Kilo vermemem icin butun etkenler var yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilo vermemem icin butun etkenler var yani
KıZlar bir saat diye niyetlendim ama o kadar sıcakki dışarısı. Yani gölge bile yanıyor. 45 dk da geri geldim ayıp olur diye su da almadım yanıma yanıyorum
Evet ya, bi acayip günler.. çocuklar da bir değişik olacak ana babadan başka kimseyi görmüyorlar.. dünyayı ev kadar sanıyor zavallılar..Ah sorma canim. Biz gidersek kismen daha az kalabalik olan fiyat olarak yuksek bir otel tercih ederiz gibi. Kalabalik vs olmamasi icin. Guzel oteller var. Eger otel olmazsa da bu villa kiralamalar oluyor onu da yapabiliriz. Valla bilmiyorum tatil olsun da. Ilk kez bebekle tatilim olacak nasil olur nasil yediririm emziririm tatil yapariz bilmiyorum hem onun acemiligi hem corona nasil bir yil yasiyoruz belli degil. Ilk annelik deneyimimiz evlere tikinarak geciyor...
Biz rezarvasyonu iptal ettirdik maalesef icimiz rahat degil yawKizlar sizce bu yil tatil olur mu? Oteller sanirim haziranin sonunda aciliyorlar. Ama gitmek ne kadar mantikli olur iyi bir otele vs gidilir mi ne dusunuyorsunuz?
Ben de cesaret edemedim bide otelde calisan arkadasim var aklin varsa gelme dedi dezenfekte edilsede carsaf marsaf aman yok ya ben gidemem... Anca akrabalarin yanina gideriz orda esimle denize giderizBen gitmezdim bıraz pimpirikliyim yada dogrusumu bu bılemedim
Aynen valla. Memlekete gideriz bizde napalımBen de cesaret edemedim bide otelde calisan arkadasim var aklin varsa gelme dedi dezenfekte edilsede carsaf marsaf aman yok ya ben gidemem... Anca akrabalarin yanina gideriz orda esimle denize gideriz
Günaydın hanımlar. Dünden bugüne 100 gr almışım. Halbuki 66lı rakam görmeyi çok istiyordum. 68,3ten 67,1 e -1200 kg da benden. Herkesi tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim ☺
Merhaba güzel anneler
Öncelikle hepinizin anneler günü kutlu olsun.
Düzenli yazamıyorum buraya. Kusura bakmayın. Eğer kurallara aykırı davranıyorsam giriş yapmayım. İnternettim kısıtlı o yüzden.
Bu haftaki kilom 58.7...
1,70 :)Boy kac canim?