm. sonra aylık regl olmaya devam ettim. emziremedim vs. regl olmamak ne demek unuttum yani :) sadece 9 ay hamilelikte olmadım. sonra doğumdan sonra full çektim ben.
Ben oğlumun odasını 4 aylıkken ayırdım öyle alıştığı için başka yerde yatamaz şimdi sıpa o derece sevdi odasını ❤yaaa öyle işte. bizim ki 2 yaşına kadar benle uyudu. inanmazsın örneğin bu gece yalnız uyuyacağı ilk gece olacak. Akşam yattık uyumaya uyudu yanından kalktım ve sabaha kadar uyanmadı. 4 yaşında hala yalnız uyuyor ama 5 6 aydır geceleri yine çağırmaya başladı. en geç 2 yaşından sonra odasını ayırmaya bak cnm çünkü akılları erdikçe o süreç zorlaşıyor. eltim kızı 9 yaşında hala birlikte uyuyorlar koca kızı kandıramıyor utanmıyor musun gibi ağır konuşmalar bile yapılıyor tınlamıyor hiç banane babam ayrı uyusun annemden ayrılamam diyor. demem o ki odasını ayır muhakkak cnm
Kusura bakmayin cok aksattimkucuk bir depresyona girmistim, su an astigimi dusunsemde hala cok gerginim. Oglum artik birakmiyor beni surekli kucahimda olmak istiyor. Bu bir yndan cok hosuma gidiyor ama diger yandan hic bir isimi yapamiyorum. Oysa onun kucagima geldigindeki heyecani ve mutlugu cok guzel.
diyet ara ara biraksamda devam ettim ama el bilegimi sakatlamistim spora ara verdim. Muhtemelen inceldigim yerden tekrar kalinlastimBugun tekrae basladim vebirazcik yuzum tuttu yazmaya.
Bu arada iki aydir regl oluyorum bu da cok koydu. Aslinda regl olmaya bile hic hazir degilmisim. Pma donemim bu kadar agir gecmezdi cok fena su an. Gerginlik stres uykusuzluk... icinizi kararttim
Kabul ederseniz kaldigimiz yerden devam edelim ☺
Cok az ya.doyuyor musun.nasil idare ediyorsun☺Ara;
Patlamis misir
Aksam;
Dalyan kofte
2 yemek kasigi tam bugday unlu eriste
Cacik
Ve yarim haslanmis misir
Cok az ya.doyuyor musun.nasil idare ediyorsun☺
Evet ben de tok yatarsam kilo veremiyorum.açligi hissetmek gerekIyi canim idare ediyorum. Aciktigim zamanlar oluyor tabi ama acikmadan kilo veremeyecegim gibi. Bir tek bugun sutumun biraz azaldigini hissettim. Sanki resmen emzirdikce bana zayiflama yuzu yok ya...
Canım sen yarın eksinin kralını göreceksin inşallahSabah;
1 mini domates
1 salatalik
Yarim dilim kadar tam bugday ekmegi
1 minik dilim peynir
2 yesil 2 siyah zeytin
Corekotlu omlet
Cay
Ogle daha yemedim birazdan yiyecegim onda da menum sebze graten ve nohutlu salata.
+
Hiphop tabata yapildiaksama da gecen attigim egzersizleri yaparim. Tabata oncesi midem baya kazinmisti 1 hurma yedim.
Canım sen yarın eksinin kralını göreceksin inşallah