• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Ya aslinda esime soyluyorum yanlis yanlis sebzeler aliyo pazara cok gidesim var ama cesaret edemiyoeum
Bende gitmek istemezdim canım ama eşim yok evde bişey kalmadı manav pazardan daha uzak öyle olunca pazara girdim hemen girişte ki sergiden alacaklarımı aldım geldim hemen 6 km yürümüşüm gece de 7 km daha yürürüm cuma ya hazır olmuş olurum InşAllah :KK8:

Bende gitmek istemezdim canım ama eşim yok evde bişey kalmadı manav pazardan daha uzak öyle olunca pazara girdim hemen girişte ki sergiden alacaklarımı aldım geldim hemen 6 km yürümüşüm gece de 7 km daha yürürüm cuma ya hazır olmuş olurum InşAllah :KK8:
Baya yürümüşsün canım. Yalnız bu kadar yürüyüş yarın ödem yapabilir artı çıkarsan üzülme devam et

Canı tatlı çeken arkadaşlar için Benim 11 gündür alternatiflerim şöyleydi
Kuru kayısı içine ceviz
Kuru erik badem
Tarçın ve taze meyveli yulaf kasesi
Kapya biber
Ananas (en çok bu tatlı isteğimi bastırdı)
Ben denemedim ama arkadaşım yoğurt ile meyveli smoothie yapıyor ya içiyor ya da buzlukta sorbe gibi donduruyor baya kesiyor dedi. Ben de deneyeceğim.
Bi de tatlı olarak değil de Canım tahin helvası çekiyor bu ara. Bi de anne böreği hani böyle bol soslu peynirli tepsi böreği yumuşak yumuşak.. ama autumnn autumnn un cezasından korkuyorum..

Kızlar ben şekersiz 21 günden vazgeçtim çünkü bu beni sıktı diyetimide bozdurucak arada bitter falan yiyordum onuda yasaklayınca gözüm habire tatlılara kayıyor evde zaten eksik olmuyor tatlı birde kendime özel yemek yapmicam ne varsa ondan az yicem ki nefsim körelsin sanırım yasak koyunca daha çok zorlanıyorum ben bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum şimdilik

Baya yürümüşsün canım. Yalnız bu kadar yürüyüş yarın ödem yapabilir artı çıkarsan üzülme devam et
Sıkıntı değil canım artık derdim kilo vermek değil akışına bıraktım çünkü verdim mı vermedim mı şunu yesem mı yemesem mi diyet psikolojisi beynimi etkileyip kilom azalmıyordu şimdi 100 gr bile versem yada o hafta sabit kalsam seviniyorum acelem yok elimden geleni yapıyorum yeterki gitsin kafasindayim😉😍

Kuru kayısı içine ceviz
Kuru erik badem
Kapya biber
Ben denemedim ama arkadaşım yoğurt ile meyveli smoothie yapıyor ya içiyor ya da buzlukta sorbe gibi donduruyor baya kesiyor dedi. Ben de deneyeceğim.
Bi de tatlı olarak değil de Canım tahin helvası çekiyor bu ara. Bi de anne böreği hani böyle bol soslu peynirli tepsi böreği yumuşak yumuşak.. ama autumnn autumnn un cezasından korkuyorum..
Öğle öğünü yerine iki dilim börekle 1 bardak ayran içebilirsin canım kendini neden sıkıyosun ki o günde ekmek yemez diğer öğünün protein sebze ağırlıklı olursa sıkıntı olmaz senin için

Kuru kayısı içine ceviz
Kuru erik badem
Kapya biber
B:işsiz:enim de canim levent borek tarzi ici bol peynirli pastirmali borek cekiyo ama at gbi yulaf yiyoruz burda :işsiz:

Sabah:
1 dilim tam bugday
Kasar peyniri
2 yumurta
4 dilim sucuk
1 cay kasigi tereyagi toplamindan omlet
6-7 zeytin
1 tatli kasigi bal

Ogle:
2 dilim kavun
4-5 yk yulaf
5-6 ceviz toplamindan smoothie

Aksam:
1 kase mercimek corba
1 tabak sebzeli guvec
Az bisey salata

Spor:
30 dk hiphop tabata
İzlenim:
56 rakamini gormezsem demoralize olacagim o yuzren insallah gorurum 2 haftada 1 kilo bari vereyim

Sahur =

1 haşlanmış yumurta
6 dilim sucuk
1 üçgen peynir
2 ceviz

Iftar =
1 koca bardak ayran
1 tabak mantar sote
1 dilim ekmek
2 hurma

Kızlar bugün hava inanılmaz sıcaktı öyle böyle değil şu an yemek dahi istemiyorum açlığım 0 sadece sıvı almak istiyorum.

Kızlar benim sol göğsüm iptal oldu . Kaç gündür Meme ucum çok acıyordu bebek emdikçe sonra baktım ki iltihap gibi toplanmış hafif. Ve göğsüme dokundukça acıyo.lohusalığımda mastit olmuştum onun gibi acısı. Sıcak kompleks yaptım iki kere de sağdım ama acıyor hala.

Back