Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Hiç Ama sürekli temizlik de yapamıyorum. Neyseki eşim hiç takmıyor. Tek takan benim. Ama yapacak güç bırakmıyor çocuk. 2 gündür temizlik yapıyorum. Yarın yer süpürüp sileceğim ve noktalayacağım. Banyoyu ve küçük tuvaleti evlendiğimizden beri eşim siler temizler. Evlenmeden öyle anlaştık.

Yulafli kurabiye fena olmamis. Iki tane yedim. Oglen izgara tavuk, 2 kasik bulgur pilavi, bir dilim ekmek kadar pide, ayran
Aksam 2 kepce yayla corbasi, izgara tavuk gogsu
Gun icinde bir tane sekersiz turk kahvesi ictim.
20 dk leslie ve biraz da karin egzersizi yaptim.

Ben çalışırken de şu an ücretsizdeyken de kendim yapıyorum.İki kez çağırdım taşınacağım boş evi temizlesin diye.Duşakabini kırıp gitti sağolsun ve içime de sinmiyor başkasının temizlediği ev.İkinci boş evi temizleyen iyiydi ama uzakta hızlı bitti temizlik maceram.Ben uyuttukça ya da yanımda dururken yapıyorum.Cam kapı duvar sorun olmadı.Babasına bırakmama gerek kalmadı

Ne guzel vallahi benimki yardimci olmaya calisiyor ama bi yere kadar

Anladim canim valla ben sana bisey diimmi kendinin degerini bil boaver biz robot degiliz her yere yetisicez... Yapavbildugin kadar yap yapamadigini parayla artik

Ya nen yetisemiyorum gercekten bi yeri temizliyorum bes saniye icinde kirleniyo hadi temizle bu aefer naska yer yani ev hic adam akilli temi toplu durmuyo ve sinir hastasi olucam her yer temiz olshn istiyorum olmuyo olmuyo... ( lindalinda ya yazdihim mesajla celisiyorum suan farkindayim) yeni evliyken her hafta cam silerdim o temizligi ozluyorum kesinlikle yetisemiyorjm deli oluyorum. Ev surekli daginik olur mu ya hemen dagiliyo

Hanımlar meslekleriniz neler merak ettim? Ben öğretmenim ama çalışmıyorum.
Öğretmenim ama 2013 yılında kızım otizm tanısı alınca meb den istifa ettim. Bir buçuk yıl sonra başka sektörde çalışmaya başladım 2 yıldır da çalışmıyorum kendi isteğim ve eşimin desteği ile. Matematik ve Fen bilgisi çift alan mezunuyum ama İngilizce okuduğum için İngilizce öğretmeni sertifikam var. Şimdi de özel eğitim öğretmenliği okuyorum kızım için. 3. Sınıf bitti bile. Ayrıca yurt dışında yüksek lisansa devam ediyorum matematik alanında. Bundan sonra da eczacılık okumayı düşünüyorum keyfine

Sabah:
2 yumurta
Peynir
1 tam bugday
1 tatli kasg bal
5-6 zeytin

Ogle:
3 dilim karpuz
4 yk yulaftan smoothie

Aksam:
Yumurtali jambonlu pirasa

İzlenim:
Giderek depresyona firdigimi hissediyorum ewin icinde... Bu sefer ciddi
Aman dikkat et canım stres hemen vücudu savunma moduna sokuyor yani kilo vermek de zorlaşıyor. Ben bu hafta hep müzik filan dinledim çoktandır hiç bir şey dinlemiyordum. Kendine iyi gelecek bir şey bulmaya çalış. Sosyal medyadan uzaklaş istersen

Kocaman bir alkisi hak ettin. Tebrikler

Kocaman bir alkisi hak ettin. Tebrikler
Konuma bakabilirsiniz bu arada

Ben de haftada 1 yarim gun aliyordum coronadan once. Ama utu yapmiyor. Vakit de olmaz benim ev cok buyuk. Supur sil banyolar balkon ve mutfak dolaplarini disindan aliyordu. Simdi almiyorum ama ev perisan halde. Mumkun degil hepsine yetisemiyorum. Bazen öbek öbek toz çıkıyo esim de yogun calisiyo cocugu ona kilitleyemem. Biraz durulsun ortalik da bayramdan sonra tekrar baslicam insallah.
Bebegin ne kadarlik, ne zaman basladin calismaya? Ben seneye de calismak istemiyorum bu sene cok iyi geldi ama bakalim kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…