- 21 Nisan 2018
- 8.117
- 30.166
- 36
Ben firsat bulup tarti alamadim hala gun icinde bi eczanede falan tartilip bildiririm.Hanimlar yarin tarti olcumumuz var. Kahvaltidan once tartilip bildirmeyi unutmayalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben firsat bulup tarti alamadim hala gun icinde bi eczanede falan tartilip bildiririm.Hanimlar yarin tarti olcumumuz var. Kahvaltidan once tartilip bildirmeyi unutmayalim
Ben firsat bulup tarti alamadim hala gun icinde bi eczanede falan tartilip bildiririm.
Ben bugun hic bir sey yemedim de icmedim de. Su ictim sadece. Zorunluluktan bir tabak bezelye bir kase yogurt yedim. O kadar.
Bir tabak onun hatrinaydi Kucuk bir depresyon sanirim bu da gecer.Neyin var Axelia? Boyle yapma sana bagli bir canli var...
Bir tabak onun hatrinaydi ☺ Kucuk bir depresyon sanirim bu da gecer.
Boyle az yedigin vakitler sutun azalmiyor mu? Benim etkileniyorAksam ogunu olarak bir kase yogurt yulaf muz karisimi yedim
İlk 3 ayda evetama sonra terbiye olunca etkilenmiyor.Boyle az yedigin vakitler sutun azalmiyor mu? Benim etkileniyor
Aslinda az yemiyorum. Karnim doyana kadar yiyorum. Sadece abur cubur tuketneneye calisiyorunm.Boyle az yedigin vakitler sutun azalmiyor mu? Benim etkileniyor
160cm
Kastan artıyor olabilirsin canım. Ben diyetisyene giderken bazen spora ağırlık verdiğimde öyle oluyordu. 1 kg yağdan verip kas aldığım olmuştu. Zaten incelmeden anlarsın kas oranı arttığını vbGunaydin herkese.
Tarti sonucu: 81.7 kilolar cok inatci resmen hafta icinde tartildigimda 79.9 gormustum ve sevinmistim cok. Anlamadim niye boyle dengesiz. Yaptigim pilates tartiya cok yansimiyor ama bolgesel olarak inceltiyor. Artik incelelim de tarti yavas gitsin napalim. En azindan almadim ona sevineyim ve yeni haftaya daha gayretli olalim salmak yok