• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Kizlar birsey soracagim. Benim sırtımın sol tarafi geceden beri cok agriyor. Kolumu falan uzatinca ozellikle feci bir agri saplaniyor. Sabaha gore biraz daha iyi ama. Simdi bir saat once aksam yemegimi yedim. 7de biraz spor yapayim diyorum ama bu agri siddetlenir diye korkuyorum. Disarida yürüyüş yapamam. Evde bebeklerle tek başımayım. Leslie yapacaktim. Ne yapsam? 🤔

Ah sorma canim. Biz gidersek kismen daha az kalabalik olan fiyat olarak yuksek bir otel tercih ederiz gibi. Kalabalik vs olmamasi icin. Guzel oteller var. Eger otel olmazsa da bu villa kiralamalar oluyor onu da yapabiliriz. Valla bilmiyorum tatil olsun da. Ilk kez bebekle tatilim olacak nasil olur nasil yediririm emziririm tatil yapariz bilmiyorum hem onun acemiligi hem corona nasil bir yil yasiyoruz belli degil. Ilk annelik deneyimimiz evlere tikinarak geciyor...
Evet ya, bi acayip günler.. çocuklar da bir değişik olacak ana babadan başka kimseyi görmüyorlar.. dünyayı ev kadar sanıyor zavallılar..

Ben gitmezdim bıraz pimpirikliyim yada dogrusumu bu bılemedim
Ben de cesaret edemedim bide otelde calisan arkadasim var aklin varsa gelme dedi dezenfekte edilsede carsaf marsaf aman yok ya ben gidemem... Anca akrabalarin yanina gideriz orda esimle denize gideriz

Sabah:
1 dilim tam bugday
Peynir
2 yumurta
1 tatli kasigi tereyagi
1 tatli kasigu bal
1 yalan soylemim sekerlinturk kahvesi(yok ben autumnn autumnn kahveyi yapamadim sekersiz kesmedi beni)

Ogle:
3 kayisi
4-5 ceviz
3 yk yulaf
Kavun biraz
7 cilek
1 cay kasigi hindistan cevizi
3 yk yogurt
Toplamindan smoothie

Aksam:
1 tavuk baget
3 yk taze fasulye
Biraz yogurt

İzlenim:
Surekli evimizin parkina indik oglumla yurudum baya. Yarin istedigimi yiyecegim icin keyfim yerinebgelir suan keyifsizim 😆

Hayırlı akşamlar
Menüm

Kahvaltı
2 yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
2 dilim hindi füme
1 tk zeytinli labne (ev yapımı)
1 bardak süt
Yarım salatalık

Ara
3 diyet bisküvi sert olanlardan
1 tk fıstık ezmesi
2 dilim muz
1 çilek
1 bardak tahinli süt

Akşam
1.buçuk kepçe yoğurt çorbası
1 biber dolması
Salata

3 litre su
Spor yok

Merhaba güzel anneler💗
Öncelikle hepinizin anneler günü kutlu olsun. 🌼
Düzenli yazamıyorum buraya. Kusura bakmayın. Eğer kurallara aykırı davranıyorsam giriş yapmayım. İnternettim kısıtlı o yüzden.
Bu haftaki kilom 58.7...

Canim sorun degil tabi daha yakindan taniyip daha aktif olmani isteriz ama ne kadar girebilirsen 🤗

Sabah;

2 dilim ekmek boyutunda pide
1 dilim peynir
Yarim domates
1 tatli kasigi sekersiz yerfistigi ezmesi
1 tatli kasigi bal
Cay

Ara;

Sekersiz dibek kahvesi
1 sekersiz lokum (elma suyuyla tatlandirilmis)

Ogle;

1 kase domates corbasi
1 dilim pide

Ara ve aksam;

2 kepce domates corbasi
1 tatli kasigi bal ve yerfistigi ezmesi
1 dilim pide

Bugun karbonhidrati abarttim tarti gununun gecmis olmasinin rahatligi geldi resmen. Tembellik de uzerimdeydi maalesef. Istahim cok acik emzirmeden mi bilmiyorum bunh kapatmam lazim 🤦🏻‍♀️ Ama insallah yarin cok daha iyi olacak.

Selamlar, bugünü de tamamladık çok şükür :)

Kahvaltı:
1 top peynir
10 gr süzme peynir
3 kiraz domates
Yarım orta boy salatalık
1 orta boy haşlanmış yumurta
Çay

Öğle:
1 dilim diyet kek
1 yeni dünya
Elma çayı

Akşam:
1 tabak tereyağlı+zeytinyağlı+bulyonlu pirinç pilavı
150 gr piliç döner
1 bardak ayran

Aperatif:
Keçiboynuzlu su

Akşam yemeği yaktı beni. Tüm gün aç durup akşam bombayı patlattım.
Hayırlısı kilo almasam bari.

Back