Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Aksam yemegi;

1 tabak kiymali bezelye yemegi
4 kasik yogurt

Yemekten 1 saat once falan 2 erik 4 5 kiraz yedim. Insallah gunu boyle kapatmak istiyorum belki cok az meyve yerim sadece.

Canım kan değerlerin için çok üzüldüm. Hemen toparlarsın merak etme. Verdiğin kiloya hayran kaldım. Maşallah buralarda ol. Gitmene üzüldüm valla

Ben normalde ya süzme ya top peynir yiyorum. Bugün anneme geldim. Reçel 5-6 aydır yemiyorum. Rafine şeker tüketmiyorum. Günlük 1 dilim ekmek ya yerim ya yemem. Toplam 6,5 kg verdim Şubat ortasından bu yana. Normalde 1500 kal. Aşmıyorum.

Bugun aralıklı orucun ilk gunuydu ve hic zorlanmadim. Sabah 10.00da az sutlu bir kahve ictim. Ilk ogunum 13.00da 2 haslanmis yumurta, 1 yemek kasigi lor, 1 kk suzme peynir, 10 zeytin, 1 dilim tam bugday ekmegi, domates, salatalik, cay ve bir cay kasigi findik ezmesi
16.00da bir avuc cig findik ve bir kase siyah dut
17.30da bir tane muz
19.30da yarim kase mercimek corbasi, 4 kasik bulgur pilavı, 3 Kofte kadar haslanmis hindi eti ve bir kase yogurt yedim
Bugun biraz temizlik yaptigim icin agir spor yapmaya halim kalmadi ama esimle disarda 30-40 dk kadar yuruyus yaptik.

Merhaba kızlar bugün menüm
Sabah
1 yumurta ile sucuklu yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates salatalık

Öğlen
Izgara tavuk avucum kadar lavaş

Ara
2 ceviz 1 kayısı

Akşam
Ev yapımı hamburger
10 tane kadar patates kızartması

Çayın yanında yarım halka tatlısı yedim
Bugün biraz fazla yedim

Günaydın kızlar.

Dün akşam yemek yemedim canım istemedi hiç. dolaptan 3 adet aç bitir sosislerden yedim sadece. Dün öğlen yemeğiyle hala duruyorum.
1,5 saat egzersiz yaptım.

Sabah 1 kupa nescafe, 1 galete çubuk yedim.

Öğlen Taze fasülye, yoğurt yiyeceğim.

Ara öğün yanımda birşey yok ama galeta çubukları var. 1 tane yerim belki.

Akşam: annem ızgara köfte yapacakmış. 2 tane köfte yiyeceğim sadece.

1,5 saat egzersiz. Artık amacım kilo vermek yerine yağlarımı kasa çevirmek. Anlaşılan 60'ın altına düşemeyeceğim.

Kilonun 60 olmasi onemli degil canim, dedigin gibi kasa cevirip fit gorunebilirsin.

Kilonun 60 olmasi onemli degil canim, dedigin gibi kasa cevirip fit gorunebilirsin.
inşallah öyle yapcam. göbek için de sarkan derimi ileriki doğumdan sonra (allah kısmet ederse eğer) gerdireceğim. 21 gündür spor yapıyorum. bacaklarımda ki kaslar elimle dokununca hissetmeye başladım gibi :) bisiklet çok işe yarıyor bacak için özellikle. aynı şekilde kollar için de.

Super boyle devam et. Pes etmiyoruz

Kizlar psikolojik mi bilmiyorum ama acikmiyorum. 1.30da ilk ogunumu yedim. Sonrasinda bir sade kahve ictim. Aradan 3 saat gecti ve ben hala tokum. Su ana kadar ara ogun yapmam gerekirdi ama canim hicbir sey istemiyor. Simdi aksam yemegini hazirladim, firina koydum ama buyuk ihtimal 6dan once yemem. Sanirim bu aralıklı oruc insani gercekten terbiye ediyor

evet. öyle oluyordur. Sanki oruçluymuşsun da yemek yememen gerekiyor gibi vücut kendini odaklıyor. Su içiyor musun peki yemek yemediğin o saat diliminde. yoksa su da belli bir zamanda mı içiliyor. Annem limon dilimli su içiyordu.

Teff tohumlu bi çay var. marka vermek yasak sanırım o yüzden belirtmiyorum. iş yerinde ki arkadaşım 2 haftadır içiyor sabahları yemekten 1 saat önce. 2 haftada 3 kilo verdim dedi. tabi ki yemek konusunu bozmadan. arkadaşım da öğlen yemek yiyor ve akşam en geç 7 de yiyormuş eve gidince prosiyonlarını 3/1'e düşürmüş. bu çayın en önemli özelliği ödem attırması. ben de kilo çin değil de ödem için deneyeceğim. arkadaş 80 kilo o yüzden çok çabuk kilo verebiliyor fazlalığı var çünkü. 77 kilo oldum dedi bu sabah bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…