Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Sahur =

6 dilim sucuk
1 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
1 kase roka

Akşam yemeği =

1 kase salata
3 lahmacun
1 kase mercimek çorbası
1 bardak ayran

Midemi inanılmaz küçültmüşüm eskiden rahat 5 lahmacun yerdim şimdi 3 tanesi çok fazla geldi hazımsızlık yasiyorum şu an resmen

7 km yürüyüş

Sabah 9:30 peynirli tost
11:00 sütlü rezene çayı (ilk defa denedim sütü artırıyormuş gayet iyiydi)
13:00 2 yemek kaşığı şehriye pilavı 1 bardak ayran 10 fındık
17:00 yürüyüş sonrası ayran soda
19:00 yoğurt çorbası salata bir de şu hazır tortilla lavaştan yedim
19:45 3 gün kurusu iki ceviz
ben de karbonhidrat ağırlıklı geçirdim günü ama miktarları kontrollüydü
45 dk yürüyüş toplam 12bin tüm gün

Sorma cok fena tokezledim bugun. Tarti gunu diye tartildiktan sonra bir rahatlik geldi sanirim. Offf... bugun ip falan atlarim yarin tabataya devam...
Ayni o sebepten bugun yediklerimi yazamadimtartildim ve tikindim yarindan itibaren tekrar duzen insallah. Oruc olmayinca agzim hic bos durmuyor. Simdi yumurtali mercimekli bir sahur yapma vakti

Gunaydin kizlar. Bu gece de sadece 1,5 saat uyudum. Sabah ogluma yumurta haslamak icin ocaga cezveyi koydum. Yumurtayi koymusum ama su koymamisim. Yanik kokusuyla anladim. O derece kotuyum. Simdi ufagi uyutuyorum. Buyukle de babasi ilgilenecek. Biraz uyumaya calisacagim. Kahvalti yapmadim henuz. Yarim litre limonlu su ve bir sütlü kahve ictim. Uyuyup dinlenebilirsem kalkinca spor yapacagim.

Benim de aynı geçti 4 te artık tamamen uyandı meme de işe yaramadı 9:30 da eşime verdim 1 saat uyudum ama yetmedi sanki. Şimdi uyuttum bakalım gidip kahvaltı edene kadar uyuyacak mı? Bu çocuklar niye uyku sevmiyor?

Merhaba kızlar bugün kahvaltım
2 tane haşlanmış yumurta
1 tane közlenmiş biber
1 dilim ekmek
Domates salatalık

Ben çaya 2 kaşık şeker atıp günde ortalama 3 bardak içiyordum. Şekeri bırakınca çayın tadını alırsın derler ya ben bırakınca hiç içesim gelmez oldu demekki ben çayın tadını değil şerbet seviyormuşum artık çay içmiyorum meyve suyuda içmiyorum kalorili diye valla suyla kahvaltı yapıyorum. 2 ayı geçti çayda şekeri bırakalı şimdi düşününce nasıl içiyormuşum midem bulanıyor

Sirf icemedigim icin sekersi
Sirf ixemedigim icin sekersiz cay icmiyorum. Bi dandik yesil cayim var tatsiz tuzsuz

15 seneyi geçmiştir çayı şekersiz içeli . Şekersiz tadını daha iyi anlıyorum. Eşimi de alıştırdım şekersiz çaya. Zamanla alışıyorsun öyle içmeye. Ve tadı daha güzel geliyor. Ben de ramazandan beri kahvaltıda çay içmiyorum. Eşim oruçlu tek kendim çay içmek keyifli gelmiyor bana . Alıştım ben de suyla kahvaltı yapmaya.

Kızlar antibiyotiğe başladım göğsümden dolayı. Mastit olmuş yine . Canım öyle acıyordu ki. Şükür biraz daha iyiyim bugün. Keyfim yerine geldi. Bir de dün iş yerini aradım izin için temmuza kadar izin aldım. Bu perşembe başlıcaktım işe neyse ki 45 gün verdiler. Ohhh beeee dedim biraz daha çocuklarımla evdeyim şükür. Hem ozamana kadar biraz daha zayıflarım

Ben de bi kere emzikleri yaktim su koymamisim cocukta durmuyo. Yok ya insanda kafami birakiyolat

2 iskender ustune kunefe cok kolay yiyodum kilo da almiyodum 20 yasinda

Eveet bir degisiklik olsun dedim bugun bunu yaptim. Daha dogrusu ilk 20 dk sini cunku bebegim asla durmadi. Kalani yapicam ama. Tabatanin hareketlerini takip edemiyorum diyenler bir de bunu yapsin inanilmaz terledim zaten hava cok sicak. Yamunanin taytini normalde cok zor giyiyordum bugun giyerken en az yarim kilo kaybetmediysem bu isi birakiyorum

Mysonismysun arkadaki egitmenler tabata 1 dekiler

2 iskender ustune kunefe cok kolay yiyodum kilo da almiyodum 20 yasinda
İlk üniversite bitene kadar yanı 24 yaşına kadar hep annem babam çok zayıfım yemek yemiyorum diye üzülüyordu. Aslında çok yiyordum sabah üniversitede Kürt böreği simit öğlen burgerler akşam Bebek’te waffle gece taksimde ıslak hamburger. Ama her yere yürüyordum neredeyse zevkine. Mesela bebekten taksime Bostancıdan Kadıköy’e eğer İstanbul’u biliyorsanız bunlar epey mesafe demek. Sonra evlendim ve Kurtköy e taşındık. Market bile yoktu yakında araba ile gidiyorduk her yere. Jandarmanın baktığı ıssız yerlerdi. Bi de yeni evlisin sürekli yemek yiyorsun falan kilo almaya başladım. Sonra Doğum filan derken m beden oldum diye üzülüyordum Doğum sonrası (hep xs ve s giyince) kızımdan sonra kilom kalmadı ama göbek vardı biraz. Ama asıl üzüntüler mahvetti beni önce abimi sonra oğlanı sonra babamı toprağa koyunca yemek teselli etti herhalde bilmiyorum. Bir de mesaim çok ağırdı iş yerinde bazen ekmek arası söyleyip devam ediyordum bilgisayarda. Beden algım da iyisin ya kilon çok değil diyordu. Bir gün bir arkadaşın toplantıda resmimizi çekmesi ile farkettimki çok kilo almışım daha doğrusu şeklim bozulmuş baya. Yürümeye başladım filan 72 kadar düştüm sonra yine stres yemek geç saatte filan.
O yüzden artık enerjim ve Hormonlar eskisi gibi olmasa da hareket etmeye çalışıyorum bu bebekte. Kilo kaybı kadar sıkılaşmaya da ihtiyacım var. Hedefim az az ama kalıcı zayıflamak al ver al ver vücut da direniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…