• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Ya nen yetisemiyorum gercekten bi yeri temizliyorum bes saniye icinde kirleniyo hadi temizle bu aefer naska yer yani ev hic adam akilli temi toplu durmuyo ve sinir hastasi olucam her yer temiz olshn istiyorum olmuyo olmuyo... ( lindalinda lindalinda ya yazdihim mesajla celisiyorum suan farkindayim) yeni evliyken her hafta cam silerdim o temizligi ozluyorum kesinlikle yetisemiyorjm deli oluyorum. Ev surekli daginik olur mu ya hemen dagiliyo
Ilk cocukta kafayi yiyecek gibi olursun, 2.de sadece yemek olsun yeter dersin, 3.de yemek de yoksa disardan soyleruz moduna geciyosun😀

Öğretmenim ama 2013 yılında kızım otizm tanısı alınca meb den istifa ettim. Bir buçuk yıl sonra başka sektörde çalışmaya başladım 2 yıldır da çalışmıyorum kendi isteğim ve eşimin desteği ile. Matematik ve Fen bilgisi çift alan mezunuyum ama İngilizce okuduğum için İngilizce öğretmeni sertifikam var. Şimdi de özel eğitim öğretmenliği okuyorum kızım için. 3. Sınıf bitti bile. Ayrıca yurt dışında yüksek lisansa devam ediyorum matematik alanında. Bundan sonra da eczacılık okumayı düşünüyorum keyfine
Harikasin tebrik ederim. Kizina ve sana da hayat boyu Allah kolayligini versin insallah

Aman dikkat et canım stres hemen vücudu savunma moduna sokuyor yani kilo vermek de zorlaşıyor. Ben bu hafta hep müzik filan dinledim çoktandır hiç bir şey dinlemiyordum. Kendine iyi gelecek bir şey bulmaya çalış. Sosyal medyadan uzaklaş istersen
Sosyal medya hesaplarimi kapadim venim ruhuma suan hicbi sey iyi gelmiyo inan cabaliyorum dun sabah yalandan bi mutluluk geldi zorlamaylada yok yani olmuyo zorluyorum suan olmuho

Öğretmenim ama 2013 yılında kızım otizm tanısı alınca meb den istifa ettim. Bir buçuk yıl sonra başka sektörde çalışmaya başladım 2 yıldır da çalışmıyorum kendi isteğim ve eşimin desteği ile. Matematik ve Fen bilgisi çift alan mezunuyum ama İngilizce okuduğum için İngilizce öğretmeni sertifikam var. Şimdi de özel eğitim öğretmenliği okuyorum kızım için. 3. Sınıf bitti bile. Ayrıca yurt dışında yüksek lisansa devam ediyorum matematik alanında. Bundan sonra da eczacılık okumayı düşünüyorum keyfine
Helal olsun

Ilk cocukta kafayi yiyecek gibi olursun, 2.de sadece yemek olsun yeter dersin, 3.de yemek de yoksa disardan soyleruz moduna geciyosun😀
İnsallah ben o moda gelirim ya bide konu komsu var mi sende bilmiyorum kimae evime gelsin istemiyorum(korona olmadigi zaman dilimi) cunku ev daginik mutfakta bi yemek yapsan dagiliyo yani eve catkapi biri gelse ne yapicam sonucta bu halde

Sosyal medya hesaplarimi kapadim venim ruhuma suan hicbi sey iyi gelmiyo inan cabaliyorum dun sabah yalandan bi mutluluk geldi zorlamaylada yok yani olmuyo zorluyorum suan olmuho
Yalniz degilsin. Ben de ayni durumdayim ama burda sizlerle birseyler paylasmak iyi geliyor. Sadece gecici oldugunu dusun. Her sey zamanla yoluna girecek

Tebrik ederim. Konunuzu okudum. Evlatlarınız çok şanslı. Ben de mebe girmek isterdim. Ama tayin durumundan kpssye çalışmıyorum. Batı açılmıyor.

Son düzenleme:
İnsallah ben o moda gelirim ya bide konu komsu var mi sende bilmiyorum kimae evime gelsin istemiyorum(korona olmadigi zaman dilimi) cunku ev daginik mutfakta bi yemek yapsan dagiliyo yani eve catkapi biri gelse ne yapicam sonucta bu halde
Ben de catkapi geleni hic sevmem, nadiren de olsa gelen var. 50kere soyledim 5dakka once arayin ben cocukluyum sagim solum belli olmaz diye.biz yabanci miyiz deyip geciyolar.umrumda degil artik

Canım o zaman bir an önce online terapi al. Hatta korona çıktığında Türk tabipler birliği ve Türk psikologlar Derneği ücretsiz seans vereceklerini söylediler bir bak istersen. Bu ruh hali seni çok yorar üzer. Hem bebek de etkilenir. Okuyabilirsen sekine ve Yasin oku bir de kalbin ferahlasın

Selam kizlar. Sizlere bi sey soracagim. Normal yasantim cok hareketsiz is yerinde de masa başı calisiyorum. Haftasonlarim tatil. Haftada 1 eve yardimci bayan aliyorum her yeri silip supurup banyo wc balkonlar camasir ütü halledip gidiyordu. Neysem bebek dogdu corona cikti derken almamaya başladım. 100 tl yarim gun. Normalde ben yemek disinda evde pek bi seye dokunmuyorum. Bu hafta tekrar cagirdim yapti bi güzel saolsun. Memnunum da kendi elim gibi yapiyor.
Acaba dedim bundan sonra kendim mi yapsam tek tek yormadan. Hem hayatima bi hareket gelir hem de ev sürekli temiz ve düzenli olur. Yoksa ev temizligi ile kendimi yormayayim mi. Ben her gun 1 oda silip supursem en fazla 20 dakikami alir. Bebise o sira babasi bakar. Sizler ne kadarda bi yardimci aliyorsunuz evlerinize?
Koronadan önce benimde haftada 1 gün geliyordu canım bazen yemeğimi bile yapıp çıkıyordu uzun zamandır geliyor kendi evi gibi benimseyip yapıyordu. Biraz ortalık düzelsin bu dönemi atlatalım tekrar çağırmayı düşünüyorum.
Ben ücretsiz izinde olduğum halde bebekle yetişemiyorum valla işe dönmüş olsaydım senin yerinde olsam kesin çağırırdım kalan vaktimi kendime bebeğime ayırırdım.

Ben de haftada 1 yarim gun aliyordum coronadan once. Ama utu yapmiyor. Vakit de olmaz benim ev cok buyuk. Supur sil banyolar balkon ve mutfak dolaplarini disindan aliyordu. Simdi almiyorum ama ev perisan halde. Mumkun degil hepsine yetisemiyorum. Bazen öbek öbek toz çıkıyo😁 esim de yogun calisiyo cocugu ona kilitleyemem. Biraz durulsun ortalik da bayramdan sonra tekrar baslicam insallah.
Bebegin ne kadarlik, ne zaman basladin calismaya? Ben seneye de calismak istemiyorum bu sene cok iyi geldi ama bakalim kismet
Daha baslamadim calismaya canim. Bebegim 4 aylik benim. Bende cok alistim yardimci almaya. 400 tl yi kendime mi harcasam diyorum. Ama is zamani da bi tarafimi kaldiramiyorum. Eşim alalim nolcak yapma iste nasil olsa düzeni kurduk diyor.

Günay kızlar
Sabah 9:45 kahvaltı
1 yumurta
7 zeytin
1 salatalık
1 küçük kivi
1,5 kayısı
1,5 dilim ekmek
3 kaşık lor

Eklentiler

• AC8AF81B-B38B-44F7-BCED-E0723A0BC7F7.jpeg
    AC8AF81B-B38B-44F7-BCED-E0723A0BC7F7.jpeg
    131,6 KB · Görüntüleme: 25
Koronadan önce benimde haftada 1 gün geliyordu canım bazen yemeğimi bile yapıp çıkıyordu uzun zamandır geliyor kendi evi gibi benimseyip yapıyordu. Biraz ortalık düzelsin bu dönemi atlatalım tekrar çağırmayı düşünüyorum.
Ben ücretsiz izinde olduğum halde bebekle yetişemiyorum valla işe dönmüş olsaydım senin yerinde olsam kesin çağırırdım kalan vaktimi kendime bebeğime ayırırdım.
Haklisin canim. Biraz evvel esimle konustuk lutfen alalim. Paramizi neden yemiyoruz diyor😂
Adam hakli biz para yemeyi bilmiyoruz vallaha. Bende almaya karar verdim devamli artikin. Ev isi gercekten nankör. Gelsin biri temizlesin. Kendime vakit ayirayim eskisi gibi bende.gelmisim 33 yaşına ben ölmicem mi yaf.

Back