Canım bende kaç kere mastit oldum ateşlenip kaç kere acillik oldum. Yoğun bakımdan çıkınca bebeğim emmeyi istemedi 2 ay sağdım göğüs ucum 2 saatte bir sağmaktan parça parça olmuştu emmeyi öğrettik bu sefer öyle acıyordu emerken ağlıyordum.Kızlar antibiyotiğe başladım göğsümden dolayı. Mastit olmuş yine . Canım öyle acıyordu ki. Şükür biraz daha iyiyim bugün. Keyfim yerine geldi. Bir de dün iş yerini aradım izin için temmuza kadar izin aldım. Bu perşembe başlıcaktım işe neyse ki 45 gün verdiler. Ohhh beeee dedim biraz daha çocuklarımla evdeyim şükür. Hem ozamana kadar biraz daha zayıflarım
Ya neler diyosun gercekten cok uzuldum basin sagolsun Allau gani gani rahmet eylesin hepsine... Allah taksiratini affetsinİlk üniversite bitene kadar yanı 24 yaşına kadar hep annem babam çok zayıfım yemek yemiyorum diye üzülüyordu. Aslında çok yiyordum sabah üniversitede Kürt böreği simit öğlen burgerler akşam Bebek’te waffle gece taksimde ıslak hamburger. Ama her yere yürüyordum neredeyse zevkine. Mesela bebekten taksime Bostancıdan Kadıköy’e eğer İstanbul’u biliyorsanız bunlar epey mesafe demek. Sonra evlendim ve Kurtköy e taşındık. Market bile yoktu yakında araba ile gidiyorduk her yere. Jandarmanın baktığı ıssız yerlerdi. Bi de yeni evlisin sürekli yemek yiyorsun falan kilo almaya başladım. Sonra Doğum filan derken m beden oldum diye üzülüyordum Doğum sonrası (hep xs ve s giyince) kızımdan sonra kilom kalmadı ama göbek vardı biraz. Ama asıl üzüntüler mahvetti beni önce abimi sonra oğlanı sonra babamı toprağa koyunca yemek teselli etti herhalde bilmiyorum. Bir de mesaim çok ağırdı iş yerinde bazen ekmek arası söyleyip devam ediyordum bilgisayarda. Beden algım da iyisin ya kilon çok değil diyordu. Bir gün bir arkadaşın toplantıda resmimizi çekmesi ile farkettimki çok kilo almışım daha doğrusu şeklim bozulmuş baya. Yürümeye başladım filan 72 kadar düştüm sonra yine stres yemek geç saatte filan.
O yüzden artık enerjim ve Hormonlar eskisi gibi olmasa da hareket etmeye çalışıyorum bu bebekte. Kilo kaybı kadar sıkılaşmaya da ihtiyacım var. Hedefim az az ama kalıcı zayıflamak al ver al ver vücut da direniyor
Hadi ya o kadar oluyomu mastitte allah allah yogun bakimlik olunacak kadar ilk defa duydum cok kotuynusCanım bende kaç kere mastit oldum ateşlenip kaç kere acillik oldum. Yoğun bakımdan çıkınca bebeğim emmeyi istemedi 2 ay sağdım göğüs ucum 2 saatte bir sağmaktan parça parça olmuştu emmeyi öğrettik bu sefer öyle acıyordu emerken ağlıyordum.
Göğsümde taş gibi yumrular oluyordu. Çok kötü acıyordu. Zonkluyordu resmen. yoğun bakımlık olmadım ama ateşim çıkıyordu canım. Ateşlenince acile gidiyorduk. Antibiyotik bende çok kullandım en son genel cerrahide gittim göğüs ucum ayrılmıştı demiştim ya sağmaktan doktor bu yaralar oldukça mastit olursun açık yerden bakteri giriyor gibi bişey demişti göğüs kremleri de vermişti. Gerçekten de benim göğüs ucu yaralarım acım geçti sonra mastit olmadım.Hadi ya o kadar oluyomu mastitte allah allah yogun bakimlik olunacak kadar ilk defa duydum cok kotuynus
İlk üniversite bitene kadar yanı 24 yaşına kadar hep annem babam çok zayıfım yemek yemiyorum diye üzülüyordu. Aslında çok yiyordum sabah üniversitede Kürt böreği simit öğlen burgerler akşam Bebek’te waffle gece taksimde ıslak hamburger. Ama her yere yürüyordum neredeyse zevkine. Mesela bebekten taksime Bostancıdan Kadıköy’e eğer İstanbul’u biliyorsanız bunlar epey mesafe demek. Sonra evlendim ve Kurtköy e taşındık. Market bile yoktu yakında araba ile gidiyorduk her yere. Jandarmanın baktığı ıssız yerlerdi. Bi de yeni evlisin sürekli yemek yiyorsun falan kilo almaya başladım. Sonra Doğum filan derken m beden oldum diye üzülüyordum Doğum sonrası (hep xs ve s giyince) kızımdan sonra kilom kalmadı ama göbek vardı biraz. Ama asıl üzüntüler mahvetti beni önce abimi sonra oğlanı sonra babamı toprağa koyunca yemek teselli etti herhalde bilmiyorum. Bir de mesaim çok ağırdı iş yerinde bazen ekmek arası söyleyip devam ediyordum bilgisayarda. Beden algım da iyisin ya kilon çok değil diyordu. Bir gün bir arkadaşın toplantıda resmimizi çekmesi ile farkettimki çok kilo almışım daha doğrusu şeklim bozulmuş baya. Yürümeye başladım filan 72 kadar düştüm sonra yine stres yemek geç saatte filan.
O yüzden artık enerjim ve Hormonlar eskisi gibi olmasa da hareket etmeye çalışıyorum bu bebekte. Kilo kaybı kadar sıkılaşmaya da ihtiyacım var. Hedefim az az ama kalıcı zayıflamak al ver al ver vücut da direniyor
Çok üzüldüm canım benim başın sağolsun. Mekanları cennet olsun.İlk üniversite bitene kadar yanı 24 yaşına kadar hep annem babam çok zayıfım yemek yemiyorum diye üzülüyordu. Aslında çok yiyordum sabah üniversitede Kürt böreği simit öğlen burgerler akşam Bebek’te waffle gece taksimde ıslak hamburger. Ama her yere yürüyordum neredeyse zevkine. Mesela bebekten taksime Bostancıdan Kadıköy’e eğer İstanbul’u biliyorsanız bunlar epey mesafe demek. Sonra evlendim ve Kurtköy e taşındık. Market bile yoktu yakında araba ile gidiyorduk her yere. Jandarmanın baktığı ıssız yerlerdi. Bi de yeni evlisin sürekli yemek yiyorsun falan kilo almaya başladım. Sonra Doğum filan derken m beden oldum diye üzülüyordum Doğum sonrası (hep xs ve s giyince) kızımdan sonra kilom kalmadı ama göbek vardı biraz. Ama asıl üzüntüler mahvetti beni önce abimi sonra oğlanı sonra babamı toprağa koyunca yemek teselli etti herhalde bilmiyorum. Bir de mesaim çok ağırdı iş yerinde bazen ekmek arası söyleyip devam ediyordum bilgisayarda. Beden algım da iyisin ya kilon çok değil diyordu. Bir gün bir arkadaşın toplantıda resmimizi çekmesi ile farkettimki çok kilo almışım daha doğrusu şeklim bozulmuş baya. Yürümeye başladım filan 72 kadar düştüm sonra yine stres yemek geç saatte filan.
Allah rahmet eylesin.Sabrını arttırsın.Sıkılaşma şart oluyor doğumdan sonra benim de ihtiyacımİlk üniversite bitene kadar yanı 24 yaşına kadar hep annem babam çok zayıfım yemek yemiyorum diye üzülüyordu. Aslında çok yiyordum sabah üniversitede Kürt böreği simit öğlen burgerler akşam Bebek’te waffle gece taksimde ıslak hamburger. Ama her yere yürüyordum neredeyse zevkine. Mesela bebekten taksime Bostancıdan Kadıköy’e eğer İstanbul’u biliyorsanız bunlar epey mesafe demek. Sonra evlendim ve Kurtköy e taşındık. Market bile yoktu yakında araba ile gidiyorduk her yere. Jandarmanın baktığı ıssız yerlerdi. Bi de yeni evlisin sürekli yemek yiyorsun falan kilo almaya başladım. Sonra Doğum filan derken m beden oldum diye üzülüyordum Doğum sonrası (hep xs ve s giyince) kızımdan sonra kilom kalmadı ama göbek vardı biraz. Ama asıl üzüntüler mahvetti beni önce abimi sonra oğlanı sonra babamı toprağa koyunca yemek teselli etti herhalde bilmiyorum. Bir de mesaim çok ağırdı iş yerinde bazen ekmek arası söyleyip devam ediyordum bilgisayarda. Beden algım da iyisin ya kilon çok değil diyordu. Bir gün bir arkadaşın toplantıda resmimizi çekmesi ile farkettimki çok kilo almışım daha doğrusu şeklim bozulmuş baya. Yürümeye başladım filan 72 kadar düştüm sonra yine stres yemek geç saatte filan.
Teşekkür ederim kızlar ölüm de Doğum da bizim için. Allah herkesin sevdiklerine uzun sağlıklı ömür versin.
Ben Bugun verilecek kıyafetleri boşalttım dolaplardan ve utandım. Ayır ayır şakla sakla nereye kadar. Eşim zayıflayınca alırsın dedi gaza geldim koydum poşetlere. Hamilelik ve öncesinde daha şişman olduğum kıyafetleri de koydum. Dolaplara in çık baya bir yoruldum.
İkindi de bir bardak Ayran 3 ceviz 1 kaşık labne yedim.
19:30 da akşam yemeğinde bir kase bulgur pilavı (haftada 2 gün maksimum tüketiyorum bu ara) bir tabak da suyuyla haşlanmış et yedim.
Anladim canim ben de ogrenmus oldum bu kadarini bilmiyodumGöğsümde taş gibi yumrular oluyordu. Çok kötü acıyordu. Zonkluyordu resmen. yoğun bakımlık olmadım ama ateşim çıkıyordu canım. Ateşlenince acile gidiyorduk. Antibiyotik bende çok kullandım en son genel cerrahide gittim göğüs ucum ayrılmıştı demiştim ya sağmaktan doktor bu yaralar oldukça mastit olursun açık yerden bakteri giriyor gibi bişey demişti göğüs kremleri de vermişti. Gerçekten de benim göğüs ucu yaralarım acım geçti sonra mastit olmadım.
Bebeğim emmediği ben sağdığım için bence hep oldu sağmak sütümüde çoğaltmıştı sürekli üstüm süt oluyordu öyle akıyordu göğüs pedi yetmiyordu. Nemden ğöğsüm iyi olmuyordu. Kızım emmeyi öğrenince sağmayı bırakınca göğsümde terbiye oldu. İyi oldu.
Dogumu da olumu de ne guzel karsilamissin masallah sana. Allah cennette kavustursun sizi insallah.Teşekkür ederim kızlar ölüm de Doğum da bizim için. Allah herkesin sevdiklerine uzun sağlıklı ömür versin.
Ben Bugun verilecek kıyafetleri boşalttım dolaplardan ve utandım. Ayır ayır şakla sakla nereye kadar. Eşim zayıflayınca alırsın dedi gaza geldim koydum poşetlere. Hamilelik ve öncesinde daha şişman olduğum kıyafetleri de koydum. Dolaplara in çık baya bir yoruldum.
İkindi de bir bardak Ayran 3 ceviz 1 kaşık labne yedim.
19:30 da akşam yemeğinde bir kase bulgur pilavı (haftada 2 gün maksimum tüketiyorum bu ara) bir tabak da suyuyla haşlanmış et yedim.
Başın sag olsun canım. Mekanları cennet olsun.İlk üniversite bitene kadar yanı 24 yaşına kadar hep annem babam çok zayıfım yemek yemiyorum diye üzülüyordu. Aslında çok yiyordum sabah üniversitede Kürt böreği simit öğlen burgerler akşam Bebek’te waffle gece taksimde ıslak hamburger. Ama her yere yürüyordum neredeyse zevkine. Mesela bebekten taksime Bostancıdan Kadıköy’e eğer İstanbul’u biliyorsanız bunlar epey mesafe demek. Sonra evlendim ve Kurtköy e taşındık. Market bile yoktu yakında araba ile gidiyorduk her yere. Jandarmanın baktığı ıssız yerlerdi. Bi de yeni evlisin sürekli yemek yiyorsun falan kilo almaya başladım. Sonra Doğum filan derken m beden oldum diye üzülüyordum Doğum sonrası (hep xs ve s giyince) kızımdan sonra kilom kalmadı ama göbek vardı biraz. Ama asıl üzüntüler mahvetti beni önce abimi sonra oğlanı sonra babamı toprağa koyunca yemek teselli etti herhalde bilmiyorum. Bir de mesaim çok ağırdı iş yerinde bazen ekmek arası söyleyip devam ediyordum bilgisayarda. Beden algım da iyisin ya kilon çok değil diyordu. Bir gün bir arkadaşın toplantıda resmimizi çekmesi ile farkettimki çok kilo almışım daha doğrusu şeklim bozulmuş baya. Yürümeye başladım filan 72 kadar düştüm sonra yine stres yemek geç saatte filan.
Aynı benim kızla. Kaç aylık seninki?Benim kızım herşey yerdi çok seçmeye başladı kızlar ya sabahları yumurta yemek istemiyor artık haşlıyorum, yağda yapıyorum, patatesle Omlet yapıyorum yok zorla azıcık yiyor. Mesele bugün tavuk sote var tavuğu didikleyim suyuna ekmek içi bandırıp yediriyordum ne güzel yiyordu şimdi denesem hayatta yemez direk tükürüyor ne versem
Şehriye çorbası hafif ekşili çok seviyor hergün onu yapayım tek onu yiyor diğer çorbalarıda yemiyor şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?