- 14 Mayıs 2012
- 3.342
- 3.030
- 448
Tamam canım. Daha sık girmeye çalışıyorumCanim sorun degil tabi daha yakindan taniyip daha aktif olmani isteriz ama ne kadar girebilirsen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım. Daha sık girmeye çalışıyorumCanim sorun degil tabi daha yakindan taniyip daha aktif olmani isteriz ama ne kadar girebilirsen
CCanım o zaman bir an önce online terapi al. Hatta korona çıktığında Türk tabipler birliği ve Türk psikologlar Derneği ücretsiz seans vereceklerini söylediler bir bak istersen. Bu ruh hali seni çok yorar üzer. Hem bebek de etkilenir. Okuyabilirsen sekine ve Yasin oku bir de kalbin ferahlasın
Zaten 2-3 hafta daha boyle devam ederse yani coronanin etkiler azalip disari c ikmaya basladigimda da boyle olursa yardim alicamCanım o zaman bir an önce online terapi al. Hatta korona çıktığında Türk tabipler birliği ve Türk psikologlar Derneği ücretsiz seans vereceklerini söylediler bir bak istersen. Bu ruh hali seni çok yorar üzer. Hem bebek de etkilenir. Okuyabilirsen sekine ve Yasin oku bir de kalbin ferahlasın
Kizlar aranizda kapsül kahve makinasi kullanan var mi. Varsa hangi marka tercih edioebilir. Istedigim kahve turu latte cappuccino tarzi yogun olmayan kahveler. Önerebileceğiniz markalar var mi. Cok pahalıymis yaf bunlar.
Almaya deger mi sence. Ciddi fiyatları var ara ara gaza geliyorum aliyim diye. Bi taraftanda zatne istedigim zaman cafelere gidip icebiliyorum diye de düşünmüyor degilim.Tchibonun var bende bir ara cok kullaniyordum simdi turk kahvesi makinemi kullaniyorum.
Sakin yerden isitmsli alma bak adini bile duyunca tuylerim.diken diken oluyo... Bi arizalaniyo cozumu o kadsr zor oluyoki... İsittigi alt kata gidiyo en fazla.. beklwki ev isinsin alttaki sicaklik yayilsin yerdenKızlar bende bisey sorayın size ev almayı düşünüyorum sizce yerden ısıtmalı mı bakmalıyım yoksa petek olsun mu kararsızım
Almaya deger mi sence. Ciddi fiyatları var ara ara gaza geliyorum aliyim diye. Bi taraftanda zatne istedigim zaman cafelere gidip icebiliyorum diye de düşünmüyor degilim.
Onun yerine robot süpürge mi alsam acaba?
Birde elektirikli ocak kullanan var mi ondan da istiyorum ya sirf temizligi icin.
Tesekkur ederim canim. Fikirlerin icin. Evet kahve makinem arcelik telve var. Gayet memnunum kopugunden. Farkli bi sey denemek istedim sanirim bu ara evde dura dura neye saldiracagimi sasiriyorum inanki.Robot supurgeyi de ilk alanlardanim 3 4 yil once almistim daha turkiyede cok azdi nerdeyse zar zor bulmustum. Ilk aldigim zaman surekli kullanmistim. Su aralar surekli evde oldugum icin kullanasim yok. Sarjli supurgelerden almani tavsiye ederim. Kahve konusuna gelince de turk kahve makinen varsa yeter bence. Onun disinda da sut kopurtucu al istedigin kahveyi yapip uzerine kopugunu yap.
Tesekkur ederim canim. Fikirlerin icin. Evet kahve makinem arcelik telve var. Gayet memnunum kopugunden. Farkli bi sey denemek istedim sanirim bu ara evde dura dura neye saldiracagimi sasiriyorum inanki.
Sarjli süpürgem var dyson cok cok memnunum. Tek derdim kendi supurse beni yormasa mantigi. Ama eşim haftada bir yardimci bayani kesin aliyorsun diye diretince otekini almim o zaman ben.
Himm o kismi kötü o zaman ne anladim ben. Fikirlerin icin tekrar teşekkür ederim canımOyle kendi mukemmel supurmuyor acikcasi. Surekli takilabiliyor ozellikle halida. Surekli gidip pesinden duzeltiyorsun ve sen de isin icinde oluyorsun yani.
Himm o kismi kötü o zaman ne anladim ben. Fikirlerin icin tekrar teşekkür ederim canım
Tanıdığım 2 aile kullanıyor. Çok memnunlar. Halı üstünü de süpürüyormuş ayrıca. 2 aile de kedili. Xiaomi markası kullanıyorlar.
Tchibo var bende hocam memnunuz. Adet fiyatı 2tlyi geçmeye başladı sadece ona bozuluyorum. Bir sürü aroması var. İnternetten kahveciniz sitesinden alıyorum en ucuz orası geldi banaKizlar aranizda kapsül kahve makinasi kullanan var mi. Varsa hangi marka tercih edioebilir. Istedigim kahve turu latte cappuccino tarzi yogun olmayan kahveler. Önerebileceğiniz markalar var mi. Cok pahalıymis yaf bunlar.