Ay yemin ederim ej iyisini yapmissin hatta dunyanin en guzwl seyi
Hoşbuldum teşekkür ederimNasıl yapıyoruz yediklerimizi mi yazıyoruz spor yapamıyorum Leslie başlamıştım ama oğlum emeklemeyi geçti ayaklandı her yerden tutunup kalkıyor sporum yarıda kalıyor bıraktım
8ay olacağız yakında mama sandalyesi yemek hazırlarken falan kısa süreliğine koyuyorum ama ağlmaya başlıyor artık oyun parkı halısı işe yaramıyor maalesef sürekli tv ünitesi buzdolabı fırın oralara tırmanmaya çalışıyorsaol canım inceledim. Örnek menüleri çok güzel. Azcık kopya çekebilirim
Hoşgeldin. Bebeğin kaç aylık? O dönemde oyun parkı veya mama sandalyesi iş görüyor. İçibe koy sporunu yap ohh
1.58 boy 63.3 bu sabah ki kilom canım hedef ilk 55 ama asıl hedef 52Evet canim yediklerimizi sporlarimizi yaziyoruz. Her cuma gunu tarti gunumuz. Senin boy kilo ne durumda?
Ya hiç duymadım çok iyi oldu söylediğin. Son 1 aydır en az 12bin en çok 16 bin oldum ondan önce de 10 bin civarındaydı hepKızlar akıllı saatiniz varsa adımlarınızı helpstepse bağışlayabilirsiniz her gün.
Tabi telefonuyla da adım sayan olursa o da olur. Google fit üzerinden adım aktarılıyor zaten. Para yerine geçiyor adımlar.
İnsan mutlu oluyor hem de sağlıklı :) şimdiden Allah razı olsun yardımların için :)Ya hiç duymadım çok iyi oldu söylediğin. Son 1 aydır en az 12bin en çok 16 bin oldum ondan önce de 10 bin civarındaydı hep
Hosgeldin. Tahilli kahvenin markasi nedir? Gercekten tok tutuyor mu.oyle duymustum1.58 boy 63.3 bu sabah ki kilom canım hedef ilk 55 ama asıl hedef 52
Bugün yediklerim ;
Sabah 09:00 - Tahıllı kahve + 1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı
Kahvaltı: 11:00 - 2 incir + 1 avuç kuru dut + 1 hurma + 2 ymk kaşığı yulaf + 1.5-2 bardak kadar süt + yarım muz+ tarçın
Öğle:15.00 - 2 haşlanmış yumurta + 1 kase marul +çeyrek Demet dereotu+ 1 salatalık + 5 yeşil zeytin+ 1 dilim beyaz peynir
Ara: 1 maden suyu + 1 tatlı kaşığı karadut özü + 3 ad. N**** (Siyahi) bisküvi
Akşam: 19:30- 5 minik fırın but + 2-3 çatal patates fırın + 1 dilim çavdar ekmeği+ 1 kase cacık
Su:2.5 lt 3e tamamlayacağım
Farmasi canım tok tuttuğunu hissediyorum içerisinde 1 tatlı kaşığı da Hindistan cevizi yağı ekliyorum sevdim ben günde 1 kere emziren anneler içebiliyormuş sabah kullanıyorum hakkımıHosgeldin. Tahilli kahvenin markasi nedir? Gercekten tok tutuyor mu.oyle duymustum
Kızlar, ofiste ki benimle birlikte aralıklı orucu yapan abla, kurabiye yapmış. Bir tane az önce Türk kahvesi ile yedim. inanılmaz ilk kez yedim böyle bir tat. Tarifi de istedim. Bence gayet formu korumak için sağlıklı. Arada bir yapılabilecek bir tarif sizce nasıl bir bakabilir misiniz?
1 adet muz
100 gr ceviz
100 gr badem (yoksa cevizi fazla koy dedi ya da fındık)
1 tatlı kaşığı tarçın
1 su bardağı yulaf
1 tatlı kaşığı bal (muz olgunsa bal koyma çok tatlı olur dedi)
Muz çatalla eziliyor. Muz derin bir kaba alınıyor. Üzerine yulaf eklenip karıştırılıyor. Sonra bal, tarçın, çerezler ekleniyor. (Çerezleri biraz ez dedi) Oluşan karışımdan yemek kaşığı ile şekil verilip yağlı kağıt üzerine koyulup önceden ısıtılmış 175 derece fırında 15-20 dk pişiriliyor. Fırından fırına değişiyor pişirme süresi takip edersin dedi. Sanki dışarıdan, bir fırından satın alınmış kurabiye gibiydi.
Hafta sonu deneyeceğim.
Kalori hesabi yapiyor musunuz? Ben dogru bulmuyorum. Kek tatli yiyip gunluk kalorim dolmadi demek kilo verdirmez. O rafine seker yine göbekte yag olarak birikiyor. Ustelik karin da doyurmuyor
Karatay diyetini yapmaya calisiyorum. Bana daha manikli geliyor. Glisemik endeksi düşük saglikli yiyecekleri doyana kadar ye. Cok basit bir felsefesi var.
Gunde hem meyve hem kuru meyve hem bitter cikolata yendigini görüyorum. Hem karnimiz doymuyor hem de kilo verilmiyor boyle. Eger kilo veremediginizi dusunuyorsaniz gun icinde cok fazla dogal ya da yapay seker tuketiyorsunuz demektir. Sekerin her turlusu yag olarak birikiyor gobege basene bacaga cunku kan sekeri hizli cikiyor dusuyor ac hissediyoruz. Vücut aciktikca daha cok yemek istiyor ama diyetteyiz diye yemek vermiyoruz. Vucut kitliktayiz saniyor yagi yakmak yerine depoluyor. Elimden geldigince ve kendi anladigimca aciklamaya çalıştım
Alintilayarak yazmak istemedim yanlis anlaşılma olmasin diye
Ben kalori hesabı yapanlardanım. Dediğin şekilde beslendiğim de oldu. Full sağlıklı bir gün geçirdiğimde 7 kilo verdim. Gayet memnunum. Aç da hissetmedim. Porsiyonları küçük tuttuğum için midem zaten çok küçüldü.Kalori hesabi yapiyor musunuz? Ben dogru bulmuyorum. Kek tatli yiyip gunluk kalorim dolmadi demek kilo verdirmez. O rafine seker yine göbekte yag olarak birikiyor. Ustelik karin da doyurmuyor
Karatay diyetini yapmaya calisiyorum. Bana daha manikli geliyor. Glisemik endeksi düşük saglikli yiyecekleri doyana kadar ye. Cok basit bir felsefesi var.
Gunde hem meyve hem kuru meyve hem bitter cikolata yendigini görüyorum. Hem karnimiz doymuyor hem de kilo verilmiyor boyle. Eger kilo veremediginizi dusunuyorsaniz gun icinde cok fazla dogal ya da yapay seker tuketiyorsunuz demektir. Sekerin her turlusu yag olarak birikiyor gobege basene bacaga cunku kan sekeri hizli cikiyor dusuyor ac hissediyoruz. Vücut aciktikca daha cok yemek istiyor ama diyetteyiz diye yemek vermiyoruz. Vucut kitliktayiz saniyor yagi yakmak yerine depoluyor. Elimden geldigince ve kendi anladigimca aciklamaya çalıştım
Muz olgunlaşmamış ise koyun yazıyor. ben olgunlaşmış muz ile yapacağım. Köyde dayımlar arıcılık ile uğraşıyor. Saf bal üretiyorlar. Tamamen köy halkı falan alıyor öyle dışarı satışı yok. kendilerince. kesinlikle saf baldır. şekerlenme yapmaz, Tereyağı gibi kışın donan bir bal. yani balı dışarıdan hiç aldığımız yok. ama bal zaten koymayacaktım.Ben bundan yapmıştım cok lezzetli oluyor. Ama icin bal koymadim. Balda da seker var. Dogal olsa bile isinip pismemesi gerekir böyle şeylerin
Ben icine kuruyemis haric kuru uzum de koymustum
Ilk yaptigimda yulaflar kuru kalmisti. İkincisinde biraz pisirip yaptim daha yumusak olmustu
Ben kalori hesabı eskiden yapardım artık ne yemem gerektiğini bildiğim için hiç hesaplamıyorum. Abur cubur eve girmiyorsa bütün aile kilo veriyor. Biz ailecek abur cubur yemediğimiz için rahatım. oğlum için dolapta tabi ki bir kaç paket bisküvi çubuk kıraker, buz dolabında pingui ve süt dilimi var. çocuk neticede. meyve suları kesinlikle tüketilmiyor evde. direkt meyve yenir. sağlıklı yağ içeren çerez alınır. Tabi çeşit bol almayız o zaman da kalorisi gerçekten yükseliyor yerken :) ceviz ve fındıkçıyız biz ailecek :)Kalori hesabi yapiyor musunuz? Ben dogru bulmuyorum. Kek tatli yiyip gunluk kalorim dolmadi demek kilo verdirmez. O rafine seker yine göbekte yag olarak birikiyor. Ustelik karin da doyurmuyor