Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Günaydın güzel anneler
Geçen hafta Cuma 79,1
Bu sabah 78,6
Fark:500 gr
Almadığıma ve biraz da olsa verdiğime sevindim. Bugün bebeğim bir aylık oldu şükür.
Haftasonu korse almayı ve güneşli havalarda yürümeye başlamayı düşünüyorum

Eklentiler

• 262EE136-0D85-4883-A3FA-BC09851E0662.jpeg
    262EE136-0D85-4883-A3FA-BC09851E0662.jpeg
    72,2 KB · Görüntüleme: 37
Gunaydin herkese.

Tarti sonucu: 81.7 kilolar cok inatci resmen :KK43: hafta icinde tartildigimda 79.9 gormustum ve sevinmistim cok. Anlamadim niye boyle dengesiz. Yaptigim pilates tartiya cok yansimiyor ama bolgesel olarak inceltiyor. Artik incelelim de tarti yavas gitsin napalim. En azindan almadim ona sevineyim 🤷‍♀️ ve yeni haftaya daha gayretli olalim salmak yok 💪

Gunaydin herkese.

Tarti sonucu: 81.7 kilolar cok inatci resmen :KK43: hafta icinde tartildigimda 79.9 gormustum ve sevinmistim cok. Anlamadim niye boyle dengesiz. Yaptigim pilates tartiya cok yansimiyor ama bolgesel olarak inceltiyor. Artik incelelim de tarti yavas gitsin napalim. En azindan almadim ona sevineyim 🤷‍♀️ ve yeni haftaya daha gayretli olalim salmak yok 💪
Kastan artıyor olabilirsin canım. Ben diyetisyene giderken bazen spora ağırlık verdiğimde öyle oluyordu. 1 kg yağdan verip kas aldığım olmuştu. Zaten incelmeden anlarsın kas oranı arttığını vb

Kızlar ben halen annemdeyim, akşama evime geçeceğim. Yarın sabah tartılıp yazayım. Gerçi annemde kilo almış olabilirim. 🤦‍♀️
Göbeğimi hiç beğenmiyorum, sanki orada hiç kas kalmamış gibi. Mekik çekeyim diyorum, yattığım yerden kaldıramıyorum kendimi. Ne olacak böyle 💆‍♀️ Korse alsam işe yarar mı?

X