- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Ya aslinda esime soyluyorum yanlis yanlis sebzeler aliyo pazara cok gidesim var ama cesaret edemiyoeumAldılar canım zaten girişte bi görevli falan yoktu rahat girdim
Cok gyzelmis bu yaw belki ben de deberimBi yane yulafli kurabiye tarifi var. Onu denemeyi dusunuyorum.
Yulaflı Kurabiye Tarifleri (Sadece 3 Malzeme) Yulaflı Kurabiye Tarifleri (Sadece 3 Malzeme) - Nefis Yemek Tarifleri
Bende gitmek istemezdim canım ama eşim yok evde bişey kalmadı manav pazardan daha uzak öyle olunca pazara girdim hemen girişte ki sergiden alacaklarımı aldım geldim hemen 6 km yürümüşüm gece de 7 km daha yürürüm cuma ya hazır olmuş olurum InşAllahYa aslinda esime soyluyorum yanlis yanlis sebzeler aliyo pazara cok gidesim var ama cesaret edemiyoeum
Cok gyzelmis bu yaw belki ben de deberim
3büyük içli köfte kac gram acaba? Neye höre büyük?Sahur kaşarlı biberli yumurta peynir bal kaymak
İftar 3 büyük içli köfte,3 çiğköfte,salata
Kuymağa konan eriyen kaşar gibi bir peynir. Biraz yağlı ama tadı hoşuma gidiyorKolot peyniri ne canim
Baya yürümüşsün canım. Yalnız bu kadar yürüyüş yarın ödem yapabilir artı çıkarsan üzülme devam etBende gitmek istemezdim canım ama eşim yok evde bişey kalmadı manav pazardan daha uzak öyle olunca pazara girdim hemen girişte ki sergiden alacaklarımı aldım geldim hemen 6 km yürümüşüm gece de 7 km daha yürürüm cuma ya hazır olmuş olurum InşAllah
Tadı güzel canım ben yapmıştım ara öğünde iyi gidiyorBi yane yulafli kurabiye tarifi var. Onu denemeyi dusunuyorum.
Yulaflı Kurabiye Tarifleri (Sadece 3 Malzeme) Yulaflı Kurabiye Tarifleri (Sadece 3 Malzeme) - Nefis Yemek Tarifleri
Sıkıntı değil canım artık derdim kilo vermek değil akışına bıraktım çünkü verdim mı vermedim mı şunu yesem mı yemesem mi diyet psikolojisi beynimi etkileyip kilom azalmıyordu şimdi 100 gr bile versem yada o hafta sabit kalsam seviniyorum acelem yok elimden geleni yapıyorum yeterki gitsin kafasindayimBaya yürümüşsün canım. Yalnız bu kadar yürüyüş yarın ödem yapabilir artı çıkarsan üzülme devam et
Öğle öğünü yerine iki dilim börekle 1 bardak ayran içebilirsin canım kendini neden sıkıyosun ki o günde ekmek yemez diğer öğünün protein sebze ağırlıklı olursa sıkıntı olmaz senin içinCanı tatlı çeken arkadaşlar için Benim 11 gündür alternatiflerim şöyleydi
Kuru kayısı içine ceviz
Kuru erik badem
Tarçın ve taze meyveli yulaf kasesi
Kapya biber
Ananas (en çok bu tatlı isteğimi bastırdı)
Ben denemedim ama arkadaşım yoğurt ile meyveli smoothie yapıyor ya içiyor ya da buzlukta sorbe gibi donduruyor baya kesiyor dedi. Ben de deneyeceğim.
Bi de tatlı olarak değil de Canım tahin helvası çekiyor bu ara. Bi de anne böreği hani böyle bol soslu peynirli tepsi böreği yumuşak yumuşak.. amaautumnn un cezasından korkuyorum..
Off ben hiç yapmıyorum halim kalmıyorCanim spor burada devreye giriyor. Mutlaka spor yap.
BCanı tatlı çeken arkadaşlar için Benim 11 gündür alternatiflerim şöyleydi
Kuru kayısı içine ceviz
Kuru erik badem
Tarçın ve taze meyveli yulaf kasesi
Kapya biber
Ananas (en çok bu tatlı isteğimi bastırdı)
Ben denemedim ama arkadaşım yoğurt ile meyveli smoothie yapıyor ya içiyor ya da buzlukta sorbe gibi donduruyor baya kesiyor dedi. Ben de deneyeceğim.
Bi de tatlı olarak değil de Canım tahin helvası çekiyor bu ara. Bi de anne böreği hani böyle bol soslu peynirli tepsi böreği yumuşak yumuşak.. amaautumnn un cezasından korkuyorum..
Regl donemimde bile yapiyorum yoksa kesin kilo aliyorum sabit bile kalmiyo direkt kiloOff ben hiç yapmıyorum halim kalmıyor
Regl donemimde bile yapiyorum yoksa kesin kilo aliyorum sabit bile kalmiyo direkt kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?