- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.469
- 158
HiçSelam kizlar. Sizlere bi sey soracagim. Normal yasantim cok hareketsiz is yerinde de masa başı calisiyorum. Haftasonlarim tatil. Haftada 1 eve yardimci bayan aliyorum her yeri silip supurup banyo wc balkonlar camasir ütü halledip gidiyordu. Neysem bebek dogdu corona cikti derken almamaya başladım. 100 tl yarim gun. Normalde ben yemek disinda evde pek bi seye dokunmuyorum. Bu hafta tekrar cagirdim yapti bi güzel saolsun. Memnunum da kendi elim gibi yapiyor.
Acaba dedim bundan sonra kendim mi yapsam tek tek yormadan. Hem hayatima bi hareket gelir hem de ev sürekli temiz ve düzenli olur. Yoksa ev temizligi ile kendimi yormayayim mi. Ben her gun 1 oda silip supursem en fazla 20 dakikami alir. Bebise o sira babasi bakar. Sizler ne kadarda bi yardimci aliyorsunuz evlerinize?
Evet. Alt değiştirmeyi de öğrendi. Eşim çok yardımcı oluyor. Çocuğu o yıkar ben banyodan alıp kurular giydiririm mesela. Yemek yaparken de o bakıyor. Ama artık bakamıcak. İş yerine dönmesi için çağırdılar. Ayvayı yedim.
Sağol canım benimOy minnoş daha.
19 aylıkNe kadarlik cocugun
Ben çalışırken de şu an ücretsizdeyken de kendim yapıyorum.İki kez çağırdım taşınacağım boş evi temizlesin diye.Duşakabini kırıp gitti sağolsunSelam kizlar. Sizlere bi sey soracagim. Normal yasantim cok hareketsiz is yerinde de masa başı calisiyorum. Haftasonlarim tatil. Haftada 1 eve yardimci bayan aliyorum her yeri silip supurup banyo wc balkonlar camasir ütü halledip gidiyordu. Neysem bebek dogdu corona cikti derken almamaya başladım. 100 tl yarim gun. Normalde ben yemek disinda evde pek bi seye dokunmuyorum. Bu hafta tekrar cagirdim yapti bi güzel saolsun. Memnunum da kendi elim gibi yapiyor.
Acaba dedim bundan sonra kendim mi yapsam tek tek yormadan. Hem hayatima bi hareket gelir hem de ev sürekli temiz ve düzenli olur. Yoksa ev temizligi ile kendimi yormayayim mi. Ben her gun 1 oda silip supursem en fazla 20 dakikami alir. Bebise o sira babasi bakar. Sizler ne kadarda bi yardimci aliyorsunuz evlerinize?
Ben de ogretmenim. Salgindan once ise donmustum ama su an mecburen evdeyimHanımlar meslekleriniz neler merak ettim? Ben öğretmenim ama çalışmıyorum.
Sağlıkçıyım.Hanımlar meslekleriniz neler merak ettim? Ben öğretmenim ama çalışmıyorum.
Ne guzel vallahi benimki yardimci olmaya calisiyor ama bi yere kadarEvet. Alt değiştirmeyi de öğrendi. Eşim çok yardımcı oluyor. Çocuğu o yıkar ben banyodan alıp kurular giydiririm mesela. Yemek yaparken de o bakıyor. Ama artık bakamıcak. İş yerine dönmesi için çağırdılar. Ayvayı yedim.
Anladim canim valla ben sana bisey diimmi kendinin degerini bil boaver biz robot degiliz her yere yetisicez... Yapavbildugin kadar yap yapamadigini parayla artikYok bakici sadece cocuga bakacak oyle anlastik. Yani bi sey yapmasini istemiyorum. Benim cocugum orda aglarken nasil gidip orda ütü yemek falan yapacak ki. Uykulari kesik kesik hep surekli sallamak ya da emzik vermek gerekiyor.1200 tl ye anlastik sadece bebek diye. Ay ne bilim ya amann.
Su an asiri duygusalim. Keske güçlü kuvvetli olsaydim da her işe her seye yetisebilen biri olsaydim ama olmuyor malesef. Kilo vermem de durdu yemeye basladim eskisi gibi.
Ya nen yetisemiyorum gercekten bi yeri temizliyorum bes saniye icinde kirleniyo hadi temizle bu aefer naska yer yani ev hic adam akilli temi toplu durmuyo ve sinir hastasi olucam her yer temiz olshn istiyorum olmuyo olmuyo... (Ben çalışırken de şu an ücretsizdeyken de kendim yapıyorum.İki kez çağırdım taşınacağım boş evi temizlesin diye.Duşakabini kırıp gitti sağolsunve içime de sinmiyor başkasının temizlediği ev.İkinci boş evi temizleyen iyiydi ama uzakta hızlı bitti temizlik maceram.Ben uyuttukça ya da yanımda dururken yapıyorum.Cam kapı duvar sorun olmadı.Babasına bırakmama gerek kalmadı
Öğretmenim ama 2013 yılında kızım otizm tanısı alınca meb den istifa ettim. Bir buçuk yıl sonra başka sektörde çalışmaya başladım 2 yıldır da çalışmıyorum kendi isteğim ve eşimin desteği ile. Matematik ve Fen bilgisi çift alan mezunuyum ama İngilizce okuduğum için İngilizce öğretmeni sertifikam var. Şimdi de özel eğitim öğretmenliği okuyorum kızım için. 3. Sınıf bitti bile. Ayrıca yurt dışında yüksek lisansa devam ediyorum matematik alanında. Bundan sonra da eczacılık okumayı düşünüyorum keyfineHanımlar meslekleriniz neler merak ettim? Ben öğretmenim ama çalışmıyorum.
Aman dikkat et canım stres hemen vücudu savunma moduna sokuyor yani kilo vermek de zorlaşıyor. Ben bu hafta hep müzik filan dinledim çoktandır hiç bir şey dinlemiyordum. Kendine iyi gelecek bir şey bulmaya çalış. Sosyal medyadan uzaklaş istersenSabah:
2 yumurta
Peynir
1 tam bugday
1 tatli kasg bal
5-6 zeytin
Ogle:
3 dilim karpuz
4 yk yulaftan smoothie
Aksam:
Yumurtali jambonlu pirasa
İzlenim:
Giderek depresyona firdigimi hissediyorum ewin icinde... Bu sefer ciddi
Kocaman bir alkisi hak ettin. TebriklerÖğretmenim ama 2013 yılında kızım otizm tanısı alınca meb den istifa ettim. Bir buçuk yıl sonra başka sektörde çalışmaya başladım 2 yıldır da çalışmıyorum kendi isteğim ve eşimin desteği ile. Matematik ve Fen bilgisi çift alan mezunuyum ama İngilizce okuduğum için İngilizce öğretmeni sertifikam var. Şimdi de özel eğitim öğretmenliği okuyorum kızım için. 3. Sınıf bitti bile. Ayrıca yurt dışında yüksek lisansa devam ediyorum matematik alanında. Bundan sonra da eczacılık okumayı düşünüyorum keyfine
Konuma bakabilirsiniz bu aradaKocaman bir alkisi hak ettin. Tebrikler
Ben de haftada 1 yarim gun aliyordum coronadan once. Ama utu yapmiyor. Vakit de olmaz benim ev cok buyuk. Supur sil banyolar balkon ve mutfak dolaplarini disindan aliyordu. Simdi almiyorum ama ev perisan halde. Mumkun degil hepsine yetisemiyorum. Bazen öbek öbek toz çıkıyoSelam kizlar. Sizlere bi sey soracagim. Normal yasantim cok hareketsiz is yerinde de masa başı calisiyorum. Haftasonlarim tatil. Haftada 1 eve yardimci bayan aliyorum her yeri silip supurup banyo wc balkonlar camasir ütü halledip gidiyordu. Neysem bebek dogdu corona cikti derken almamaya başladım. 100 tl yarim gun. Normalde ben yemek disinda evde pek bi seye dokunmuyorum. Bu hafta tekrar cagirdim yapti bi güzel saolsun. Memnunum da kendi elim gibi yapiyor.
Ben de ogretmenimHanımlar meslekleriniz neler merak ettim? Ben öğretmenim ama çalışmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?