Kalorileri nerden hesapliyosun canimSabah:
1 orta boy haşlanmış yumurta
Yarım orta boy salatalık
3 kiraz domates
Öğle:
372 gr zeytinyağlı taze fasülye
Akşam:
200 gr mezgit fileto
2 tortilla lavaş
2 büyük parça gobek marul
Yarım kırmızı biber
1 büyük yeşil acı biber
2 adet taze soğanın beyaz ve azıcık yeşil kısmı
Nane
Maydanoz
Aperatif
1 büyük muzun yarısı
2 ceviz içi
Hepsi toplam 1200 kalori.
Fat secret adlı uygulamadan. Bazen diyetkolikten. Diyetkolik daha kapsamlı.Kalorileri nerden hesapliyosun canim
1 yaş 13 günlük canımAynı benim kızla. Kaç aylık seninki?
Ayyy fatsecreti ben de bi ara acayip kullaniyodum hatta bi kiz vardi 41 kilo olmusti ve aynaya bakiyorum.hala kendimi kilolu goeuyorum yazmisti hic unutmuyorum prof. Kendi fotosunu koymus olmek uzere resmen. Herkes senin psikiyatrik tedaviye ibtiyacin var falan yazmisti 1-2 ay gelmedi tekrar gelmis 45 kilo oldum cok mutsuzum falan en sonunda 38 kilo oldugunu ve yedigini kustugunu tedavi gordugunu yazmisti. Yani insan gercekren kiloya takildimi tam takintili oluyo ondan baska biseyy dusunemiyo ve Allah korusun bi raydan cikti mi psikolojisini bozuyo insaninFat secret adlı uygulamadan. Bazen diyetkolikten. Diyetkolik daha kapsamlı.
Cok iyi vallahi yurumen esinle mi yuruyosun tek mjSahur =
1 tabak bakla yemeği
Iftar =
2 kepçe tavuk çorbası
5 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
6 kaşık salata
1 dilim ekmek
10 km yürüyüş
Yok canım bu ara tek yürüyorum oğlum 1 uykusunu arabasında uyuyo o uyanasıya kadar doyasıya yürüyorum bendeCok iyi vallahi yurumen esinle mi yuruyosun tek mj
İlk üniversite bitene kadar yanı 24 yaşına kadar hep annem babam çok zayıfım yemek yemiyorum diye üzülüyordu. Aslında çok yiyordum sabah üniversitede Kürt böreği simit öğlen burgerler akşam Bebek’te waffle gece taksimde ıslak hamburger. Ama her yere yürüyordum neredeyse zevkine. Mesela bebekten taksime Bostancıdan Kadıköy’e eğer İstanbul’u biliyorsanız bunlar epey mesafe demek. Sonra evlendim ve Kurtköy e taşındık. Market bile yoktu yakında araba ile gidiyorduk her yere. Jandarmanın baktığı ıssız yerlerdi. Bi de yeni evlisin sürekli yemek yiyorsun falan kilo almaya başladım. Sonra Doğum filan derken m beden oldum diye üzülüyordum Doğum sonrası (hep xs ve s giyince) kızımdan sonra kilom kalmadı ama göbek vardı biraz. Ama asıl üzüntüler mahvetti beni önce abimi sonra oğlanı sonra babamı toprağa koyunca yemek teselli etti herhalde bilmiyorum. Bir de mesaim çok ağırdı iş yerinde bazen ekmek arası söyleyip devam ediyordum bilgisayarda. Beden algım da iyisin ya kilon çok değil diyordu. Bir gün bir arkadaşın toplantıda resmimizi çekmesi ile farkettimki çok kilo almışım daha doğrusu şeklim bozulmuş baya. Yürümeye başladım filan 72 kadar düştüm sonra yine stres yemek geç saatte filan.
O yüzden artık enerjim ve Hormonlar eskisi gibi olmasa da hareket etmeye çalışıyorum bu bebekte. Kilo kaybı kadar sıkılaşmaya da ihtiyacım var. Hedefim az az ama kalıcı zayıflamak al ver al ver vücut da direniyor
Evetçok kötü oluyor yaa bebeği kucağıma alırken bile zorlandım göğsüme değdikçe acıyordu.Canım bende kaç kere mastit oldum ateşlenip kaç kere acillik oldum. Yoğun bakımdan çıkınca bebeğim emmeyi istemedi 2 ay sağdım göğüs ucum 2 saatte bir sağmaktan parça parça olmuştu emmeyi öğrettik bu sefer öyle acıyordu emerken ağlıyordum.
Allah rahmet etsin canım mekanları cennet olsunİlk üniversite bitene kadar yanı 24 yaşına kadar hep annem babam çok zayıfım yemek yemiyorum diye üzülüyordu. Aslında çok yiyordum sabah üniversitede Kürt böreği simit öğlen burgerler akşam Bebek’te waffle gece taksimde ıslak hamburger. Ama her yere yürüyordum neredeyse zevkine. Mesela bebekten taksime Bostancıdan Kadıköy’e eğer İstanbul’u biliyorsanız bunlar epey mesafe demek. Sonra evlendim ve Kurtköy e taşındık. Market bile yoktu yakında araba ile gidiyorduk her yere. Jandarmanın baktığı ıssız yerlerdi. Bi de yeni evlisin sürekli yemek yiyorsun falan kilo almaya başladım. Sonra Doğum filan derken m beden oldum diye üzülüyordum Doğum sonrası (hep xs ve s giyince) kızımdan sonra kilom kalmadı ama göbek vardı biraz. Ama asıl üzüntüler mahvetti beni önce abimi sonra oğlanı sonra babamı toprağa koyunca yemek teselli etti herhalde bilmiyorum. Bir de mesaim çok ağırdı iş yerinde bazen ekmek arası söyleyip devam ediyordum bilgisayarda. Beden algım da iyisin ya kilon çok değil diyordu. Bir gün bir arkadaşın toplantıda resmimizi çekmesi ile farkettimki çok kilo almışım daha doğrusu şeklim bozulmuş baya. Yürümeye başladım filan 72 kadar düştüm sonra yine stres yemek geç saatte filan.
O yüzden artık enerjim ve Hormonlar eskisi gibi olmasa da hareket etmeye çalışıyorum bu bebekte. Kilo kaybı kadar sıkılaşmaya da ihtiyacım var. Hedefim az az ama kalıcı zayıflamak al ver al ver vücut da direniyor
Çok kötüymüş gerçekten. Umarım iyidir. Ben kilo alınca girmiyorum uygulamayaAyyy fatsecreti ben de bi ara acayip kullaniyodum hatta bi kiz vardi 41 kilo olmusti ve aynaya bakiyorum.hala kendimi kilolu goeuyorum yazmisti hic unutmuyorum prof. Kendi fotosunu koymus olmek uzere resmen. Herkes senin psikiyatrik tedaviye ibtiyacin var falan yazmisti 1-2 ay gelmedi tekrar gelmis 45 kilo oldum cok mutsuzum falan en sonunda 38 kilo oldugunu ve yedigini kustugunu tedavi gordugunu yazmisti. Yani insan gercekren kiloya takildimi tam takintili oluyo ondan baska biseyy dusunemiyo ve Allah korusun bi raydan cikti mi psikolojisini bozuyo insanin
Oy minnoş daha.1 yaş 13 günlük canım
Esin bakiyomu cocuga cam silerjenKızlar 4,5 saat cam sildim. Kendime ödül ballı limonlu tam buğdaylı kek yapıyorum. Umarım iyi olur ilk defa deneyeceğim. Sonra cama devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?