Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler! Başarmanın keyfini çıkar canım, ama yiyerek değilSabah:
Meyveli musli
5-6 ceviz
2 hurma
Ogke:
1 elma
Aksam:
2 tavuk baget
3 yk taze fasulye
2 yk yogurt
İzlenim:
Bugun lise 2 de aldigjm bi pantolonum vardi onu hic atmam o kiyafetimde olunca gercekten zayifladigimi anladim ondan sonra artik 68-70 bandindaki pantokinlarimi kaldirdim yeni evliykeb giydijlerimj koydum gercekten hayatimda biseyler degisiyo
Aclik oyunlari vol2 bayrak sende1 dilim ekmek
Zeytin
Yumurta
badem sütlü yulaf
Ceviz
Badem
Kuru üzüm
Falafelli salata
1 dilim ekmek de yerim sanırım
açlıktan mi şekersiz kalmaktanmi bilmembaşım ağrıyor..
Wallahi ya ama omrumden omur gitti bu nedir diyet kadar igrenf biwey yokTebrikler! Başarmanın keyfini çıkar canım, ama yiyerek değil
Sleepy nin bezi de yenidogan islak mendili de molfiks de benimkini cok pisik yapti. Cok ilginc ama careyi migrosun markasi minies bez ve islak mendilde bulduk. Fiyati uygun olunca iyi performans beklemiyor insan:)arkadas onermisti.biraz hişir hişir bi bez ama pisige cok iyi geldi.6 aylık olana kadar prima kullandım canım. Ondan sonra şimdiye kadar sleepy kullandım ikisinden de memnundum başıma böyle bişey geldi doktor bez alerjisi deyince molfiks aldım ben kuruluğunu pek beğenmedim şu an primaya döndüm. Islak mendil çok uzun zamandır sleepy yenidoğan kullanıyorum. Bende pamuk alıp deneyeceğim sağol canım
Sen kaç kilo verdin? Sarkma oldu mu? Benim bu ikinci çocuk, bunda deriler toparlanmıyor sanki ben kilo verdikçe sarkıyor gibi geliyor.. 20 kg. Dan fazla verdin doğum sonrası çoğu ödemdi herhalde.. 5-6 daha ilk elden vermem lazım hamile kaldığım kiloya dönmek için.. sanki kalçalarım bile sarkıyor kilo verdikçe..O eski pantolonlarin elbiselerin icinw girebilmek, bu kiyafet bana olue mu die dusunmeden giyinmwnin hazzi gercwkrwn cok.guzel ama aclik maalesef oluyoe gece... Yani evet zayifladim ama ac bi insanim.seklinde devamli beynim... Ama obur turlude karnim.cok tok ama kocaman kalcalar, esimin ia arkadaslarinin esleriyle cekilwn fotolara vaktim elimde bebek koca bacaklarimla ay yok ya o zamanlara donmek istemiyorum daha zaten yolum bitmis bile degil... Yine oglen elimde cips oaketi diger elimde kolayla cocuk sallamak istemiyorum, sabahlari patates kizartmaaiyla kahvalti yapmak sureili baklava yemek... Bhnlari yemek cok gyzeldi ama fotograflardaki halim ve surekli bedenimi saklayacak kiyafetler giymek... Oooof ikilemler
Sen kaç kilo verdin? Sarkma oldu mu? Benim bu ikinci çocuk, bunda deriler toparlanmıyor sanki ben kilo verdikçe sarkıyor gibi geliyor.. 20 kg. Dan fazla verdin doğum sonrası çoğu ödemdi herhalde.. 5-6 daha ilk elden vermem lazım hamile kaldığım kiloya dönmek için.. sanki kalçalarım bile sarkıyor kilo verdikçe..