Ayni o sebepten bugun yediklerimi yazamadimSorma cok fena tokezledim bugun. Tarti gunu diye tartildiktan sonra bir rahatlik geldi sanirim. Offf... bugun ip falan atlarim yarin tabataya devam...
Benim de aynı geçti 4 te artık tamamen uyandı meme de işe yaramadı 9:30 da eşime verdim 1 saat uyudum ama yetmedi sanki. Şimdi uyuttum bakalım gidip kahvaltı edene kadar uyuyacak mı? Bu çocuklar niye uyku sevmiyor?Gunaydin kizlar. Bu gece de sadece 1,5 saat uyudum. Sabah ogluma yumurta haslamak icin ocaga cezveyi koydum. Yumurtayi koymusum ama su koymamisim. Yanik kokusuyla anladim. O derece kotuyum. Simdi ufagi uyutuyorum. Buyukle de babasi ilgilenecek. Biraz uyumaya calisacagim. Kahvalti yapmadim henuz. Yarim litre limonlu su ve bir sütlü kahve ictim. Uyuyup dinlenebilirsem kalkinca spor yapacagim.
Sirf ixemedigim icin sekersiz cay icmiyorum. Bi dandik yesil cayim var tatsiz tuzsuzMerhaba kızlar bugün kahvaltım
2 tane haşlanmış yumurta
1 tane közlenmiş biber
1 dilim ekmek
Domates salatalık
Ben çaya 2 kaşık şeker atıp günde ortalama 3 bardak içiyordum. Şekeri bırakınca çayın tadını alırsın derler ya ben bırakınca hiç içesim gelmez oldu demekki ben çayın tadını değil şerbet seviyormuşumartık çay içmiyorum meyve suyuda içmiyorum kalorili diye valla suyla kahvaltı yapıyorum. 2 ayı geçti çayda şekeri bırakalı şimdi düşününce nasıl içiyormuşum midem bulanıyor
15 seneyi geçmiştir çayı şekersiz içeli . Şekersiz tadını daha iyi anlıyorum. Eşimi de alıştırdım şekersiz çaya. Zamanla alışıyorsun öyle içmeye. Ve tadı daha güzel geliyor. Ben de ramazandan beri kahvaltıda çay içmiyorum. Eşim oruçlu tek kendim çay içmek keyifli gelmiyor bana . Alıştım ben de suyla kahvaltı yapmaya.Merhaba kızlar bugün kahvaltım
2 tane haşlanmış yumurta
1 tane közlenmiş biber
1 dilim ekmek
Domates salatalık
Ben çaya 2 kaşık şeker atıp günde ortalama 3 bardak içiyordum. Şekeri bırakınca çayın tadını alırsın derler ya ben bırakınca hiç içesim gelmez oldu demekki ben çayın tadını değil şerbet seviyormuşumartık çay içmiyorum meyve suyuda içmiyorum kalorili diye valla suyla kahvaltı yapıyorum. 2 ayı geçti çayda şekeri bırakalı şimdi düşününce nasıl içiyormuşum midem bulanıyor
Ben de bi kere emzikleri yaktim su koymamisim cocukta durmuyo. Yok ya insanda kafami birakiyolatGunaydin kizlar. Bu gece de sadece 1,5 saat uyudum. Sabah ogluma yumurta haslamak icin ocaga cezveyi koydum. Yumurtayi koymusum ama su koymamisim. Yanik kokusuyla anladim. O derece kotuyum. Simdi ufagi uyutuyorum. Buyukle de babasi ilgilenecek. Biraz uyumaya calisacagim. Kahvalti yapmadim henuz. Yarim litre limonlu su ve bir sütlü kahve ictim. Uyuyup dinlenebilirsem kalkinca spor yapacagim.
Eskiden afedersiniz öküz gibi yerdim. 1 bütün beyaz ekmeği tost yapardım. Bi öğünde o da. Daha neler neler. 59 kiloydum. Çok hareketli de değildim. Yaş 27 halbuki çok da yaş almadım. Şimdi noldu böyle anlamıyorum. 4 yıldır kiloluyum.
İlk üniversite bitene kadar yanı 24 yaşına kadar hep annem babam çok zayıfım yemek yemiyorum diye üzülüyordu. Aslında çok yiyordum sabah üniversitede Kürt böreği simit öğlen burgerler akşam Bebek’te waffle gece taksimde ıslak hamburger. Ama her yere yürüyordum neredeyse zevkine. Mesela bebekten taksime Bostancıdan Kadıköy’e eğer İstanbul’u biliyorsanız bunlar epey mesafe demek. Sonra evlendim ve Kurtköy e taşındık. Market bile yoktu yakında araba ile gidiyorduk her yere. Jandarmanın baktığı ıssız yerlerdi. Bi de yeni evlisin sürekli yemek yiyorsun falan kilo almaya başladım. Sonra Doğum filan derken m beden oldum diye üzülüyordum Doğum sonrası (hep xs ve s giyince) kızımdan sonra kilom kalmadı ama göbek vardı biraz. Ama asıl üzüntüler mahvetti beni önce abimi sonra oğlanı sonra babamı toprağa koyunca yemek teselli etti herhalde bilmiyorum. Bir de mesaim çok ağırdı iş yerinde bazen ekmek arası söyleyip devam ediyordum bilgisayarda. Beden algım da iyisin ya kilon çok değil diyordu. Bir gün bir arkadaşın toplantıda resmimizi çekmesi ile farkettimki çok kilo almışım daha doğrusu şeklim bozulmuş baya. Yürümeye başladım filan 72 kadar düştüm sonra yine stres yemek geç saatte filan.2 iskender ustune kunefe cok kolay yiyodum kilo da almiyodum 20 yasinda
Ben de öyle hemen kilo almazdım . İşte yaş ilerledikçe metabolizmamız yavaşlıyor. Yakamıyoruz yediklerimizi2 iskender ustune kunefe cok kolay yiyodum kilo da almiyodum 20 yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?