Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Camasir ve utu de yapiyo diyosun daha napain kesinlikle ben calissam haftada 1 alirim ne ugrasican olay sadece temizlik degilki utu ve camasir basli basina dertSelam kizlar. Sizlere bi sey soracagim. Normal yasantim cok hareketsiz is yerinde de masa başı calisiyorum. Haftasonlarim tatil. Haftada 1 eve yardimci bayan aliyorum her yeri silip supurup banyo wc balkonlar camasir ütü halledip gidiyordu. Neysem bebek dogdu corona cikti derken almamaya başladım. 100 tl yarim gun. Normalde ben yemek disinda evde pek bi seye dokunmuyorum. Bu hafta tekrar cagirdim yapti bi güzel saolsun. Memnunum da kendi elim gibi yapiyor.
Acaba dedim bundan sonra kendim mi yapsam tek tek yormadan. Hem hayatima bi hareket gelir hem de ev sürekli temiz ve düzenli olur. Yoksa ev temizligi ile kendimi yormayayim mi. Ben her gun 1 oda silip supursem en fazla 20 dakikami alir. Bebise o sira babasi bakar. Sizler ne kadarda bi yardimci aliyorsunuz evlerinize?
Her hafta yarım gün geliyor gelmediği hafta kriz oluyor evde. (5+2 evim)Selam kizlar. Sizlere bi sey soracagim. Normal yasantim cok hareketsiz is yerinde de masa başı calisiyorum. Haftasonlarim tatil. Haftada 1 eve yardimci bayan aliyorum her yeri silip supurup banyo wc balkonlar camasir ütü halledip gidiyordu. Neysem bebek dogdu corona cikti derken almamaya başladım. 100 tl yarim gun. Normalde ben yemek disinda evde pek bi seye dokunmuyorum. Bu hafta tekrar cagirdim yapti bi güzel saolsun. Memnunum da kendi elim gibi yapiyor.
Acaba dedim bundan sonra kendim mi yapsam tek tek yormadan. Hem hayatima bi hareket gelir hem de ev sürekli temiz ve düzenli olur. Yoksa ev temizligi ile kendimi yormayayim mi. Ben her gun 1 oda silip supursem en fazla 20 dakikami alir. Bebise o sira babasi bakar. Sizler ne kadarda bi yardimci aliyorsunuz evlerinize?
Selam kizlar. Sizlere bi sey soracagim. Normal yasantim cok hareketsiz is yerinde de masa başı calisiyorum. Haftasonlarim tatil. Haftada 1 eve yardimci bayan aliyorum her yeri silip supurup banyo wc balkonlar camasir ütü halledip gidiyordu. Neysem bebek dogdu corona cikti derken almamaya başladım. 100 tl yarim gun. Normalde ben yemek disinda evde pek bi seye dokunmuyorum. Bu hafta tekrar cagirdim yapti bi güzel saolsun. Memnunum da kendi elim gibi yapiyor.
Selam kızlar
Kan ter içindeyim ama bebeği emzirip yatıracağım o arada yazayım dedim.
Sabah kalkınca 4 bardak su (yanmışım)
10:00 kahvaltı
2 sahanda yumurta
1 yk labne
2 yk lor
Kapya biber dereotu maydanoz
2 taze kayısı
2 dilim çok tahıllı ekmek
14:00 öğle
2 kepçe AŞ otu çorbası (Erzurum geliniyim)
15:00 ara gibi bir şey oldu
1 tane mücver
16:00 şunu ve yürüyüş yaptım. Yürüyüş dışında ilk defa böyle bir şey yapıyorum Doğumdan beri. Aslında jillian michaels 30 days shred yapacaktım YouTube dan silinmiş böyle bir şey buldum. Benim için zor bile geldi ama süper hissettim bakalım yarın nasıl olacak
Akşam çok yemek var evde az az yiyeceğim
Mücver
Et sote
Salata
Bulgur pilavı (dün yemiştim ne kadar zaman sonra çoktandır böyle sütüm olamamıştı lohusalıktan beri arada şaşırtmak lazım demek)
Şimdi duşa girmeden ayran içmeyi düşünüyorum. Bir de 3 gündür kahve içmedim bir ara içebilirim belki
Her hafta yarım gün geliyor gelmediği hafta kriz oluyor evde. (5+2 evim)
Bana da her hafta geliyor iste. 400 tl cok mu demeye basladim acikcasi.ama calisiyorum da cok şükür.Her hafta yarım gün geliyor gelmediği hafta kriz oluyor evde. (5+2 evim)
Ne bilim 400 tl yi kendime mi harcasam modundayim. Hem hareket olur yeminle yemek yapmak disinda baska bi hareketim yok.Camasir ve utu de yapiyo diyosun daha napain kesinlikle ben calissam haftada 1 alirim ne ugrasican olay sadece temizlik degilki utu ve camasir basli basina dert
Bence ise baslayinca tekrar konusalim kendin diyceksinki ben yapamicam ev isi mev isi onun yerine cocugumla ilgilenirim ya da dinlenirim diyceksin. 1 ay kadar alma kendini bi dene duruma gore bakarsinNe bilim 400 tl yi kendime mi harcasam modundayim. Hem hareket olur yeminle yemek yapmak disinda baska bi hareketim yok.
Aynen sanirim su an evdeyim ya ondan kaynakli da düşünüyor olabilirim. Parasi olup yiyemeyengillerdenim sanırımBence ise baslayinca tekrar konusalim kendin diyceksinki ben yapamicam ev isi mev isi onun yerine cocugumla ilgilenirim ya da dinlenirim diyceksin. 1 ay kadar alma kendini bi dene duruma gore bakarsin
Aman yok ya insanncalisirken mahvoluyo bilmiyorum cocuga annen mi bakacak annen bakacaksa orda yer gecersin evine haftasonu da temizlik yaparsin sadece bir gun bu sekilde olabilir mi. Bakici bakacaksa ev islerini de yapan bakicilar var oyle bisey tutsan olur muAynen sanirim su an evdeyim ya ondan kaynakli da düşünüyor olabilirim. Parasi olup yiyemeyengillerdenim sanırım
Hayır karşı binada oturuyor ve şu an bana ve apartmanda bir yaşlı teyzeye geliyor sadece. Eşi de kapar diye başka yerlere bu süreçte izin vermiyormuşCanim coronada ara vermedin mi hic?
Keşke indirseymişim ben de. Tabata yapacak kadar kıvrak hissetmiyorum kendimi30 days shred az yapmadim. Indirmistim videosunu da vardir hala baya bir yorucu program o da. Tabataya bekleriz canim. Bilmiyorum ama tabatada sıkılmıyorum sanirim onu yapilabilir kılan da sıkılmamak.
Yok bakici sadece cocuga bakacak oyle anlastik. Yani bi sey yapmasini istemiyorum. Benim cocugum orda aglarken nasil gidip orda ütü yemek falan yapacak ki. Uykulari kesik kesik hep surekli sallamak ya da emzik vermek gerekiyor.1200 tl ye anlastik sadece bebek diye. Ay ne bilim ya amann.Aman yok ya insanncalisirken mahvoluyo bilmiyorum cocuga annen mi bakacak annen bakacaksa orda yer gecersin evine haftasonu da temizlik yaparsin sadece bir gun bu sekilde olabilir mi. Bakici bakacaksa ev islerini de yapan bakicilar var oyle bisey tutsan olur mu
Evet. Alt değiştirmeyi de öğrendi. Eşim çok yardımcı oluyor. Çocuğu o yıkar ben banyodan alıp kurular giydiririm mesela. Yemek yaparken de o bakıyor. Ama artık bakamıcak. İş yerine dönmesi için çağırdılar. Ayvayı yedim.Esin bakiyomu cocuga cam silerjen