- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.469
- 158
Hiç Ama sürekli temizlik de yapamıyorum. Neyseki eşim hiç takmıyor. Tek takan benim. Ama yapacak güç bırakmıyor çocuk. 2 gündür temizlik yapıyorum. Yarın yer süpürüp sileceğim ve noktalayacağım. Banyoyu ve küçük tuvaleti evlendiğimizden beri eşim siler temizler. Evlenmeden öyle anlaştık.Selam kizlar. Sizlere bi sey soracagim. Normal yasantim cok hareketsiz is yerinde de masa başı calisiyorum. Haftasonlarim tatil. Haftada 1 eve yardimci bayan aliyorum her yeri silip supurup banyo wc balkonlar camasir ütü halledip gidiyordu. Neysem bebek dogdu corona cikti derken almamaya başladım. 100 tl yarim gun. Normalde ben yemek disinda evde pek bi seye dokunmuyorum. Bu hafta tekrar cagirdim yapti bi güzel saolsun. Memnunum da kendi elim gibi yapiyor.
Acaba dedim bundan sonra kendim mi yapsam tek tek yormadan. Hem hayatima bi hareket gelir hem de ev sürekli temiz ve düzenli olur. Yoksa ev temizligi ile kendimi yormayayim mi. Ben her gun 1 oda silip supursem en fazla 20 dakikami alir. Bebise o sira babasi bakar. Sizler ne kadarda bi yardimci aliyorsunuz evlerinize?