• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Sabah::KK200:
Meyveli musli
5-6 ceviz
2 hurma

Ogke:
1 elma

Aksam:
2 tavuk baget
3 yk taze fasulye
2 yk yogurt

İzlenim:
Bugun lise 2 de aldigjm bi pantolonum vardi onu hic atmam o kiyafetimde olunca gercekten zayifladigimi anladim ondan sonra artik 68-70 bandindaki pantokinlarimi kaldirdim yeni evliykeb giydijlerimj koydum gercekten hayatimda biseyler degisiyo

Sabah::KK200:
Meyveli musli
5-6 ceviz
2 hurma

Ogke:
1 elma

Aksam:
2 tavuk baget
3 yk taze fasulye
2 yk yogurt

İzlenim:
Bugun lise 2 de aldigjm bi pantolonum vardi onu hic atmam o kiyafetimde olunca gercekten zayifladigimi anladim ondan sonra artik 68-70 bandindaki pantokinlarimi kaldirdim yeni evliykeb giydijlerimj koydum gercekten hayatimda biseyler degisiyo
Tebrikler! Başarmanın keyfini çıkar canım, ama yiyerek değil 😄😄

Menüm
7 zeytin 1 incir

Kahvaltı
Soğanlı yumurta 2 yumurtayla
1 salatalık
1 domates
Çeyrek muz
3 çilek
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak süt

Ara
1 avuç yerfıstığı
Diyet çubuk kreker

Akşam
1 kepçe mercimek
Bol salata
2 minik köfte
(Arada 1 kaşık bulgur pilavı ıve 1 tk kadarda kayısı püresi bebeklere yedirirken attım ağzıma😞)

Su 3 litre
Spor yok

Merhabalar kizlar
Bugun sabah bir haslanmis yumurtanin sadece beyazi(sarisini bebegime veriyorum), 3 tane zeytin, bir kasik kadar labne, bir dilim salam, domates, salatalik, biber, bir dilim tam bugday ekmegi yedim.
Kahvaltidan once bir tane sutlu kahve icmistim.
Oglen bir kase sebze corbasi, bir dilimden az tam bugday ekmegi
Aksam tavuklu mantar sote, bulgur pilavi
Biraz once bir kucuk seftali yedim.
Artik baska birsey yememeyi dusunuyorum. Ben sekersiz 2 günü bitirmis oldum boylece 🤗

6 aylık olana kadar prima kullandım canım. Ondan sonra şimdiye kadar sleepy kullandım ikisinden de memnundum başıma böyle bişey geldi doktor bez alerjisi deyince molfiks aldım ben kuruluğunu pek beğenmedim şu an primaya döndüm. Islak mendil çok uzun zamandır sleepy yenidoğan kullanıyorum. Bende pamuk alıp deneyeceğim sağol canım
Sleepy nin bezi de yenidogan islak mendili de molfiks de benimkini cok pisik yapti. Cok ilginc ama careyi migrosun markasi minies bez ve islak mendilde bulduk. Fiyati uygun olunca iyi performans beklemiyor insan:)arkadas onermisti.biraz hişir hişir bi bez ama pisige cok iyi geldi.

Kizlar ilk defa diyeti boxucaktim hemen spor videolari falan izledim oradaki fizikleri gorunce bi kwndime geldim Allah im basa donmek istemiyorum ama survivor d gbiyim resmen... Cok zor fakat hala bacaklarim tam erimis degil inanilir gbi degil pantolonlara giriyorum ama vucudumun sekli degismis ya kalca kisminda duruyo butun kilolar yani vi bozsam gidecek ben cok kolat alirim bu verdigim kilolari umarim bastan cikmam

O eski pantolonlarin elbiselerin icinw girebilmek, bu kiyafet bana olue mu die dusunmeden giyinmwnin hazzi gercwkrwn cok.guzel ama aclik maalesef oluyoe gece... Yani evet zayifladim ama ac bi insanim.seklinde devamli beynim... Ama obur turlude karnim.cok tok ama kocaman kalcalar, esimin ia arkadaslarinin esleriyle cekilwn fotolara vaktim elimde bebek koca bacaklarimla ay yok ya o zamanlara donmek istemiyorum daha zaten yolum bitmis bile degil... Yine oglen elimde cips oaketi diger elimde kolayla cocuk sallamak istemiyorum, sabahlari patates kizartmaaiyla kahvalti yapmak sureili baklava yemek... Bhnlari yemek cok gyzeldi ama fotograflardaki halim ve surekli bedenimi saklayacak kiyafetler giymek... Oooof ikilemler

O eski pantolonlarin elbiselerin icinw girebilmek, bu kiyafet bana olue mu die dusunmeden giyinmwnin hazzi gercwkrwn cok.guzel ama aclik maalesef oluyoe gece... Yani evet zayifladim ama ac bi insanim.seklinde devamli beynim... Ama obur turlude karnim.cok tok ama kocaman kalcalar, esimin ia arkadaslarinin esleriyle cekilwn fotolara vaktim elimde bebek koca bacaklarimla ay yok ya o zamanlara donmek istemiyorum daha zaten yolum bitmis bile degil... Yine oglen elimde cips oaketi diger elimde kolayla cocuk sallamak istemiyorum, sabahlari patates kizartmaaiyla kahvalti yapmak sureili baklava yemek... Bhnlari yemek cok gyzeldi ama fotograflardaki halim ve surekli bedenimi saklayacak kiyafetler giymek... Oooof ikilemler
Sen kaç kilo verdin? Sarkma oldu mu? Benim bu ikinci çocuk, bunda deriler toparlanmıyor sanki ben kilo verdikçe sarkıyor gibi geliyor.. 20 kg. Dan fazla verdin doğum sonrası çoğu ödemdi herhalde.. 5-6 daha ilk elden vermem lazım hamile kaldığım kiloya dönmek için.. sanki kalçalarım bile sarkıyor kilo verdikçe..

Günaydın dün akşam iftar öncesi çocuklar coştu baya eşim iftar yapsın diye yiyemeden bebeği alıp uyuttum. Sonra kalkıp biraz yedim.
Sabah 9:30 kahvaltı (öncesinde hazırlarken 4 bardak su)
1 haşlanmış yumurta (hiç sevmiyorum normalde sadece kışın yerim)
Salatalık kapya biber maydanoz
5 zeytin 1 parça kolot peyniri 1 kaşık labne
2 ceviz 7-8 kiraz 1,5 kayısı 3 erik
Ceviz yedim diye ekmek koymadım zaten fazla fazla doyurucu bir kahvaltı
Hem gözü de doyuruyor fotoğraftaki gibi dizince

Eklentiler

• 44156605-274E-4F30-997D-4B643914EC4B.jpeg
    44156605-274E-4F30-997D-4B643914EC4B.jpeg
    147,5 KB · Görüntüleme: 25
Sen kaç kilo verdin? Sarkma oldu mu? Benim bu ikinci çocuk, bunda deriler toparlanmıyor sanki ben kilo verdikçe sarkıyor gibi geliyor.. 20 kg. Dan fazla verdin doğum sonrası çoğu ödemdi herhalde.. 5-6 daha ilk elden vermem lazım hamile kaldığım kiloya dönmek için.. sanki kalçalarım bile sarkıyor kilo verdikçe..

Canim spor burada devreye giriyor. Mutlaka spor yap.

Back